Gostitelj Katar je postal prva ekipa s porazom, navdušenje pa se je nadaljevalo sinoči in danes zjutraj

27-11-2022

25. novembra po pekinškem času je na tekmi skupine A katarskega svetovnega prvenstva 2022 na stadionu Atumama v Dohi v Katarju ekipa Senegala premagala gostiteljsko ekipo Katar s 3:1. Katar je postal tudi prva ekipa, ki je izpadla na tem svetovnem prvenstvu. ekipa. Katarski vratar Mishal Bahim (zgoraj levo) ne uspe ubraniti strela z glavo Senegalca Didheouja.

Senegalec Diatta se bo pomeril s Katarcem Petrom Miguelom.Senegalec Koulibaly (desno) se za prvo mesto meri s Katarcem Karimom Budiafom.

Na tekmi Senegalec Sis (drugi z desne) in Katarec Asim Madibo.

26. novembra po pekinškem času je na tekmi skupine A katarskega svetovnega prvenstva 2022 na mednarodnem stadionu Halifa v Dohi v Katarju nizozemska reprezentanca premagala Ekvador z 1:0. Slika prikazuje ekvadorskega igralca Gonzala Plata (zgoraj levo) in nizozemskega igralca Frankieja de Jonga (spodaj), ki se borita v igri.

Nizozemski igralec Cody Gakpo (desno) se premeša v igri.

Nizozemec Weghorst (levo) in ekvadorec Piero Hincapi se med tekmo borita za vrh.

26. novembra po pekinškem času je na tekmi skupine B katarskega svetovnega prvenstva 2022 na stadionu Khor Bay v Katarju angleška reprezentanca remizirala z ameriško reprezentanco (0:0). Na sliki sta igralca ameriške ekipe Haji Wright (levo) in igralec angleške ekipe Maguire, ki se borita v igri.

Angleški igralec Kane (na sredini) ter ameriška igralca Taylor Adams (desno) in Yunus Moussa med tekmo.

Angleški igralec Kane (drugi z leve) se med igro poteguje za vrh.

25. novembra po pekinškem času je na tekmi skupine B katarskega svetovnega prvenstva 2022 na stadionu Ahmed Ben Ali v Dohi v Katarju iranska reprezentanca dvakrat zadela v sodnikovem dodatku in premagala Wales z 2:0. Na sliki je iranski igralec Rezayan (levo) v boju z valižanskim igralcem Benom Daviesom.

Iranec Rezayan (prvi z leve) je dosegel drugi zadetek ekipe.

Iranski vratar Hussein Husseini (tretji z desne) brani.

Selektor Irana Carlos Queiroz (zgoraj) slavi zmago.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti