Superzvezde lige NBA ameriške moške košarkarske reprezentance

28-07-2021

 "Pekinški dnevni dnevnik"Uradniki stotine oddelka za šport, ustvarjalec kakovostnih športov Ko Lillard, Booker in Tatum najdejo stik, Dream Team ne bo več izgubil. Ameriška moška košarkarska reprezentanca je s 120 na 66 premagala Iran v drugem krogu olimpijskega skupinskega dela in se nekoliko približala vrnitvi na pravo pot. 

basketball equipment

Čeprav je zunanji svet še vedno navajen, da ameriško moško košarkarsko reprezentanco, ki sodeluje na olimpijskih igrah ali svetovnem prvenstvu (svetovnem pokalu), imenuje "sanjska ekipa", tisti, ki so gledali njihove igre v zadnjih dveh letih, so zelo jasni, da je trenutni "sanjska ekipa"si verjetno tega naslova ne more privoščiti, ker ne glede na to, ali se srečujejo z močnimi ekipami iz Evrope ali močnimi sovražniki iz Južne Amerike, niso prepričani v zmago. Po prvih izgubljenih olimpijskih igrah v Tokiu proti francoski ekipi si lahko predstavljamo pritisk na ameriško moško košarkarsko reprezentanco. Druge tekme Iran ni mogel uspešno dobiti, bojim se, da stari trener Popovič ni samo v tem, da življenje ni tako preprosto. 

basketball shooting machine

Kot odgovor na težave v prvi tekmi je trener prilagodil zasedbo, pri čemer je umaknil LaVinea, ki se začasno ne more vključiti v sistem, in Greena, ki še išče državo, zamenjal pa ga je Holiday, ki je močnejša sposobnost obvladovanja žoge in tkanina, ki zadene bolj ostro. Ke, Popovičev namen zmage s prekrškom je očiten. In"Veliko srce"Lillardovi zaporedni zadetki so ameriški moški košarkarski reprezentanci pomagali pri dobrem začetku. Njegov dež v treh točkah je Irance naredil nekoliko neznosne. Čeprav vztrajni perzijski konjenica je trajal več kot pol četrtletju, so se kmalu še vedno popolnoma zatreti z močan ameriški ognjeno moč, igra pokazala tudi enostransko situacijo.


Če bi obstajala tekmovanja, na katerih bi ZDA imele popolno prednost na prejšnjih olimpijskih igrah ali na medcelinskih igrah, bi mnogi gledalci pred televizorjem zamenjali kanale, zdaj pa se bo večina ljudi zelo držala za daljinski upravljalnik. dober razlog. Preprosto, sanjska ekipa ima zaradi prejšnjih iger veliko verjetnost, da bo hitro razširila svojo prednost in jo sčasoma spremenila v zmago. Zdaj je res težko reči, kaj bo na koncu postalo. Tudi Nigerija lahko izgubi, česa si sanjska ekipa še ne upa? 

basketball machine

Na srečo so Američani v tej igri svoj ognjeni pridih iz glavne sile prenesli na klop. Ne glede na to, ali gre za Tatum ali LaVine, imajo"nadaljevano"njihov dober dotik po prvem nastopu. Tudi Middleton ima dvomestno točkovanje in je to ekipa, ki je vrgla dve trojki. V"tesno" novega počitka v rotaciji je novi prvak lige NBA igral bolj umirjeno kot prej, zaradi česar je udobneje gledati.

basketball equipment

Moška košarkarska reprezentanca ZDA si lahko po zmagi za zdaj oddahne, a če želijo na olimpijskih igrah še dlje, mora njihov glavni igralec Durant čim prej prilagoditi svoje stanje na dve zaporedni tekmi . Du Du je dosegel le 10 točk, v zadnji tekmi pa je imel 5 prekrškov. Durantova država oziroma kdaj lahko odigra izjemno predstavo je ključnega pomena, ali gre ekipa do konca ali gre dlje. Američani so se po veliki zmagi še naprej premikali po pravi poti, a ne vedo, koliko časa bo trajalo, da se dokonča njihova resnična vrnitev.

basketball shooting machine

Če vas zanima nakup ali poslovanje za stroj za odboj košarke, se obrnite nazaj:


WhatsApp:
+86-13662987261 (mobilni)
E-naslovsukie@siboasi.com.cn



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti