Kjer je ljubezen, tam je prihodnost: Spoas in Yao Foundation podarita 100 pametnih košarkarskih naprav za otroke podeželskim šolam v Hubeiju

18-10-2022

4. oktobra zvečer je v športnem centru Wuhan v Hubeiju potekala"Dobrodelno tekmovanje Wuhan Contemporary 2020 Yao Foundation"začel z veliko pozornosti! 

The"Moška ekipa Dingle Star", ki ga sestavljajo kulturni in športni zvezdniki ter medicinsko osebje, in kitajsko košarkarsko zvezdniško moštvo, ki združujekitajski košarkarji, lansiral klasiko"Dobrodelna bitka fundacije Yao".


Poudarki dobrodelnega tekmovanja Wuhan Dangdai 2020 Yao Foundation


Poudarki dobrodelnega tekmovanja Wuhan Dangdai 2020 Yao Foundation


Ye Li, predsednik fundacije Yao, je 28. avgusta na tiskovni konferenci dobrodelnega tekmovanja fundacije Yao 2020 objavil, da se je dobrodelno tekmovanje fundacije Yao 2020 uradno začelo v Pekingu, to dobrodelno tekmovanje pa naj bi potekalo v Wuhanu, Hubei. od 3. do 4. oktobra. 

Upam, da bom Fundacija Yao izrazila spoštovanje in hvaležnost protiepidemičnemu junaku angelu v belem in vsemu osebju v obliki prijateljskega dvoboja dobrodelnosti in ljubezni.



Ye Li, predsednik fundacije Yao, je imel govor na tiskovni konferenci dobrodelnega tekmovanja fundacije Yao 28. avgusta


Skupinska fotografija konference Wuhan Dangdai 2020 Yao Foundation


Hkrati pa 100 otroškihpametni košarkarski strojiz LOGO znamke Siboasi"SIBOASI" so tudi uspešno prispeli na mesto tekmovanja! Gre za dogodek na najvišji ravni, je pa tudi dobrodelna akcija, polna ljubezni in topline!


Wan Houquan (prvi z desne), predsednik družbe Siboasi, je podarilpametni otroški košarkarski stroj


Zaneti košarkarske sanje, tam sta ljubezen in prihodnost.


Siboasi je kot strateški partner fundacije Yao zavezan prevzeti pobudo za prevzem družbene odgovornosti korporativnih državljanov, hkrati pa se osredotoča na hiter razvoj podjetij. 

Pred tem sta fundacija Sibaosi in Yao izvedla številne donacije in donacije z uporabo vodilnega podjetja v industrijipametna športna oprema,pomagati pri razvoju športne kariere mladih in otrok v moji državi, da se sami aktivno in ljubeče posvetijo!


Siboasi se globoko strinja s prvotnim namenom dobrodelnega tekmovanja fundacije Yao 2020: 

pokloniti se medicinskemu osebju, ki se bori na prvi črti epidemije, in pokloniti vsem ljudem, ki se borijo na prvi črti epidemije. 


V procesu organizacije tekmovanja je Siboasi svojo ljubezen posvetil Wuhanu v Hubeiju, ki ga je epidemija močno prizadela, pri čemer se je osredotočil na svojo osredotočenost in poslovno strokovnost, da bi lahko cvetje domovine in stebri prihodnosti izkoristili najboljše otroški košarkarski stroji in zdravi Fizično premagajte vse grožnje bolezni in uporabite živahno mladost za boj za mogočni boj domovine.



Predsednik Wan je nekoč dejal, ko je govoril o donacijah materialov za dobrodelna tekmovanja:"Tekmovanje fundacije Yao je oglaševalska platforma, ki zbira družbeno pozornost in družbene donacije, tako da lahko vsi razumejo športni duh in mu posvetijo pozornost. 


Kot področje športne opreme ima Sibaosi odgovornosti in odgovornosti. Skrbno podjetje, katerega industrijsko poslanstvo je zagotoviti zdravje in srečo ljudi in si prizadeva prispevati k podpori telesne vzgoje na oddaljenih območjih Kitajske, kjer je ljubezen, je prihodnost!"


Predsednik Wan je še povedal, da zdaj in v prihodnosti Siboasi še vedno ohranja prvotni namen in nadaljuje z napredovanjem, prevzema več družbenih odgovornosti in poslanstev, pomaga več otrokom, razvija podeželske športe,košarkaljubezen do človeške ljubezni, od športnikov do močne mladosti, Kitajska bo močna!



SIBOASIje bil večkrat počaščen kot ljubezenski partner fundacije Yao


Razume se, da je Siboasi vodilna blagovna znamka v industriji. 

Od zdaj se je Siboasi razvil v celovitopametni športiskupinsko podjetje z globalno vizijo in mednarodnim slogom. Njegova poslovna področja zajemajo inteligentno športno opremo (Nogomet, košarka, odbojka, tenis, badminton, namizni tenis in druga inteligentna servisna oprema), pametni športni kompleks, športni kompleks pametnega kampusa in športna platforma za velike podatke. 


Nekateri izdelki zapolnjujejo tehnično vrzel v svetovni športni industriji. Je pobudnik raziskovalnega združenja World League Ball Training Equipment Association, več kot 110 nacionalnih patentiranih tehnologij, nacionalnega visokotehnološkega podjetja in strateškega razvojnega inženirskega podjetja znamke Belt and Road. Izdelki in storitve Siboasi pokrivajo več kot 100 držav in regij po vsem svetu in so vzpostavili 5 čezmorskih tržnih centrov na Danskem, Japonskem, v ZDA, Avstraliji in Južni Koreji ter 197 globalnih partnerskih agencij.









Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti