Projektne pogajalske skupine Yichun, Shenzhen, Wuhan, Dongguan, Tongren in Yueqing so istega dne obiskale Siboas

03-03-2023

24. februarja so gostje s sedeža Siboas Smart Sports Industry Group prišli v množici. Projektne pogajalske skupine iz 6 mest/okrajov v Yichunu, Shenzhenu, Wuhanu, Dongguanu, Tongrenu in Yueqingu so istega dne zaporedno obiskale Siboas. Wan Houquan, predsednik družbe, je pripeljal Gaa. Vodstvena ekipa je toplo sprejela projektne pogajalske skupine 6 mest enega za drugim.


Glede na različna naravna okolja, kulturne značilnosti, razvojne načrte in potrebe ljudi po preživetju vsakega mesta sta Wan Dong in gostujoča pogajalska skupina za projekt iz 6 mest poglobljeno razpravljala o načrtovalskih zamislih za izgradnjo pametnih skupnostnih športnih parkov, ki ustrezajo lokalnim potrebe ter jih na podlagi predhodne komunikacije Načrt izvedbe projekta še izpopolnil. Wan Dong je dejal, da pod vodstvom izvajanja nacionalnega"14. petletka"športnega razvojnega načrta, bo Siboas v celoti sodeloval z lokalnimi vladami, da bi skupaj spodbujali visokokakovosten razvoj lokalne pametne športne industrije in pomagali lokalnim športnim parkom pametne skupnosti Zaradi visoko učinkovite gradnje je nacionalni fitnes postal običajna praksa.


Po dogovoru o načrtu sodelovanja z različnimi projektnimi pogajalskimi skupinami so gostujoči gostje na povabilo Wan Donga obiskali prvi športni park pametne skupnosti 9P v Sipoasu, športni park pametnega mesta - Doha Sports World in proizvodno delavnico. Siboasove izjemne dosežke v industriji pametnega športa so zelo cenili voditelji z vsega sveta.


Dišava cvetja ima svoje metuljčke in industrija pametnega športa je vstopila v obdobje hitrega razvoja. Kot vodilna blagovna znamka pametnega športa je športni park 9P pametne skupnosti, ki ga je v industriji uvedel Siboas, merilo v industriji. Od začetka leta so sprejeli približno 200 preiskovalnih skupin iz vse države, marsikje pa so dosegli namere o sodelovanju pri izvedbi projektov. V prihodnosti se bo Siboas bolj osredotočil na raziskave in razvoj ter proizvodnjo izdelkov pametne športne industrije in vedno ohranil prvotni namen"naredi vse na svetu zdrave in srečne", da lahko pametni športi ustvarijo zdravo in srečno življenje več ljudi!



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti