Razstavne dejavnosti

 • 24-09-2020

  Športna razstava na Japonskem

  Japonski trg je eden naših glavnih trgov za stroj za streljanje teniške žogice in košarke, stroj za streljanje badmintona, stroj za nanizanje loparjev, opremo za trening nogometa, opremo za streljanje odbojke, robota za igranje žoge Pingpong itd. Še naprej bomo širili sodelovanje z več agenti. , verjamemo, da bi bili naši kroglični stroji Siboasi vedno bolj priljubljeni na Japonskem.

 • 24-09-2020

  AB SHOW v ZDA

  Ob obisku slavne razstave AB v ZDA skozi to oddajo vedno več ljudi pozna našo blagovno znamko Siboasi, ki je dobra v strojih za košarkarsko streljanje, strojih za streljanje tenisa, nogometnih treningih, badmintonu, strojih za nanizanko, odbojkarski strelski opremi, robotu za namizni tenis itd. oprema za športne žoge, ki uspešno sodeluje z nekaterimi zastopniki v ZDA.

 • 04-01-2022

  Razlogi, zakaj morate izbrati SIBOASI

  Siboasi je proizvajalec, ki združuje proizvodnjo, raziskave in razvoj, prodajo in servis. Leta 2006 je začel proizvajati opremo za stroje z žogo in z vrhunsko pametno športno opremo oskrbuje več kot 200 držav in regij po vsem svetu. Je vodilni svetovni proizvajalec pametne športne opreme. Prva blagovna znamka Smart Sports Complex. S sedežem v mestu Humen, Dongguan City, ki pokriva površino 50.000 kvadratnih kilometrov, dobrodošli, da nas obiščete.

 • 24-09-2020

  China Sport show na Kitajskem

  Siboasi se vsako leto udeleži Kitajske športne razstave, ta športna razstava je največja na Kitajskem. Naša visoko inteligentna košarkarska oprema, stroj za streljanje v košarki, stroj za teniški trening, oprema za tenis, stroj za serviranje badmintona, stroj za loparje, stroj za trening nogometa, odbojkarski stroj , oprema za streljanje volanov itd. športna oprema privablja veliko strank z vsega sveta za nakup in sodelovanje z nami.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti