2. Konferenca o inovacijah v izobraževanju v izobraževanju v Shaanxiju, glavna blagovna znamka Spoas je zelo predvidljiva

18-08-2022

Od 8. do 10. decembra bo v"Druga konferenca o inovacijah informatizacije izobraževanja v Shaanxiju"je veličastno potekalo v mednarodnem kongresnem in razstavnem centru Xi'an na temo"Usmerjeno v modernizacijo izobraževanja 2035 - tehnološke spremembe in izobraževalne inovacije"pospešiti izvajanje načrta akcije Informatizacija izobraževanja 2.0 in izvedbo tretje faze"Projekt tanke prenove"so bili napredni.


SIBOASImočno nastopil z zvezdopametna košarkarska opremain pametno nogometno opremo, ki je k ogledu razstave privabila veliko število praktikov v izobraževalni industriji. V obdobju se mladina"ljubezenski izziv"Guinnessovo knjigo rekordov karneval, kiSIBOASIpomagala podpora, postala vrhunec konference.

Stojnica SIBOASI je postavila prostor za izkušnjepametna košarkarska športna oprema, ki obiskovalcem omogoča, da izkusijo čar tehnološko podprte telesne vzgoje, izkuševalci pa izkusijo zabavopametna športna opremapri roki.


10. decembra je Mladina"Ljubezenski izziv"Začela se je konferenca o izzivu karnevala in Guinnessovih svetovnih rekordov, ki sta jo skupaj organizirala Taishan Sports Group in Weidong Group. Kot vodilna blagovna znamka na področjupametna športna oprema, SIBOASIsodelovali s tem Guinnessovim izzivom in pripravili tri razstavne dogodke, in sicer pametno streljanje, pametno streljanje in študentski parkour, ki so k sodelovanju pritegnili veliko število najstnikov in študentov. Na konferenci Guinness World Records Challenge Conference se je ostro pomerilo več kot 400 pokrajinskih rekorderjev, uspešno pa je bilo ustvarjenih 5 Guinnessovih svetovnih rekordov in 18 državnih rekordov.



Da bi vestno izvajali"Posodobitev izobraževanja na Kitajskem 2035"Centralni komite Komunistične partije Kitajske in Državni svet ter akcijski načrt Ministrstva za izobraževanje za informatizacijo 2.0,SIBOASI, kot vodilno podjetje v industriji inteligentne športne opreme, se zavzema za spodbujanje modernizacije izobraževanja. Njegov cilj je zagotoviti šolam inteligentno športno opremo, ustvariti učinkovite učilnice za telesno vzgojo, olajšati učiteljem poučevanje učencev v skladu z njihovimi sposobnostmi ter izboljšati kakovost in učinkovitost poučevanja. Pomagati gojiti zanimanje študentov za šport in izboljšati telesno kakovost mladih. SIBOASI se prav tako zavzema za ustvarjanje standardizirane rešitve za testiranje krogle. Samodejno točkovanje, samodejno serviranje in druge funkcijeSIBOASI inteligentna športna opremamočno zmanjšati obremenitev nadzornikov in narediti fizični pregled za sprejemni izpit v srednji šoli pravičnejši. , pošteno in odprto.



Uspešna izvedba 2. Inovacijske konference o informatizaciji izobraževanja v Shaanxiju bo prinesla novo razmišljanje o razvoju modernizacije izobraževanja in postala vodilo inovacij v izobraževanju. SIBOASI bo tudi v prihodnje spodbujal poglobljeno integracijo informatizacije in izobraževanja ter uporabljal inteligentno športno opremo kot osnovo za opolnomočenje novega športnega poučevanja in športnih sprejemnih izpitov!



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti