Vrh podjetnikov SIBOASI Global Sports Alliance 2019 je bil popoln uspeh

17-09-2022

30. novembra 2019 podjetniški vrh SIBOASI Global Sports Alliance s temo"Sports Industry Fusion, Lian Heng in Public Seeking Win-Win"je veličastno potekalo v hotelu Fengtai Garden, Humen, Dongguan. 


Vrh je gostil Dongguan SIBOASI Sporting Goods Technology Co., Ltd., močno pa so ga podprli Državna generalna uprava za šport, Kitajska zveza industrije športne opreme, Kitajska košarkarska zveza, Guangdong Sports Bureau,Košarkarska zveza Guangdongin druge institucije. Več kot 200 podjetnikov in strokovnjakov iz industrije z vsega sveta se je udeležilo tega dogodka in izvedlo poglobljene izmenjave o trenutnem stanju in trendu razvoja svetovne industrije pametnega športa. Southern Satellite TV, Tencent Video, Toutiao in drugi mediji so poročali s kraja.

Zberite se v Duoha Paradise, da doživite"črna tehnologija"inteligentnih športov


30. novembra zjutraj se je več kot 200 gostov iz vseh družbenih slojev z vsega sveta zbralo v Dongguan Humen Sports Smart City - Duoha Paradise, da bi izkusili nov trend nacionalnega fitnesa. Po večkratnih pregledih in osebnih izkušnjah s projekti pametnih športov so vsi gostje zelo pohvalili Doha Park in se strinjali, da Doha Park združuje tehnološko inteligentno športno opremo z dvema področjema športnega tekmovanja in fitnesa, kar je zelo pomembno pri promociji nacionalnega fitnesa. Pomembnost.


Doha Paradise se razprostira na 12.000 kvadratnih metrih. To je prvi intelektualni športni park brez posadke na svetu, ki ga je zgradil SIBOASI. , inteligentni športni kompleks z"Internet stvari + šport + tehnologija + izkušnje + storitve"; vsebina zajema več kot 50 pametnih športov in fitnes športov, kot so nogomet, košarka, odbojka, tenis, badminton, namizni tenis in pametna telovadnica.


Doha Paradise vzame pameten šport kot smer"modularno"oblikovanje in"integrirano"način gradnje. Vsak modul je inteligenten podsistem, ki lahko deluje neodvisno, kot je inteligentni nogometni sistem, inteligentni košarkarski sistem itd. Stranke lahko izberejo več modulov za prilagojeno prilagoditev glede na velikost prizorišča in funkcionalno pozicioniranje različnih projektov (kot so nogometna mesta). , teniška mesta). Njegov edinstven model je mogoče ponoviti in zgraditi v večjih regijah po vsem svetu, kar močno razširi razvojni prostor pametne športne industrije, sprosti močno ekonomsko vitalnost in vnese močan zagon v močan razvoj športne industrije.

(Izkušnje na kraju sameminteligentna športna oprema)


Osredotočite se na novo obdobje in spoznajte"novo prodajno mesto"industrije


(Predsedujoči SIBOASI Wan Houquan je imel govor)


Ob 2.30 popoldne je vrh uradno potekal v vrtni banketni dvorani hotela Fengtai v Humenu. G. Wan Houquan, predsednik Dongguan SIBOASI Sporting Goods Technology Co., Ltd., je imel govor kot gostitelj. 

Poleg dobrodošlice je predsednik Wan prešel neposredno na temo in izpostavil namen izvedbe vrha. Verjame, da je inteligentna športna industrija nastajajoča industrija z več sto milijoni v stoletju in razvoj industrije je prišel. Kot prvo inovativno podjetje na Kitajskem, ki se osredotoča na inteligentno športno opremo, ima SIBOASI odgovornost in obveznost, da zveni industrijo"Montaža"št.", in delati z roko v roki s kolegi pri iskanju poti za inovacije in razvoj industrije. Nato je predsednik Wan natančno ocenil trenutni položaj industrije pametnega športa in predstavil pet vpogledov o poti razvoja:


◆ Izkoristite priložnost za hitro zasedbo trga z inovativnimi izdelki;


◆ Vključite vire za ustvarjanje trajnostnih prednosti izdelkov;


◆ Ustvarite moč izdelka in ohranite konkurenčnost vodilne blagovne znamke;


◆ Inovacija trženjskega modela in ustvarjanje okolja sodelovanja, v katerem so vsi koristni;


◆ Izboljšanje odpornosti in vodenje trenda razvoja trga.


Na koncu je g. Wan ljubeče izrazil, da je Spoaz na poti gradnje sanj za prihodnost pripravljen inovacijske dosežke zadnjih 13 let deliti z vsemi, da bi ustvarili situacijo, v kateri zmagajo vsi, kar v celoti odraža odprto in vključujoč vzorec Spoaz.


(Skupinska fotografija predsednika Wan Houquana in VIP oseb)

(Mediji so intervjuvali predsednika Wan Houquana)


Velike kave se zbirajo, da raziščejo nove priložnosti za razvoj industrije


Na konferenci so številni politični in industrijski težki gostje ter mednarodni športni strokovnjaki z briljantnimi govori delili vrhunske ideje in strateško razmišljanje, podrli ovire v panogi, spodkopali tradicionalno spoznanje in vnesli nove zamisli v zdrav razvoj športne industrije.


Liu Kejun, podpredsednik kitajske košarkarske zveze in predsednik košarkarske zveze Guangdong, je bil povabljen, da se udeleži dogodka. Predsednik Liu je dejal, da je SIBOASI zelo inovativno podjetje. Na podlagi koncepta skupne modrosti, sodelovanja javnosti in tehnoloških izkušenj je inteligentiziral in razvedril športno opremo, da bi zadovoljil raznolike potrebe po fitnesu in zabavi moških, žensk in otrok ter gojil nacionalno telesno pripravljenost. Nova moda, močna univerzalnost! Ob tem je še poudaril, da je z leti SBOASje veliko prispeval k športu Guangdonga, zlasti košarki. Kakovost treninga in raven tekmovanja, aktivno ustvarjajo nove koncepte in nove modele košarkarske industrije ter spodbujajo novo ekologijo košarkarske industrije. Končno pričakuje, da bo SBOASse bo še naprej razvijal in inoviral ter se premikal proti svetu!


(G. Liu Kejun, podpredsednik kitajske košarkarske zveze in predsednik košarkarske zveze Guangdong, je imel govor)


Li Xiangchen, glavni raziskovalec Inovacijskega centra za pametne športe Inštituta za športne znanosti državne uprave za šport, se je udeležil vrha in imel govor na temo"Natančen razvoj nacionalnih politik, velik potencial za športno industrijo". Z vidika globalnih športnih politik je poglobljeno analiziral ogromen obseg športne industrije. razvojne možnosti. Direktor Li je najprej razložil nujnost izgradnje zdrave Kitajske z vidika trenda razvoja skupnih svetovnih izdatkov za zdravstvo: nujno je, da nacionalna telesna pripravljenost postane nacionalna strategija! Ob tem je še povedal, da je športna panoga a"3A"industrija: Angbody, Angtime, Angwhere, ki jih lahko široko uporablja kdorkoli, kadar koli in kjer koli, ki vključuje zabavo v fitnesu, tekmovanja, delovanje prizorišč ter potovanja in prosti čas. Z močno gonilno silo bo prinesel veliko gospodarsko in družbeno vrednost in bo zagotovo postal steber nacionalnega gospodarstva.


(Li Xiangchen, direktor raziskovalnega centra za pametne športne inovacije, Inštitut za športne znanosti, Generalna uprava za šport Kitajske)


G. Hou Yue, generalni direktor podjetja Shanghai Qiangmeng Sports Development Co., Ltd., ni delil le svojih edinstvenih tržnih metod z nami na kraju samem, ampak je tudi vztrajal, da SIBOASI bo vedno močna podpora agentov, SBOAS' V prihodnost usmerjeno strateško načrtovanje, inovativna strategija trženja, strokovna marketinška ekipa, močna podpora politik in poslovna filozofija, ki koristi vsem, ga delajo polnega upanja!


(G. Hou Yue, generalni direktor Shanghai Qiangmeng Sports Development Co., Ltd., je imel govor)


G. Labros Bouklisbias, član upravnega odbora Mednarodne uprave za energijo in energijo ter nekdanji direktor Grške nacionalne agencije za varstvo okolja, je dejal, da SBOASizdelki so zelo konkurenčni v Evropi, njihove stroškovno učinkovite storitve in kakovost pa so si pridobili soglasno priznanje in zaupanje uporabnikov po vsem svetu. . Trdno je prepričan, da bo z obiskom predsednika Xi Jinpinga v Grčiji"Pas in cesta"bo zadržal najdaljši gospodarski koridor na svetu, kar bo državam na poti omogočilo, da si delijo kitajsko inteligentno proizvodnjo, kar bo zagotovilo širši tržni prostor za SBOAS. Izkoristimo lastne vire in prednosti za zagotavljanje visokokakovostnih izdelkov in storitev strankam po vsem svetu ter izkoristimo"Pas in cesta"ustvariti večjo slavo!


(Govor g. Labrosa Bouklisa, nekdanjega direktorja Grške nacionalne agencije za varstvo okolja)


G. Lee Chul-hee iz južnokorejskega agenta Smashing Sports je dejal, da je SBOASima vodilno temeljno tehnologijo na področju inteligentne športne opreme in so ga pohvalila številna podjetja blagovnih znamk industrije po vsem svetu. Smashing Sports si bo prizadeval promovirati SBOAS' edinstveni izdelki v Koreji prek YouTuba, Facebooka, Instagrama in drugih omrežnih platform SNS ter trgovin brez povezave.

(G. Lee Chul-hee iz Smashing Sports, korejski agent, je imel govor)


Nadaljujte modro in pripravite nov načrt za razvoj Spoaza


Trenutno moja država odločno podpira razvoj športne industrije in pametna športna industrija je odprla priložnost, ki se ponuja enkrat v življenju za industrijsko politiko in"upihniti"priložnost na svetovnem trgu.


Gospa Tan Qiqiong, operativna direktorica SBOAS, je izdal SBOAS'prihodnost"tri-pet"strateški načrt na kraju samem. 35-43"strateški načrt, to je doseči 4 velike inovacije in 3 ključne projekte v 3 5 letih, postati najbolj zaupanja vredna vodilna blagovna znamka na svetu v industriji pametnega športa in zgraditi mednarodno SBOASskupina. Tržni cilj je doseči 197 globalnih tržnih baz, 1934 zastopnikov in 4140 trgovcev; prodajni cilj: leta 2035 preseči 100 milijard juanov.

(Ga. Tan Qiqiong, direktorica operacij SBOAS, objavil strateški načrt podjetja)


Najnovejši rezultati raziskav in razvoja so osupljivo razkriti, vrhunska pametna oprema pa je predstavljena prvič! G. Yan Nan, direktor blagovne znamke SBOAS, je napovedal najnovejše izdelke za raziskave in razvoj podjetja SBOASskozi jedrnato in izvrstno PPT ter živahne in strokovne razlage: inteligentna teniška športna oprema"Vsemogočni kralj"T3 in robot T6 ter otroška inteligentna košarkarska športna oprema S6809A in S6809. Dve najnovejši pametni teniški športni opremi vključujeta najnovejši nadzorni sistem, eleganten dizajn, zmogljive funkcije, 2-v-1 spuščanje žogice in servis,"pametno, daljnosežno in izjemno"; dva otroška pametna košarkarska športna oprema, košarkarsko stojalo in servis Stroj je dva v enem, majhen in izvrsten, enostaven za namestitev, majhen odtis, lahko se igra doma, igra razsvetljevalno vlogo pri otroški košarki in močno spodbuja zanimanje otrok za košarko .

(G. Yan Nan, direktor blagovne znamke SBOAS, je izdal najnovejše izdelke podjetja)


Sodelovanje, ki koristi vsem, pogodbeni projekti dosegajo nove višine


Nagrada za najboljšega partnerja na svetu in slovesnost podpisa globalnega strateškega partnerja 2020 sta ponovno popeljala vrh do vrhunca! Na kraju samem je bilo podpisanih več kot 20 projektov, skupni obseg transakcij pa je dosegel rekordno vrednost!


(Global Best Partner Award - Gold Award)

(Nagrada za najboljšega globalnega partnerja – srebrna nagrada)


Zgoščevanje industrijske modrosti in vzpostavitev industrijskih meril uspešnosti


"Sports Industry Fusion, Lian Heng in Public Seek Win-Win", letnik 2019 SBOASGlobal Sports Alliance Entrepreneur Summit je merilo uspešnosti za izgradnjo vrhunske platforme za integracijo virov v celotno industrijsko verigo pametnega športa. Je interaktivna izmenjava med vlado, industrijo in podjetji, pomembna platforma za izmenjavo izkušenj in virov. Izmenjava najsodobnejših konceptov razvoja industrije na tem dogodku bo zagotovo prinesla nove ideje za inovacije in razvoj podjetij za športno opremo.

Obstaja star pregovor:"Konfucianizem ima enake težnje in taoizem je enak in srečen je, ko stoji skupaj."Dejansko lahko sodelovanje, ki koristi vsem, vodi do skupnega uspeha. SBOASni samo močno športno tehnološko podjetje, ampak tudi partner, ki je pripravljen deliti, zaupati in slediti. SBOASbo kot vedno sodeloval s kolegi v industriji inteligentnega športa pri iskanju skupnega razvoja, delitvi virov in osvajanju prihodnosti!




















Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti