Odprle se bodo 4. športne igre državljanov mesta Dongguan

11-05-2021

8. maja zjutraj je bila na glavnem vhodnem trgu parka Qifeng v Dongguanu tiskovna konferenca 4. iger državljanov mesta Dongguan. Wu Shaowen, namestnik direktorja občinskega urada za kulturo, radio, televizijo, turizem in šport Dongguan, Zhang Xinhong, direktor storitvenega centra za upravljanje športa na ulici Dongcheng, in družba Nanfang Daily, ki deluje v Dongguanu. Generalni direktor podružnice Hao Jinpeng in drugi voditelji so se udeležili tiskovno konferenco. K tej konferenci je bilo povabljeno tudi podjetje Dongguan Siboasi Sporting Goods Technology Co., Ltd.

basketball equipment

Četrte športne igre državljanov mesta Dongguan organizirajo občinski urad za kulturo, radio, televizijo, turizem in šport Dongguan in oddelek za novice Dongguan Daily Nanfang Daily. Gre za prireditev, ki jo organizirajo različna posamezna športna društva. Namen je odgovoriti na nacionalno"Nacionalna fitnes" klic, z različnimi športi Projekt prireditve spodbuja navdušenje vseh ljudi za športno udeležbo, pospešuje gradnjo bolj konotativnega in živahnejšega "Kakovostno kulturno mesto", spodbuja gradnjo "Mesto Bay Area, kakovostni Dongguan" na novo raven in predstavlja visokokakovostne dosežke ob 100-letnici ustanovitve Komunistične partije Kitajske.


Aktualne športne igre Citizen bodo uradno odprte 15. maja. Dogodek bo trajal do junija. Skupno bo postavljenih 18 posebnih spletnih in zunanjih projektov, ki bodo ustvarili novo vitalnost za nacionalni šport in predstavili novo kakovost Dongguana.


Kot lokalni proizvajalec pametne športne opreme v Dongguanu bo Siboasi zagotovo močno podpiral igre! Na tiskovni konferenci je otroški pametni košarkarski stroj Demi v lasti Siboasija postal kul kulisa na razstavnem prostoru. Njegove funkcije, kot sta inteligentno serviranje senzorjev in spletni prenos skozi igro, so prinesle nove športne izkušnje in pritegnile veliko pozornosti udeležencev. Poročajo, da bo med igrami na dogodku sodelovalo več pametne športne opreme Siboasi, s"šport + tehnologija" kot športno opolnomočenje, ki vodi novo športno modo!

basketball shooting machine

Pametni otroški stroj za igranje košarke 

basketball machinebasketball equipment

Po besedah ​​namestnika direktorja Wu Shaowena. Športne igre državljanov Dongguana so vstopile v četrto leto z več kot 50 organiziranimi športnimi prireditvami in več kot 300.000 udeleženci. Z značilnostmi velikega števila udeležencev, široko pokritostjo in številnimi poudarki dogodka nadalje prikazuje podobo Dongguana in slog množičnega športa v Dongguanu. Doseči cilj"gostovanje prireditev in vodenje mest"in izboljšati kakovost mesta. Dejal je, da so sedanje civilne igre še naprej inovativne in nadgrajene, pri čemer poudarjajo storitev, privlačnost in udeležbo na dogodku tako z vidika brez povezave kot s spleta.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti