Celotna ekipa "NBA" je na prodajnih policah! Raketa bo kmalu popolnoma obnovljena!

10-03-2021

Celotna ekipa "NBA" je na prodajnih policah! Raketa bo kmalu popolnoma obnovljena!

košarkarska oprema

Poleg nekaj jeder, kot je Wall, se bojim, da se lahko trguje z drugimi igralci Rocketsa.


Rakete se pripravljajo na popolno obnovo do trgovinskega roka 25. marca te sezone. Pomočnik generalnega direktorja je dejal: "Ekipo so začeli kontaktirati povsod." Tudi nasprotnikov skavt je rekel: "Slišal sem, da se pripravljajo na veliko prodajo." Drugi pomočnik generalnega direktorja je dejal: "Rakete bodo strmoglavili in obnovili."


Številni igralci Rockets so bili vpleteni v govorice, vključno z Oladipom in Tuckerjem. Hkrati v industriji tudi sumijo, da bodo Rockets še očistili zasedbo in na police postavili House, McColermo, Brown in Tate.


Po odločitvi, da Hardena odpeljejo stran, so Rockets enkrat uvedli kratek odboj in zmagali šest zaporednih tekem. Ko pa se je Wood umaknil zaradi poškodbe, se je rekord Rocketsa strmoglavil in je zdaj najhujši v ligi. Ni presenetljivo, če se Rocketsi odločijo igrati slabo. Izbori v prvem krogu, ki sodelujejo pri trgovini Westbrook 2019, so štiri najboljše zaščite, kar pomeni, da lahko Rockets zapustijo to dragoceno izbiro, če bodo končali med prvimi štirimi. Čeprav imajo Rocketsi svoje izbore v prvem krogu v letih 2022 in 2023, se letošnjega talenta drafta splača veseliti.


Zdaj je verjetnost vrnitve Raket v končnico zelo majhna. Namesto na pol mrtvih je bolje strmoglaviti in začeti znova, opustiti to sezono in načrtovati, kako najti temelje prihodnje ekipe.


Če ste, se obrnite na SukieChan 

zanimajo ga stroji za odbijanje košarkarske žoge:

Whatsapp: 0086 136 6298 7261


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti