Zakaj je argentinska moška nogometna reprezentanca zavrnila intervju s predsednikom in zakaj so Messija klicali šef May, jasno razložite takoj

03-01-2023

Zakaj je argentinska moška nogometna reprezentanca večkrat zavrnila intervju s predsednikom in zakaj so Messija klicali šef Mei? Danes jasno razložimo. Morda vam bo ta nova generacija nogometnega kralja še bolj všeč. Svetovno prvenstvo 2022 v Katarju se je uspešno zaključilo. Argentina z Messijem na čelu je postala največji zmagovalec, Messi pa zasluženi kralj nove generacije. Ko so bili tik pred vrnitvijo iz Katarja, so mediji celoten proces spremljali v živo. Ko so se vrnili v argentinsko prestolnico, se je tu zbralo več kot 400.000 navijačev, ki so jih pričakali. Lahko rečemo, da je bila prazna. Navijači so napolnili avtobus dobrodošlice, nato pa so morali Messi in njegovi soigralci oditi z zasebnim letalom in se vrniti domov, da bi delili veselje z lokalnimi navijači.

Omeniti velja, da je po vrnitvi argentinskih igralcev po zmagi na prvenstvu argentinski predsednik Fernandez te uspešne igralce že povabil v predsedniško palačo, da bi skupaj proslavili, vendar so argentinski igralci vsakič zelo jasno odgovorili, hvala za vašo prijaznost, a ne iti. Vključno z dnevom finalne tekme proti Argentini v tujini bi lahko argentinski predsednik spremljal tekmo v živo s tujim predsednikom Macronom, a so argentinski igralci jasno povedali, da tega ne pozdravljajo in ne želijo tega nogometa vpletati v politiko. Nato je predsednika in njegovo spremstvo vse novinarje odpeljalo osebje, tako da so lahko le sedeli pred televizijo in gledali tekmo kot navadni navijači. Pravzaprav,

Čeprav lahko Messijevo zmago v Argentini označimo za veličastno, je bil argentinski nogomet včasih v hudi stiski. Messi je velikokrat celo zapustil reprezentanco, saj so argentinski nogomet nekoč obvladovale politika in družinske sile. Predsednika in glavnega trenerja neposredno imenujejo uradniki. Na koncu se je argentinska nogometna zveza tako zadimila, da ni mogla izplačati niti plač. Tudi ko je ekipa šla igrat, je Messi igralcu osebno izplačal plačo, vzel denarnico in odletel na igro. To je izvor Mayinega šefa, vendar se ta zadeva ne more več tako nadaljevati, zato je bilo na koncu veliko težav, dokler FIFA ni pogledala v Messijev obraz in posredovala, nazadnje pa predsednik nogometnega sveta in glavni trener sta bila izvoljena pošteno in demokratično.

Prvi demokratski trener, ki ga je izbrala Argentina, je bil Tapia. Ko je Tapia prevzel položaj, je najprej ponovno uporabil Scalonija za glavnega trenerja Argentine in povabil Messija, ki je razočaran zapustil ekipo, nazaj v ekipo. Uredil je taktični sistem z njim kot jedrom in nazadnje je Argentina spet osvojila Copo Americo in svetovno prvenstvo, a je nato predsednik Fernandez večkrat zatrl tudi predsednika Tapio in trenerja Scalonija, tako da je bila takrat tudi argentinska nogometna zveza. mračno. Potem ko so Messi in argentinski nogometaši osvojili svetovno prvenstvo, so odkrito izrazili svoje nezadovoljstvo z vlado in stresli jezo na svojega glavnega trenerja in predsednika. Lahko rečemo, da je Messi res težka oseba. Se strinjate z mano glede osvojitve naziva kralj žoge?

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti