Yu Jiahao si želi igrati za kitajsko moško košarkarsko reprezentanco, Durant mu je nekoč poslal zasebno sporočilo, da mu je poslal superge

01-06-2022

Po pekinškem času 16. aprila, bo moška košarkarska Azija 2022 sredi julija v Džakarti v Indoneziji. Moški košarkarski reprezentanti bodo po koncu sezone CBA takoj vstopili v pripravljalno fazo. Uradna spletna stran FIBA ​​je pred kratkim napisala članek, v katerem je izrazil svoja pričakovanja do novega zvezdnika Yu Jiahaa.


Sledi naslov"Naslednji Yao Ming? Jamesov sin soigralec? Yu Jiahao ne potrebuje dodatnih naslovov za opredelitev"sestavljen članek z naslovom:

Kitajska moška košarkarska reprezentanca je vedno ustvarila veliko število notranjih talentov, od Battellea, Wang Zhizhija, Yao Minga do Yi Jianliana, Zhou Qija, vsi so impresivni, zdaj pa se bo morda pojavila nova zvezda, ki se bo pridružila vrstam teh seniorjev. , pravkar je igral v areni CBA. Končal svojo novinsko sezono.



Yu Jiahao, ki je pred kratkim dopolnil 19. rojstni dan, je osvojil naslov CBA novinec leta. Z višino 2,21 metra je v svojem debiju v CBA dosegel 25 točk in 12 skokov, v sezoni pa je v povprečju dosegal 12,2 točke, 8,7 skoka in 12 skokov na tekmo. 1,6 blokov.


Kadar oboževalci v sebi vidijo vzhajajočo zvezdo, jih vedno primerjajo z Yao Mingom. Tako kot Yao Ming se je tudi Yu Jiahao rodil v košarkarski družini. Njegova mati Wang Fuying je visoka 1,97 metra in je igrala v ženski košarkarski reprezentanci Zhejiang. Njegov oče Yu Leping je visok 2,18 metra. Azijski pokal.


"Vedno sem bil od rojstva najvišji otrok v šoli."Yu Jiahao je nekoč dejal v intervjuju. Naravno je tudi, da se podamo na pot košarke. Yu Jiahaojevi starši so bili njegovi prvotni trenerji.



Kot vsi otroci, rojeni po letu 2000, tudi Yu Jiahao občuduje Yao Ming:"Zame je bil edini igralec, ki sem ga poznal, ko sem bil otrok, Yao Ming."In Yu Jiahao je spoznal tudi Yao Minga, ko je bil otrok."Takrat sem prvič videl nekoga višjega od mene."Yu Jiahao je rekel,"Yao Ming me je spodbudil, da še naprej trdo delam in zagotovo se bom izboljšal."


"Imamo samo enega Yao Minga in nihče ne more biti naslednji Yao Ming. Yu Jiahao želi biti sam. Dokler lahko dela dovolj trdo, da da vse od sebe, je dovolj."Yu Leping je rekel. Ko je bil Yu Jiahao star 15 let, je njegova družina sprejela pomembno odločitev, da ga pusti v ZDA igrati srednješolsko košarko.



Srednja šola Yu Jiahaa je bila na srednji šoli Sierra Canyon, ki je dom številnih zvezdnikov lige NBA druge generacije, kot so Kenyon Martin mlajši, Scottie Pippen mlajši ter Wadeov sin Zaire in Jamesov sin Bronny.


Yu Jiahao je tukaj zrasel, ne samo zaradi svoje višine, ampak tudi zaradi izboljšanja zmogljivosti."Nekega dne sem bila v razredu kemije in sem prejela zasebno sporočilo na telefon. Ko sem opazil profilni račun osebe, ki je poslala sporočilo, se je izkazalo, da je to Kevin Durant."Yu Jiahao je rekel,"Nisem mogel verjeti svojemu. Oči, zato sem to še enkrat potrdil, Durant je rekel, da je videl moj video na internetu, mi je rekel veliko spodbudnih besed, vprašal pa je tudi mojo velikost superg in rekel, da mi bo dal superge."



Leta 2019 je Yu Jiahao vstopil v nacionalno mladinsko košarkarsko reprezentanco, da bi igral na mladinskem azijskem prvenstvu U16, kasneje pa je bil vpoklican v moško košarkarsko ekipo za trening. Na državnih igrah v Shaanxiju leta 2021 je Yu Jiahao v imenu Zhejianga osvojil srebrno medaljo moške košarkarske reprezentance U19."Predsednik košarkarske zveze Yao Ming se je pošalil z mano, ko mi je podelil nagrado. Čeprav mi ni uspelo osvojiti zlate medalje, se bom po svojih najboljših močeh trudil prispevati k kitajski košarki."Yu Jiahao je dejal v intervjuju.


Yu Jiahao se nikoli ne boji izraziti svoje pripravljenosti igrati za svojo državo. Ko je igral v ameriških srednjih šolah, je pogosto nosil rdeče-rumene superge. Ko je na Kitajskem leta 2019 potekalo svetovno prvenstvo v košarki za moške, je Yu Jiahao, ki je bil v Združenih državah, vsak dan zgodaj vstajal, da bi spremljal moško košarkarsko reprezentanco.



V začetku leta 2021 je bil Yu Jiahao izbran na seznam treningov za kvalifikacije za azijski pokal moške košarkarske reprezentance, a se ni uvrstil na končni seznam. Bo Yu Jiahao stal na igrišču azijskega pokala 2022, ko se bo kitajski moški košarkarski reprezentanci pridružilo več mladih igralcev? Verjamem, da se številni kitajski navijači veselijo, da bo Yu Jiahao prvič na igrišču objavil poročilo reprezentance. 


Avtor Sicily Wong

Elektronski naslov: sicily@siboasi.com.cn

Whatsapp: 0086 15770844317 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti