Novice iz industrije

 • 21-08-2021

  Zakaj potrebujete stroj za tenis za pomoč pri treningu?

  Predstavitev inteligentnega stroja za streljanje teniške žoge Siboasi

 • 24-03-2023

  Gradite sanje skupaj! Siboas je pomagal dobrodelnemu natečaju fundacije Yao 2020 za praznovanje letne akcije javne blaginje!

  28. avgusta popoldne je v Pekingu potekala "Tiskovna konferenca dobrodelnega tekmovanja Sportsman · 2020 Yao Foundation in slovesnost ob začetku letne akcije javne blaginje" in Sipoas je bil povabljen, da se udeleži konference. Med tiskovno konferenco je Wan Houquan, predsednik družbe, v imenu Siboasa podaril športne materiale skupaj s predstavniki Xiamen Airlines, China Life in drugih podjetij.

 • 23-03-2023

  S skupno naložbo v višini 550 milijonov juanov je bil projekt Anlu uspešno podpisan

  15. marca sta občinska vlada Anlu in Siboas Sports Goods Technology Co., Ltd. podpisala sporazum o strateškem sodelovanju pri "Projektu predstavitvene baze nacionalne industrije pametnih športov Anlu". Wang Tian, ​​član stalnega odbora mestnega komiteja stranke Anlu in direktor oddelka za javnost občinskega komiteja stranke, ustrezni vodje oddelka za propagando občinskega komiteja stranke Anlu, občinskega urada za kulturo in turizem Anlu in višji vodstveni delavci podjetja Sipoas so se udeležili slovesnosti podpisa.

 • 06-03-2023

  Pekinški voditelji so organizirali delegacijo v Siboas, da bi pregledala in vodila delo!

  neposredno na kraju samem začutili tehnološki čar športnih izdelkov Siboas ter skupaj izmenjali in raziskovali prihodnji razvojni trend pametnega športa. G. Wan Houquan, predsednik Siboasa, in njegova višja vodstvena ekipa so vodje delegacije toplo sprejeli.

 • 02-03-2023

  Ste že slišali za "Football 4.0 Intelligent Training System"? Siboas združuje roke s podjetjem Taishan Sports, da vam napase oči!

  "Inteligentni vadbeni sistem Football 4.0" Zaradi svojih vrhunskih znanstvenih konceptov in Vrhunska pametna tehnologija Sistem ima različne funkcije, kot so način vadbe po meri, snemanje in analiza športnih podatkov v realnem času, samodejno točkovanje in spletna uvrstitev. Ne more zadovoljiti le profesionalnega nogometnega treninga, ampak tudi razširi številne zanimive načine igranja, zaradi česar občinstvo, ki ga izkusi na kraju samem, znova in znova hvali.

 • 27-02-2023

  Vročekrvna košarka podžiga Xiaoxiang in košarkarska liga province Hunan 2022 se začne v Huaihui

  Sponzorirata Urad za šport province Hunan in občinska ljudska vlada Huaihua, gostita Košarkarska zveza province Hunan in Urad za kulturo, turizem, radio, televizijo in šport občine Huaihua, izvaja pa ga Huaihua Sports Industry Group, " Xiangmei Cup" Hunan Provincial Basketball League 2022 je nedavno potekal na stadionu Huaihua. Odpri zaveso. 12 reprezentančnih ekip iz pokrajine se bo v 17 dneh močno pomerilo za prvenstveno slavo.

 • 24-02-2023

  Zibelka bodočega nogometnega najboljšega strelca - zabavna nogometna stena Siboas!

  Zabavna nogometna stena Siboas je primerna za nogometaše, da poberejo, ustavijo, vzamejo in vadijo igralčeve vsestranske sposobnosti, kot so hiter odziv, predvidevanje, podaje in natančnost streljanja. Lahko vadite v krogih, standardizirate osnovne gibe, trenirate natančnost udarca z nogo ter vadite telesno pripravljenost in vzdržljivost. Izbirna ograja, razsvetljava, sistem upravljanja brez posadke.

 • 22-02-2023

  Stroj za košarkarsko žogo Dr.dish postane novi uradni globalni partner FIBA

  Naprava za košarkarsko žogo Dr. Dish postane novi uradni globalni partner FIBA MIES (Švica) – FIBA ​​FIBA ​​Equipment and Stadium Center je objavila, da je sklenila uradno globalno partnerstvo z Dr.Dish, mednarodno priznano znamko strojev za košarkarsko žogo.

 • 21-02-2023

  Qiangmeng Sports · Siboas je skupaj izdelal stroj za košarkarsko žogo

  Qiangmeng Sports ~ Siboas sta skupaj izdelala pametni stroj za žogo, ki ga lahko uporabljajo tako odrasli kot otroci! Ta izdelek je opremljen s tablo, tako da lahko vadite streljanje kadarkoli in kjer koli, ne da bi morali povsod iskati košarkarske obroče! Nastavljiva višina je 2,35-2-75. Lahko služite z več točk in iz več kotov! Simulirajte občutek servisa prave osebe, kar je bolj realistično! Prijatelji, ki jih zanimajo stroji za košarkarsko žogo, pridite sem! Obdobje predprodaje je zdaj polno presenečenj!

 • 17-02-2023

  Evropska liga - Alonso je zadel Rashforda in prispeval, Barcelona 2-2 Manchester United

  17. februarja ob 1.45 zjutraj po pekinškem času je Barcelona v prvem krogu izločilnega kroga Lige Evropa doma remizirala z Manchester Unitedom z 2:2. V 50. minuti je Barcelona poslala po kotu. Marcos Alonso je visoko skočil in z glavo zadel ter neposredno dosegel gol. Barcelona povedla, Barcelona z 1:0 Manchester United!

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti