Inštitut Siboasi za učinkovito preprečevanje kratkovidnosti priporoča igro z vadbenim strojem za košarko.

25-11-2020

Skozi kratkovidnost je kar 300 milijonov mladostnikov. Inštitut Siboasi priporoča igranje z opremo za trening košarke za učinkovito preprečevanje kratkovidnosti.


Novica na People Daily Online me je pred dvema dnevoma res prestrašila. Štirinajstletno dekle v Wuhanu, ki je štiri ure na dan držalo ipad za igranje igric in gledanje risank, je njena kratkovidnost dosegla 600 stopinj.

Košarkarski športni stroj


To ni izjema. Po ustreznih statističnih podatkih število kratkovidnosti v moji državi trenutno presega 600 milijonov, med katerimi je stopnja kratkovidnosti otrok in mladostnikov 53,6%, stopnja kratkovidnosti 6-letnih otrok pa se iz leta v leto povečuje. Visoka pojavnost kratkovidnosti in mlajše starosti med učenci postaja vse bolj očitna, kar je resno vplivalo na telesno in duševno zdravje otrok.

košarkarska naprava za igro

Je enako z vašim otrokom? Takoj ko sem prišel domov, sem vklopil televizor, nisem mogel nehati držati telefona ali tablice in si celo privoščil igre na srečo. Ta nezdrava vedenja in hobiji, ki uporabljajo oči, so postali "pravi krivci" naraščajoče pogostosti nedavnih videoposnetkov, ki so jih objavili otroci in mladostniki.

Kratkovidnost je nepopravljiva. Kratkovidnost otrokom povsod omejuje prihodnje življenje. Izpiti javnih uslužbencev, sprejemni izpiti na fakultete, glavni študijski programi in zaposlitev so izgubljeni na začetku. Visoke stopnje lahko zlahka povzročijo odmik mrežnice in celo podedujejo naslednjo generacijo.

Ni mogoče preprečiti kratkovidnosti? Brez skrbi, strokovnjaki iz Mednarodnega otroškega raziskovalnega centra Siboasi to priporočajo. Zaradi vadbe se oči premikajo. Košarka in drugi športi lahko učinkovito preprečijo kratkovidnost. Med streljanjem žoga leti v zraku z veliko hitrostjo, zrkla pa ji sledijo z veliko hitrostjo. , In hiter povratni stik z možgani, krvni obtok se izboljša in izboljša delovanje očesnega živca, kar lahko odpravi ali zmanjša utrujenost oči in doseže učinek učinkovitega preprečevanja kratkovidnosti.

naprava za vadbo žoge


Otroci pa nikoli niso bili izpostavljeni košarki. Težko je negovati otrokove interese. Tečaji košarke so dragi in navadne družine si tega preprosto ne morejo privoščiti. Znana mednarodna športna znamka Siboasi je posebej razvila košarkarski stroj "Višji sem" za otroke, stare od 3 do 12 let. To vzbuja zanimanje otrok za šport in aktivno odloži mobilne telefone in druge elektronske izdelke, da doseže učinek preprečevanja kratkovidnosti in povečanja telesne pripravljenosti.

Košarkarski športni stroj



Preprečevanje kratkovidnosti se lahko začne le z otrokovimi lastnimi navadami za uporabo oči. Starši morajo aktivno gojiti športne hobije svojih otrok in vsakodnevne vadbene navade, da bodo otroška "okna duše" ostala svetla.


košarkarska naprava za igro







Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti