Zaradi kakšnega športnega artefakta otroci prenehajo igrati igre? ! Otroški stroj za igranje košarke

15-01-2021

Zaradi kakšnega športnega artefakta otroci prenehajo igrati igre? ! 


Najprej bom stopil na točko grmenja, nato pa ga po ogledu kupil. Tu je ocena Ssi. Pred kratkim sem od Baome prejel veliko zasebnih sporočil, v katerih me je prosil, naj ocenim pametni otroški izdelek, ki je eksplodiral na platformi za e-poslovanje. Ta izdelek naj bi preizkusili resnični ljudje, tako da so otroci lahko zavrgli svoje mobilne telefone in se veselo gibali. Ali ima ta izdelek res čarovnijo? Je tako čarobno? Samo poskusi. 


Na prvi pogled iz škatle 

otroški vadbeni stroj za košarko

T o je izdelek, ki ga bo Sisi ocenila danes. Otroški pametni košarkarski stroj "Zrasel sem se višje" neposredno uporablja pričakovanja staršev do svojih otrok kot ime izdelka, kar je nekoliko zanimivo. 

trening košarkarskega robota

Celotna embalaža je rdeče barve, kar daje občutek novoletnega darila. Oblika na škatli je precej nenavadna. Proizvajalec je zelo intimen z zaščitno zaščitno vrečko. Oblecite svojo opremo in pokažite njene prave barve. 

robot za teniško žogo

Kar zadeva praktične sposobnosti, sem res idiot. Zato sem prosil malega brata, da pomaga pri montaži. Če sem iskren, je namestitev res nekoliko težavna. Priporočljivo je, da ga namestita dve osebi. 

otroški vadbeni stroj za košarko

Če pogledamo priročnik, bomo prihranili trud in čas! To je končni izdelek. Posel je zvit. Oblika je všeč otrokom, barva pa všeč staršem. Z enim kamnom ubije dve ptici! Ni čudno, da se prodaja tako vroče. Najbolj lepa stvar je ta valjček. Ne izgleda kot kolesa voz. 

trening košarkarskega robota

Na prvi pogled so stroški zelo visoki. Ne skrbite, nisem tako površna oseba. Ni dobro izgledati dobro. Pri vseh športnih izdelkih morajo vzdržati visokointenzivni vpliv in preizkus časa. Najpomembnejši je material. 

robot za teniško žogo

Raziskave in razvoj tega stroja naj bi pred odhodom iz tovarne opravili zelo strog preizkus udarca, zato so starši lahko prepričani glede materiala in trajnosti. Kaj je pri tem stroju tako zabavnega, da lahko otroci zavržejo telefone in se ne igrajo iger? Kakšno izvedbo lahko imenujemo "pametna"? 

otroški vadbeni stroj za košarko

Najprej ga potisnite na odprto mesto in poskusite! Razkrite funkcije ena za drugo Številne funkcionalne parametre tega stroja je mogoče prilagoditi. Prav tako je opremljen in aplikacijo "Demi Bar" lahko prenesete s skeniranjem kode. V aplikaciji APK lahko ne le prebijete ravni na spletu, temveč si ogledate tudi uvrstitve glede stopnje uspešnosti. Ali ni v redu? 

trening košarkarskega robota

To je resnično inteligenten stroj. Sem tako nešportna oseba, zato sem igral pol ure. Ampak ne štejem, ali lahko ujamem srca otrok? Gremo preizkusit kje drugje. Oglejte si moč na terenskem testu Prišli smo do športnega parka. Danes je tu brez kakršnega koli vmešavanja postavljen otroški košarkarski stroj. Je tako močan? 

robot za teniško žogo

Otroci naj imajo zadnjo besedo. Po našem terenskem preizkusu čar tega pametnega košarkarskega stroja, ki sem ga zrasla, ni mogoče podcenjevati. Ko smo končno umaknili stroj, mnogi otroci niso bili radi odnehali. 


Povzetek ocene Na koncu vam bo Sisi dal povzetek rezultatov ocenjevanja otroškega pametnega košarkarskega stroja "Zrasel sem višji". 


 1. Nazivna vrednost je na spletu, trenutno pa je izbire barv manj, le rdeča in druge barve bodo na voljo v naslednjem letu. Rdeča kitajska novoletna darila pa otrokom dajo praznično priložnost. 

 2. Zmogljive funkcije, sinhronizacija podatkov APP, spletno dovoljenje, globalna uvrstitev, resnično inteligentna. 

 3. Stroškovno učinkovit, tako pameten otroški košarkarski stroj, zdaj je posebna cena za novo leto šele 1999, dana pa je tudi košarka. Vendar je trenutno v predprodaji in mora potrpežljivo počakati nekaj dni. 

 4. Najpomembneje je, da imajo otroci še posebej radi izdelke, ki otrokom omogočajo, da odložijo mobilne telefone za zdravo gibanje. 

otroški vadbeni stroj za košarko

Zakaj jih starši ne bi kupili? Kitajsko novo leto prihaja kmalu, tako da ga lahko resnično razmislite. Darila priporočamo za osebno uporabo. Novoletna darila, samo pošljite otroški košarkarski stroj "Zrasel sem višji" Nič ni bolj prijetnega kot podarjanje zdravja.


Nakup ali posel: Sukie  

Mobile & Whatsapp: 0086 13662987261



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti