Novice o podjetju

 • 22-03-2023

  Liga prvakov-Real Madrid 1-0 Liverpool dosegel 6-2 med najboljših 8, Benzema zadel + poškodovan in odstopil

  16. marca ob 4. uri zjutraj po pekinškem času je Real Madrid v drugem krogu 1/8 finala UEFA Lige prvakov doma z 1:0 premagal Liverpool in se uspešno uvrstil v četrtfinale Lige prvakov. s skupnim rezultatom 6-2 v dveh krogih.

 • 17-03-2023

  Voditelji občinske vlade Lanzhouja so obiskali Siboasi, da bi razpravljali o novem modelu razvoja pametne športne industrije

  Ali se lahko industrija pametnega športa razvije v več oblikah na podlagi lastnih virov in združevanja prednosti več strank. 13. marca so voditelji občinske vlade Lanzhou in občinskega urada za gospodarsko sodelovanje novega okrožja obiskali Siboas zaradi preiskave in raziskave. Obe strani sta opravili poglobljene in podrobne razprave o integraciji industrije pametnega športa, medsebojni pomoči več strani ter simbiozi in rasti.

 • 16-03-2023

  Še en velik projekt podpisan! Siboas in občinska vlada Anlu se premikata proti dvojnostrateškemu poglobljenemu sodelovanju

  Spodbujajte razvoj pametnega športa z industrijskim razmišljanjem in pomagajte podjetjem, da se ukoreninijo in pristanejo z izvajanjem projektov. 15. marca sta Sipoas in občinska vlada Anlu podpisala dvojno strateško pogodbo o sodelovanju, ki nakazuje, da bo mesto Anlu, znano kot "domače mesto nogometa", spodbujalo poglobljen razvoj pametne športne industrije z nadgradnjo skupnosti, kampusov , itd. Fitnes in športna oprema javne službe bo koristila preživetju ljudi v Anluju in spodbudila razvoj podjetij.

 • 14-03-2023

  Pokaži, kaj znaš! Živite do pomladi, svoje otroke pospremite v »Živjo« na polno!

  Sonce je ravno pravšnje, vetrič ni suh vikend spomladi Kako lahko zapravljaš, če doma ne delaš ničesar? Bolje je, da zaenkrat odložite dolgočasno delo Pozabite na skrbi pri domači nalogi Pozdravite svoje otroke!

 • 10-03-2023

  Košarkarski stroj Siboasi vam pove, kako košarka spreminja otroke

  Rast in razvoj predšolskih otrok od 2 do 6 let je neprekinjen, enoten in celovit proces. Pri tem procesu prihaja do neopaznih in majhnih kvantitativnih sprememb, pa tudi do pomembnih kvalitativnih sprememb. Kvantitativne in kvalitativne spremembe pogosto potekajo hkrati, vendar ima vsaka določeno nujno fazo. Na primer, med celotnim procesom rasti in razvoja po rojstvu se glava podvoji, trup podvoji, zgornji udi potrojijo in spodnji udi početverijo. Oblika telesa se razvije od prevelike glave, dolgega trupa in kratkih okončin ob rojstvu do majhne glave, kratkega trupa in dolgih okončin pri odraslem.

 • 09-03-2023

  neverjetno! Inteligentna športna oprema Siboas je bila uspešno vključena v šanghajski sistem izobraževanja in poučevanja

  Pristojni oddelki so izvedeli, da je šanghajski servisni center za izobraževalno tehnologijo izdal »Šanghajski katalog konfiguracije učne opreme za navadne osnovne in srednje šole« (v nadaljnjem besedilu »katalog konfiguracij«). Oprema in pametna športna oprema za badminton sta bili uspešno izdani!

 • 08-03-2023

  Izkoristite to svetovno prvenstvo in pustite najstnikom vzljubiti nogomet!

  Svetovno prvenstvo v nogometu v Katarju je v polnem teku. Nogomet, ki je danes eden najbolj razširjenih, najvplivnejših in najbolj priljubljenih športov na svetu, sta dovolj čar in moč nogometnega duha, da navdušita navijače. V nogometu to, kar vidimo, ni le fizični spopad, ampak, kar je še pomembneje, timsko delo, moč volje, predanost in sposobnost upreti se padcem. Pravzaprav je to notranji duh nogometa.

 • 06-03-2023

  Ali Orange Lion Sports je obiskal Siboas, da bi poglobljeno razpravljal o novih načinih pametnega športa

  Pred kratkim je Siboas obiskala visoka preiskovalna skupina Orange Lion Sports, blagovne znamke športne industrije pod skupino Alibaba. Obe strani sta se osredotočili na raznoliko zasnovo športnih prizorišč za pametne stadione, sistematično ion pametne opreme in gradnjo ekološke primernosti v vseh scenarijih, vodilni pametni stadioni. Subverzivna inovacija je sprožila poglobljeno in trajno študijo izvedljivosti in sprva dosegla soglasje o gradbenem načrtu modela pametnega prizorišča Ali Urban Smart Sports "Le Power".

 • 03-03-2023

  Projektne pogajalske skupine Yichun, Shenzhen, Wuhan, Dongguan, Tongren in Yueqing so istega dne obiskale Siboas

  24. februarja so gostje s sedeža Siboas Smart Sports Industry Group prišli v množici. Projektne pogajalske skupine iz 6 mest/okrajov v Yichunu, Shenzhenu, Wuhanu, Dongguanu, Tongrenu in Yueqingu so istega dne zaporedno obiskale Siboas. Wan Houquan, predsednik družbe, je pripeljal Gaa. Vodstvena ekipa je toplo sprejela projektne pogajalske skupine 6 mest enega za drugim.

 • 01-03-2023

  Dvojna sreča in dobre novice pogosto | Siboas prejme še dve priznanji

  Pred kratkim, po približno 4 mesecih celovitega in strogega ioniziranja oddelka za industrijo in informacijsko tehnologijo province Guangdong, se je pojavil seznam "inovativnih malih in srednje velikih podjetij" ter "specializiranih specializiranih novih malih in srednje velikih podjetij" v provinci Guangdong . Prvorazredna kakovost izdelkov je osvojila vse te dve priznanji in postala je korporativna blagovna znamka, ki je osvojila dve priznanji v pododdelku industrije pametnih športov v grozdu za proizvodnjo vrhunske opreme.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti