To je pravi način za začetek počitnic!

01-04-2021

Kako preživeti počitnice

Lezite na kavč, povlecite telefon in naročite odvoz

Zapravljen dan, s katerim se ni dalo nič početi

Privoščite si vse bolj revne možgane in debel trebuh


To nikakor ni naš prvotni namen na tem svetu

Ne lezi več z Ge You, bolje je ukrepati

-Če želite odpreti širši pogled

——Za izgradnjo močnejšega telesa

—— Da bi se prepustili bogatejšemu življenju


Ne zahteva preveč zapletenih načrtov

Pojdite ven, da vidite drug svet

Dongguan Humen Sports Smart City-Doha Paradise

Tehnologija opolnomoči šport in dopust naredi "ganljiv"

aparat za serviranje tenisa


Pameten športni kompleks, ki ga je skrbno ustvarila znana znamka športne opreme Siboasi, je vsekakor dober kraj za igranje med počitnicami. Internetno tehnologijo vključuje v šport in ustvarja povsem nov športni model. Tu lahko uživate v nogometu, košarki, odbojki, tenisu, badmintonu, namiznem tenisu in drugih skoraj globalnih pametnih športih je raj za ljubitelje žoge!


Prvi pametni športni kompleks na svetu - Doha Paradise

Ko pa gre za pametne športe, marsikdo morda ne ve, kaj je "pametna" metoda. Navsezadnje so tradicionalni športi z žogo interakcije in tekmovanja med ljudmi. Kaj se lahko z dodatkom tehnologije igra s temi športi? Kaj pa trik?

Upravljanje brez posadke, prost in neodvisen prostor. Duoha Paradise je celovit športni park, ki vključuje več individualnih inteligentnih sistemov za trening. Vsak sistem vadbe je neodvisen zaprt prostor. Uporabnik skenira kodo za vstop, sistem se samodejno zažene in skrbnik ni vmešan, da ne omenjam kvadratne tete. Zgrabi prizorišče in igraj kadarkoli 24 ur na dan.

košarkarski strelski stroj

Inteligentna oprema za trening košarkaškega prehoda

Popolnoma samodejni inteligentni nadzor, proste roke. Bi radi igrali, a nimate soigralcev? V inteligentni dobi še vedno ne igra noben soigralec. Inteligentni sistem treninga Doha Paradise uporablja inteligentno indukcijsko tehnologijo za samodejno serviranje žoge po zagonu in teku. Uporabniki lahko tudi prilagodijo hitrost in pogostost servisa in igrajo, kot želijo, ne da bi morali sami pobirati žogo.

stroj za badminton

Inteligentna oprema za trening odbojke


Mini Smart House - sistem za trening pametnega nogometa (mreža s šestimi kvadratnimi mrežami)

Snemanje športnih razmer v realnem času, nadgradnja celotnega omrežja. Igrali srčno žogo, a nihče ni bil priča vaši drzni in junaški drži na igrišču? Inteligentni sistem vadbe v Doha Paradise ima funkcije za snemanje videa in analizo podatkov o vadbi v realnem času, tako da je stanje vadbe na prvi pogled jasno. Razvrstitev v celotnem omrežju vam pomaga prepoznati stopnjo vadbe, z enim klikom pa jo lahko posredujete tudi krogu prijateljev.

aparat za serviranje tenisa


Prikaz vmesnika sistema za analizo športnih podatkov

Doha Paradise je prvi pametni športni kompleks na svetu in prvi športni park za upravljanje brez posadke na svetu. Njegova zasnova ustreza športnim potrebam različnih skupin ljudi. Primerna je za moške in ženske. Primeren je za športna tekmovanja, strokovna usposabljanja, prosti čas in zabavo. Uporabiti je mogoče vse scenarije.

košarkarski strelski strojstroj za badminton

Naprava Smart Tennis Training


Igrajte se z otroki, ljubezen in zabava


Zabavajte se z družino in prijatelji

V okolju, kjer država zahteva "nacionalno kondicijo", je doba otakuja in otakuja minila, šport pa je nov modni trend. Sonce ni suho in vetrič je ravno pravšnji. Izkoristite to čudovito pomlad, povabite tri ali pet prijateljev, pripeljite družino in otroke, naj vaše telo začuti davno izgubljeno kri in vitalnost, prosto teče in skače, potite se, kolikor želite, spustite se dolgočasnosti in izčrpanosti, sprostite se in spoznali novega sebe.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti