Sodelujte pri ustvarjanju sanj! Siboasi pomaga na dobrodelnem tekmovanju fundacije Yao 2020

16-10-2020

28. avgusta popoldne je v Pekingu potekala "Tiskovna konferenca dobrodelnega tekmovanja sklada Yi Sportsman · 2020 Yao Fund in slovesna otvoritev letne akcije javnega blaginje", na katero je bil povabljen Siboasi. Med tiskovno konferenco je predsednik družbe Wan Houquan v imenu Siboasija s predstavniki družb Xiamen Airlines in China Life prispeval športni material.

teniški stroj za hranjenje

stroji za hranjenje košarkeNa tiskovni konferenci je Ye Li, predsednik fundacije Yao, v svojem govoru dejal: »Današnja mladina določa jutrišnjo Kitajsko. Skupna želja staršev, učiteljev, družbe in države je gojiti močnejše, pogumne, samozavestne in aktivne naslednje generacije. Verjamemo v šport. To bo prineslo nenadomestljivo vrednost. Sklad Yao se bo natančno osredotočil na nacionalno strategijo za zmanjševanje revščine ter vključevanje športa in izobraževanja, nadalje vključeval vire, uvajal in uvajal inovacije ter ustrezno prispeval k cilju športne moči. "

badminton shuttlecock stroj

Dobrodelni turnir fundacije Yao je športno dobrodelna prireditev z večjim vplivom in dolgo zgodovino, ki jo je ustanovila fundacija Yao. Dobrodelni turnir je od leta 2007 potekal na devetih prireditvah, na njem pa je sodelovalo več kot 150 profesionalnih košarkarjev s Kitajske in iz ZDA. Podporo elit iz vseh družbenih slojev, kot so šport, zabava, finance itd., So pohvalile vse družbene skupine, kar je močno spodbudilo razvoj športne vzgoje mladih.


Poročajo, da je skoraj 1,15 milijona mladih na revnih območjih 

do zdaj imeli koristi.

teniški stroj za hranjenje

Z industrijskim poslanstvom "prizadevati si za to, da bi ljudem prinesel zdravje in srečo", Siboasi kot odgovorno in skrbno podjetje na področju športne opreme aktivno sodeluje pri vseh dobrodelnih dejavnostih, ki prispevajo k zdravemu razvoju mladih.


Siboasi se že 15 let močno ukvarja s športno industrijo, saj ima jedro visokotehnološko športno opremo in neprestano spodbuja industrijske inovacije in nadgradnje; v smislu industrijske postavitve Siboasi aktivno raziskuje drzne poskuse in globoko raziskuje vrednost pametne športne opreme v nacionalnem sistemu zdravstvenih storitev. Okrepite komunikacijo s fundacijo Yao, javno dobrodelno organizacijo, ki že dolgo skrbi za mladinski šport in zdravje, ter oblikujte strateško partnerstvo. Ceni in nudi močno podporo športnemu izobraževanju, treningom košarke in treningom fundacije Yao Foundation.

stroji za hranjenje košarke

Na tiskovni konferenci "Dobrodelne igre fundacije Yao", ki jo je organizirala fundacija Yao, je Siboasi na kraju samem aktivno sodeloval pri donaciji, kosilskim otrokom podaril košarkarske žoge, uniforme, superge, stroje za hranjenje košarke in druge športne materiale ter zagotovil košarko oprema na nekaterih področjih Razvite rešitve za pomanjkanje težav s strojno opremo, kot so športna oprema, športna tehnologija za opolnomočenje javnih dobrodelnih podjetij in pomoč pri zdravi rasti mladih na podeželju, da bodo otroci s podporo lahko bolje sodelovali na sanjskem potovanju profesionalne opreme. Praktična dejanja dejansko izvajajo koncept javne blaginje "zbiranje malega dobrega v veliko ljubezen".

badminton shuttlecock stroj



Poročevalec je iz uradnega kanala Siboasi izvedel, da je bil Siboasi ustanovljen leta 2006 in se je osredotočil na raziskave in razvoj, proizvodnjo, prodajo in servis pametne športne opreme. Paleta izdelkov zajema običajne športe z žogo, kot so stroj za vadbo nogometa, stroj za hranjenje košarke, odbojkarska oprema, mreža za trening, badmintonski rolo stroj in stroj za namizni tenis, stroj za loparje, stroj za squash žogo, vadbena reakcijska lučka itd., Je prvi na svetu podjetje ustvari tako široko paleto za inteligentno športno opremo. Podjetje ima najbolj celovito in največjo raziskovalno-razvojno in proizvodno bazo za inteligentno športno opremo z žogo in je vzpostavilo tridimenzionalni sistem delovanja. Trg pokriva več kot 60 držav in regij po vsem svetu.


Siboasi je ustanovil raziskovalno-razvojno skupino, ki jo sestavlja več kot 30 industrijskih strokovnjakov, ima lastno blagovno znamko in neodvisno patentirano osnovno tehnologijo ter pridobil 110 nacionalnih patentiranih tehnologij in številne mednarodne avtoritativne certifikate, kot so BV / SGS / CE.



Za podjetja se obrnite na: sukie@siboasi.com.cn


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti