Opazovanje gorvodno stream Podpisovanje s Shumpertom ni končna točka

01-02-2021

košarkarska oprema

Šumpert


Potem ko so Hardena ustanovili za Veliko trojko, Netsi še naprej izboljšujejo svojo postavo. 31. januarja po pekinškem času so Netsi uradno sporočili, da je ekipa uradno podpisala branilko Iman Shumpert, ki je dobra v obrambni obrambi. Skupaj s prej podpisanim centrom Pelletom je ekipa v treh dneh dobila dve obrambi. Tip predvajalnik.


Najmočnejša sulica + šibek ščit, Mreže iščejo okrepitev

košarkarski strelski stroj

Ni treba posebej poudarjati, da je žaljiva moč velike trojke v zadnji tekmi premagala Thunder 147: 125, da bi dosegla 4 zaporedne zmage, 147 točk v posamezni tekmi pa je postavilo rekord ekipe, vredno je omeniti, da Durant še ni še igral.


Da bi prišli do Hardena, so Netsi plačali odlično ceno, postava je bila popolnoma izven ravnotežja in skoraj vsi obrambni igralci so bili zamenjani. Potem ko se je Harden pridružil Netsu, je ekipa osvojila 6 zmag in 2 poraza. Čeprav je ekipa v povprečju dosegala 125 točk na tekmo, je izgubila tudi 121,5 točke na tekmo. Na tekmi proti Cavaliersom 21. januarja so Netse premagali nasprotniki. Zbral 147 točk. Doslej so Netsi v povprečju dosegali 116,2 točke na tekmo in se v obrambi uvrstili na 26. mesto, le višje od Timberwolvesa, Bullsa, Wizardsa in Kingsa.


Zaradi tega se vsi podpisi ekipe vrtijo okoli obrambnih igralcev. Trenutna obrambna sposobnost ekipe je zelo slaba, zato je ekipa podpisala center Pellet. Shumpert, ki je bil danes podpisan, se dobro znajde v obrambi in je bil med Cavaliersi tudi soigralec z Jamesom in Irvingom. To je lahko eden od razlogov, zakaj ga je ekipa podpisala.


V nadaljevanju mora biti okrepitev

košarkarski stroj

Drummond je notranji pas, ki si ga Netsi najbolj želijo


Čeprav sta bila v treh dneh podpisana dva obrambna igralca, je to le osnovna operacija, ekipa pa ima lahko naslednje velike poteze.


Razlog za podpis Shumperta in Pelleta je, da je poleg njihove obrambne sposobnosti drugi razlog, da morajo Netsi po zaključku posla s Hardenom podpisati še dva igralca, tako da število igralcev, ki podpišejo uradno pogodbo, doseže 14 (Po zaključku Harden-ov dogovor prej, je ekipa razveljavila 2 uradni pogodbi).


Pelet je malo znan. V prejšnji sezoni je z 76ers odigral 24 tekem, v povprečju je dosegel 9,7 minute, prispeval je 2,4 točke, 3,0 skoka in 1,29 blokade. Shumpert je v karieri odigral 459 tekem, v povprečju je dosegel 7,2 točke, 3,3 skoka, 1,8 podaje in 1,1 ukradene žoge. Leta 2016 je sledil Cavaliersom in osvojil prvenstvo. Čeprav je star le 30 let, je njegova obramba in trojke upadla. . V zadnji sezoni je igral tudi za Netse, na 13 tekmah je v povprečju dosegel 4,2 točke, s terena pa streljal le 32,8%.


Za oblikovanje velike trojke je cilj Netsa čim prej izpolniti cilj v okencu prvenstva. Trenutno morajo še izboljšati zasedbo. Če jih merijo merila konkurenčnih ekip, poleg obrambe tudi mrežam primanjkuje globine na klopi. V zadnjih dneh so se pojavile govorice, da namerava Cavaliersov začetni center Drummond iskati odkup za pridružitev Netsu. Če se uresniči, bo to Netsova najuspešnejša okrepitev in se uradno uvrsti med kandidate za prvenstvo.


Dobavitelj košarkarskega strelskega stroja:

Sukie Chan M & Whatsapp: 0086 136 6298 7261 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti