Potovanje je kot mavrica, leta pa kot pesem‖ 2019 Siboasi Events

08-12-2020

Potovanje je kot mavrica, leta pa kot pesem‖ 2019 Siboasi Events


Leto 2019 je leto, ko je siboasi začel z visokim položajem, podjetno in pionirsko, trdo delal in pogosto dobival dobre novice;

Leta 2019 želi Siboasi "zgraditi mednarodno skupino Siboasi". Pod vodstvom predsednika Wan Houquana je naredil več prebojev, vztrajno se pomikal naprej in v celoti ustvaril novo situacijo v reformi in razvoju podjetja. leto;

Leto 2019 je zabeležilo preveč zgodb in dotikov siboasija, leto 2020 pa je nosilo preveč pričakovanj in sanj o Siboasiju.

Vse v preteklosti je prolog.

Zdaj pa se ozremo nazaj v preteklost in si oglejte glavne dogodke, ki jih je Siboasi doživel leta 2019.


3. do 6. februarja je bila uradno odprta razstava športne opreme ISPO 2019. Kot pionir globalnega sistema pametne športne opreme je Siboasi Smart Sports Black Technology zbudila veliko pozornosti in odziva udeležencev ter razstavi dodala vrhunec.

stroj za teniško žogico

stroj za streljanje badmintona

JAPONSKA RAZSTAVA 

stroj za drobljenje strunstroj za teniško žogico

INDIJSKA RAZSTAVA 

stroj za streljanje badmintona

stroj za drobljenje strun

Od 30. do 31. marca sta bila v kraju 4. mladinski športni karneval v Guangdongu in dogodek izmenjave mladinskih športnih športov med Guangdong-Hong Kong-Macao, ki sta ga gostila provincialni športni urad Guangdong in provincialni odbor Guangdonga komunistične mladinske lige in soorganiziral Siboasi. ljudski stadion Guangdong! Siboasi se je tega športnega karnevala udeležil s pametno športno opremo, kot so oprema za igranje košarke in stroj za streljanje badmintona, z naslovom "Odlična organizacijska enota" pa je prejel Guangdong Youth Sports Federation.

stroj za teniško žogico

Siboasi in Kitajska teniška zveza sta dosegla strateški namen sodelovanja za spodbujanje skupnega razvoja verige teniške industrije obeh strani. Siboasi bo s Kitajsko teniško zvezo sodeloval na področju športne opreme, promocije blagovne znamke, tehnoloških raziskav in razvoja ter aktivno ustvarjal nove koncepte in nove modele za teniško industrijo ter spodbujal gradnjo novega ekosistema za teniško industrijo


Od 26. do 28. aprila je bila v Mednarodnem razstavnem centru Chongqing uradno odprta 76. razstava kitajske izobraževalne opreme, ki jo je pripravilo Združenje kitajske industrije izobraževalne opreme. Siboasi je na razstavo prinesel raznoliko pametno športno opremo, ki je privabila nešteto športnih navdušencev, ki so se potegovali za izkušnje!

stroj za streljanje badmintona

stroj za drobljenje strun

Od 29. do 30. aprila je bila v nacionalnem kongresnem centru v Pekingu slavnostno odprta 14. mednarodna športna potrošniška razstava SMIF na temo "Nadgradnja potrošnje športa". Kot eden pomembnih partnerjev konference Smail je Siboasi na tej konferenci predstavil vrsto visokotehnoloških pametnih športnih rekvizitov, katerih namen je vsem povedati več o pametni športni opremi in pritegniti več ljudi k sodelovanju v športu.

stroj za teniško žogico



Za nakup ali poslovanje s strojem za športne žoge,

se obrnite na: Mobile & Whatsapp: 0086 13662987261 





Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti