V čem je čar pametnega otroškega košarkarskega stroja, vrednega 3999?

16-08-2022

Prejšnji teden je gospod Yang iz Dongguana kupil košarkarsko žogo za manj kot 50 juanov in osvojil pametno otroškokošarkarski strojvreden 3999 juanov, zaradi česar so mu sledili številni starši in matere. Številni starši so naročili košarkarske žoge Demi in sanjali o tem, da jim je lahko naklonjen tudi bog sreče.


children's basketball machine


Demi inteligentni otrocikošarkarski stroj, ki je med starši priljubljena, kaj čarovnij ima? Iz tega razloga je urednik posebej zbral mnenja nekaterih starejših oboževalcev Demi, poglejmo, kaj pravijo?


basketball machine


"Otroci ga obožujejo in tudi nas veseli, ko se otroci zabavajo."


"Odkar sem kupila Demi smart otroškokošarkarski stroj, bo otrok igral košarko takoj, ko pride domov, pa ni obseden z mobiteli in televizorji."

"tokošarkarski strojima funkcijo prehoda ravni. Rečeno je, da če uspešno prestanete stopnjo, lahko izmenjate darila. Otroci se ne morejo nehati igrati."

smart basketball machine


"Njegove podatke je mogoče sinhronizirati z aplikacijo Demi APP in dokler prenašate aplikacijo, lahko spremljate gibanje vašega otroka."

"Otrok se veliko giblje, je in spi bolje kot prej."


children's basketball machine


Po povratnih informacijah staršev je razlog, zakaj je Demi inteligenten otrokkošarkarski strojje tako priljubljena, da ni le zdrava, zanimiva, ampak tudi polna tehnološkega smisla. Zasnova vsake funkcije je ujela potrebe staršev in otrok. V samo dveh mesecih je bilo razprodanih vseh 10.000 globalnih promocijskih novih izdelkov. Naslednji urejevalnik bo odklenil visokokakovostne funkcije pametnih otrok Demikošarkarski strojenega po enega za vse.


Prefinjen dizajn brez dodatnih štrlečih delov, doma ne bo zavzel preveč prostora. Dno stroja je opremljeno s škripci, ki jih je mogoče poljubno premikati



Močna varnost. Ta otroškakošarkarski strojje opremljen z radarskim zaznavanjem in inteligentnim zaščitnim mehanizmom AI. Ko se otrok košarkarskemu stroju približa na manj kot 0,8 m, bo košarkarski stroj samodejno prenehal servirati in otroka z glasom pozove, naj vzdržuje varno razdaljo. Staršem ni treba ves čas paziti na svoje otroke, lahko samozavestno naredijo svoje.


Zabavaj se. Daljinski nadzor hitrosti in pogostosti serviranja.

Zabavna prepustnica. Skenirajte mobilni telefon, da vklopite način prepustnice, in če prepustnico uspešno opravite, si lahko izmenjate čudovita darila. Razvrstitev celotnega omrežja je jasna na prvi pogled, izziv je nadgrajen, spretnosti z žogo in višina pa rastejo skupaj.


Zabavni, poučni in gibljivi, Demi inteligentni otrocikošarkarski strojje res najboljši prijatelj na poti otrokovega odraščanja. Poročajo, da je cena Demi inteligentnaotroški košarkarski strojje bila prilagojena nazaj na 3999 juanov in urednik lahko samo meni, da je bil dober čas zamujen. A ni važno, še vedno lahko kupimo košarkarske žoge, morda dobimo košarkarski stroj. Dokler ne bomo obupali, bomo imeli srečo. se ne strinjaš?




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti