Kapetanka ženskih nogometnih reprezentanc U17: Indija je blagoslovljen kraj za kitajski ženski nogomet, nasprotnikovo sposobnost vodenja žoge se je vredno naučiti

14-10-2022

12. oktobra po pekinškem času je kitajska ženska nogometna reprezentanca začela prvo tekmo svetovnega prvenstva U17 za ženske. Nasprotnik je bila zadnja podprvakinja Mehika. V okoliščinah, ko zunanji svet na splošno ni bil optimističen, je"Vrtnice"Kitajcem prinesla velika presenečenja. Z vidika Qiao Ruiqija sta Qiu in Yu Xingyue sama dosegla zmago z 2-1 nad nasprotnikom in dobro začela turnir. Toda po zadetku je bil Qiao Ruiqi zamenjan zaradi krčev. Novinarji so po tekmi intervjuvali kapetana Qiao Ruiqija.


Glede izida te igre je Qiao Ruiqi odkrito povedal, da je opravil nalogo, zastavljeno pred tekmo,"Treba je povedati, da je dokončan, ni pa v celoti dokončan. Za doseganje golov je naravna odgovornost napadalca, a v naslednjih tekmah bom povečal tudi svoje osebne sposobnosti. , poskusi odigrati celotno igro.”


Zmago kitajske ekipe v tej tekmi lahko opišemo kot nekoliko dramatično. Nasprotnikova enajstmetrovka je zadela okvir vrat, a je enajstmetrovko kitajske ekipe zanesljivo zadel Qiao Ruiqi. V zvezi s tem je Qiao Ruiqi dejal:"Vsi bodo imeli pritisk enajstmetrovk. Indija je blagoslovljen kraj za kitajski ženski nogomet. To je sveto in srečno za našo kitajsko žensko nogometno ekipo. Zelo sem vesel, da dosegam gole."


Ko je govoril o nasprotnikovi mehiški ekipi, je Qiao Ruiqi dejal:"Nasprotnikova moč je še vedno razmeroma močna, predvsem kontrola žoge in mirna mentaliteta. Vse to so stvari, ki se jih moramo naučiti in razumeti, pa tudi žogo v nasprotnikovih nogah."


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti