Košarka za tri osebe je odprla novo priložnost za razvoj: predloga je profesionalna liga proti CBA

28-12-2020

Košarka za tri osebe je odprla novo priložnost za razvoj: predloga je profesionalna liga proti CBA


Qilu Net · Lightning News, 27. decembra (Vir: Športni kanal Shandong TV) 25. decembra se je v oceanskem kraljestvu Zhuhai Chimelong uspešno končalo finale državnega tričlanskega košarkarskega kluba 2020. V okviru normalizacije preprečevanja in obvladovanja epidemij je tričlanska košarkarska reprezentanca raziskovala reprezentanco, tako da je sodelovala na klasični tekmi državnega tričlanskega košarkarskega kluba in igrala proti vrhunskim domačim klubom. Tekmovalni sistem je popolnoma enak tistemu na olimpijskih igrah v Tokiu. Nova pot za pripravo na olimpijske igre v Tokiu je očitno v skladu z osrednjim namenom dogodka "nove sile, meč kaže na Tokio".

siboasi košarkarski stroj

Poleg tega se je med finalom razveselila dobra novica, da bo Kitajska košarkarska zveza v prihodnosti načrtovala tričlansko košarkarsko profesionalno ligo. To pomeni, da bo v naslednjih nekaj letih moja država imela še en vpliv, ki bo dohiteval kitajsko super ligo in CBA. Vrhunski nacionalni strokovni dogodki.


Ko je troslovenska košarka uradno postala dogodek olimpijskih iger v Tokiu leta 2017, je tri članska košarka, množični šport, ki je nastal na ulicah, končno debitirala in postopoma postala osrednji šport, enakovreden košarki petih ljudi . Od ulic do olimpijskih iger, od enotne formulacije tekmovalnih pravil FIBA, vzpostavitve sistema točkovanja in prirejanja prireditev na visoki ravni po vsem svetu so bili konkurenčni atributi tričlanske košarke dosedanji, kar je pokazalo prav tako promoviral sistem tekmovanja v košarki za tri osebe v različnih državah. Kot nalašč, število košarkarskih tekem za tri osebe se je geometrično povečalo, profesionalnost pa je postala splošen trend.


Od leta 2014 v moji državi poteka državni košarkarski turnir za tri osebe. Po vstopu košarkarske ekipe za tri osebe na olimpijske igre so bili "Želim sodelovati v olimpijski košarkarski tekmi za tri osebe", "kitajska košarkarska liga tri na tri" in "nacionalni tričlanski košarkarski klub". začela. "Klasični" in drugi dogodki. Poleg uradnih dogodkov se je pojavilo tudi veliko nevladnih tričlanskih košarkarskih prireditev, ki jih predstavlja zlata liga. Čeprav je število košarkarskih tekem s tremi osebami v moji državi zelo bogato, za zdaj ni nobene košarkarske profesionalne lige s tremi osebami, ki bi se lahko kosala s CBA, celoten sistem tekmovanja pa je treba še izboljšati in nadgraditi.

košarkarska oprema

Med klasičnim finalom državnega tričlanskega košarkarskega kluba je Chai Wensheng, direktor oddelka za tri osebe košarkarske zveze Kitajske košarkarske zveze, razkril, da je Kitajska košarkarska zveza v 14. petico vključila ustanovitev tričlanske košarkarske profesionalne lige. -Leten načrt in ta profesionalna liga bo postala Glavni dogodek v sistemu za tri članske košarkarske tekmovanja v moji državi vodi v polno eksplozijo tričlanske košarkarske industrije v moji državi.


Chai Wensheng, direktor tričlanskega košarkarskega oddelka kitajske košarkarske zveze, je zelo prepoznal moč ekipe Shanghai Chongming YM in Shanghai Shangshi Longchuang ter drugih ekip. Verjel je, da bo ostro soočenje reprezentance s temi močnimi ekipami pomagalo preveriti vrzeli. , Soočimo se z lastnimi težavami, zato se reprezentanca ne boji izgubiti in tudi po porazu je nekaj zadovoljstva. "Shanghai YM ima po predstavitvi tujih igralcev zelo visoko raven. Zelo smo veseli, da se reprezentanca ne boji izgubiti, je pa izpostavljena. Zaradi nekaterih težav so se mladi najstniki izboljšali v izkušnjah tekmovanja. Zdaj je to zasedba je razmeroma mlada. Upam, da se bodo lahko naučili iz hudih spopadov, izboljšali svojo raven in našli težave. "


Razume se, da je trenutna tri članska košarkarska rdeča reprezentanca na splošno zelo mlada. In med njimi, razen Zhao Suzhou, ki je mlad igralec iz CBA, so drugi igralci iz mladinske ekipe ali študentov in imajo na splošno običajne lastnosti. Zato objektivno gledano ni dovolj ekip, ki bi izgubile v klubih, opremljenih s tujo pomočjo visoke ravni. Presenetljivo.


Letošnje tekmovanje se na postaji Chengdu začne 5. septembra 2020 in konča 25. decembra. Tekmovanje je potekalo v 12 mestih po državi, med katerimi je 8 skupin "Elite med Elite" najvišjo skupno uvrstitev. Končno vstopil v finale. Da bi se izmenično spočili in se izognili poškodbam, so se rdeče-modre ekipe tričlanske košarkarske reprezentance udeležile različnih tekmovanj.


Trenutno je tričlanska košarkarska reprezentanca v kritičnem obdobju priprav na olimpijske igre v Tokiu. Ion in kakovost državnih igralcev sta neposredno povezana z uspešnostjo reprezentance. A hkrati je tročlanska košarka moje države še vedno v začetni fazi razvoja. Pomanjkljivosti so tako v ionski reprezentanci kot komercializaciji tričlanske košarke. Zaradi tega je nujno spodbujati profesionalizacijo košarke za tri osebe.

teniška oprema

V primerjavi s petčlansko košarko so pravila tričlanske košarke preprosta in lahko razumljiva, z močnejšimi konfrontacijskimi in zabavnimi lastnostmi, ki lahko naravno pokrijejo več občinstva. V primerjavi s petčlansko košarko ima reprezentanca tričlanske košarke boljši nastop in višje izhodišče. Reprezentanca in liga sta se vedno dopolnjevali. Če bo reprezentanca dosegla dobre rezultate, se bo pozornost, ugled in komercialna vrednost lige seveda povečala. . Trenutno je mobilni internet razširjen, širjenje športnih prireditev pa kaže razdrobljen trend. Košarkarsko tekmovanje za tri osebe je kratko, napadalni in obrambni ritem hiter in je bolj odvisen od posameznikovih sposobnosti posameznikov.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti