Prva lepotica teniške igralke

14-07-2021

V tujini je bil tenis vedno zelo priljubljen, Kitajska pa je v zadnjih desetih letih začela spodbujati teniške športe. V primerjavi z drugimi tekmovalnimi športi je tenis bolj intenziven in ni nasprotnih dogodkov, kot sta košarka in nogomet. Tenis je aristokratski šport, zato je veliko aristokratskih dam, ki radi igrajo tenis. Večina vrhunskih teniških igralk je zelo znanih. Tako kot Šarapova so v osnovi znani. 

tennis machine

Lepe so, dobro igrajo tenis in imajo celo telo. Prelepih Ukrajincev je veliko, od tu pa prihaja veliko čudovitih teniških igralcev, med katerimi je najbolj znana Svetolina. Svitolina, rojena leta 1994, teniška igralka po devetdesetih letih. Zdaj ni prestar. Svoj atletski talent je odkrila že v zgodnjih letih, nato pa je začela razvijati talent za trening tenisa. Lahko rečemo, da je nekoliko obsedena s tenisom. Leta 2017 je Svitolina prvič osvojila prvenstvo na mednarodni turneji WTA. Netizens in navijači so pozorno spremljali teniško igralko in ugotovili, da je v zadnjih letih zelo dobro nastopila, je pa tudi bogata ženska. Denarna nagrada tekmovanja je bila blizu deset milijonov, vrednost pa je narasla na stotine krat in postala zmagovalka v življenju. 

tennis equipment

V svoji karieri je Svitolina nastopila kar dobro, z več kot ducatom svetovnih prvakinj v samskem spolu, nekaj dosežkov, njena največja moč pa je dosegla celo tri najboljše na svetu. Ker že vrsto let igra tenis, ima popolno postavo. Visoka je 1,74 metra in tehta 120 kilogramov, a sploh ni debela. Njena postava je primerljiva s Kardashian in zasluži si biti boginja tenisa.

tennis training equipmentStroj za teniško žogo lahko vaš tihi igralec tenisain bodi tvoj najboljši teniški trener, če vas zanima nakup ali poslovanje, se obrnite na:


Telefon:
+ 86-13662987261 (Whatsapp)
E-NASLOV :sukie@siboasi.com.cn



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti