S skupno naložbo v višini 550 milijonov juanov je bil projekt Anlu uspešno podpisan

23-03-2023

15. marca sta občinska vlada Anlu in Siboas Sports Goods Technology Co., Ltd. podpisala sporazum o strateškem sodelovanju pri"Anlu National Smart Sports Characteristic Industry Demonstration Base Projekt". Wang Tian, ​​član stalnega odbora mestnega komiteja stranke Anlu in direktor oddelka za javnost občinskega komiteja stranke, ustrezni vodje oddelka za propagando občinskega komiteja stranke Anlu, občinskega urada za kulturo in turizem Anlu in višji vodstveni delavci podjetja Sipoas so se udeležili slovesnosti podpisa.


government sports

Wang Tian je dejal, da ima mesto Anlu bogato zgodovinsko in kulturno dediščino in je"rojstni kraj ginka","rojstni kraj stripa","domače mesto Li Bai","domače nogometno mesto"in"domače mesto borilnih veščin". Projekt pametne športne baze je projekt za preživetje in projekt za zdravje. Za mesto Anlu je zelo pomembno ustvariti a"nacionalni fitnes"ekologija. Podatkovni center stremi k zagotavljanju celotnega nabora storitev in garancij za izvedbo projekta ter si prizadeva za čimprejšnjo izvedbo projekta.


SIBOASI sport

Smart sports Hubei

government sports

Sporočeno je, da je Siboas Sports Goods Technology Co., Ltd. celovita skupina pametnih športnih podjetij, ki združuje raziskave in razvoj, proizvodnjo, prodajo in storitve ter nacionalno visokotehnološko podjetje. Celotna naložba v projekt predstavitvene baze za pametne športe, ki sta ga podpisala Anlu City in Siboas Sports Company, znaša 550 milijonov juanov. Dejavnosti, šport med starši in otroki, prostočasni turizem in šolski šport vključujejo celovite formate kulturnega in športnega turizma, ki ustvarjajo značilno destinacijo kulturnega turizma v provinci Hubei, ki združuje šport med starši in otroki, okusno hrano, prostočasni turizem, zdravje in zabavo ter industrijo. univerzitetno-raziskovalno raziskovanje.


SIBOASI sportSmart sports Hubei









Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti