17-letni nadarjeni najstnik se bo v prihodnosti lahko pridružil ekipi Guangdong. Ekipa Guangdong je uradno izdala povabilo Sun Lijie

11-10-2021

Kitajska moška košarkarska reprezentanca je trenutno na kritični povezavi pri prehodu med starim in novim. 

Če bo ta faza dobro opravljena, bo postavila trdne temelje za prihodnost kitajske moške košarkarske reprezentance. Če ne gre dobro, je prihodnost temna.


In vsi vedo, da je ekipa, ki je v kitajsko moško košarkarsko reprezentanco poslala največ igralcev, zagotovo ekipa Guangdong. V zadnjih desetih letih bo vsaka kitajska moška košarkarska ekipa imela vsaj dva igralca iz ekipe Guangdong, kar kaže, da se ta ekipa goji. 



Igralci imajo močne sposobnosti. V zadnjem času je bila ena oseba deležna široke pozornosti. Ugotovljeno je bilo, da se lahko pridruži ekipi Guangdong. Ime te osebe je Sun Lijie. Opravil je preizkusno usposabljanje ekipe Guangdong in ekipa Guangdong mu je uradno izdala povabilo.


basketball player


Pridružitev Sun Lijie bo ekipi Guangdong pomagala v boju proti Zhang Zhenlin. Vsi so videli predstavo Zhang Zhenlin iz ekipe Liaoning v tej sezoni. Njegov talent je eksplodiral in ima tudi izkušnje v tujini. V ekipi Liaoninga bo imel neomejeno prihodnost. 


V naslednjih nekaj letih se bo Han Dejun zagotovo upokojil. Stil igranja Guo Ailuna je zaradi starosti omejen, njegova učinkovitost pa ni več tako dobra kot prej. Takrat je bil Zhang Zhenlin tisti, ki je v prihodnje podpiral ekipo Liaoning. Ekipa Guangdong je Sun Lijieja usposobila za boj proti Zhang Zhenlinu in nasledila Yi Jianlian. 


Notranja zastava ekipe Guangdong. Vsekakor ima ekipa Guangdong vedno tradicijo gojenja izjemnih igralcev. Upam, da bo ta Sun Lijie dobil priložnost, da pokaže svoj talent v ekipi Guangdong.


outdoor indoor basketball


Omemba tega imena oboževalcem morda ni znana, vendar zaradi njegovega fizičnega stanja zlahka pritegne pozornost vseh. Sun Lijie je letos star komaj 17 let, njegova trenutna višina pa je dosegla 2,07 metra. On je notranji igralec na terenu. Omeniti velja, da je njegova telesna pripravljenost zelo dobra, njegov talent pa izjemen. 


Mediji poročajo, da bi se Sun Lijie v prihodnosti lahko pridružil ekipi Guangdong, vendar še ni star 18 let in se ne more prijaviti kot igralec, zato bo trajalo nekaj časa, preden se bo končno pridružil. Zaradi takšnih odličnih fizičnih razmer je Sun Lijie treba skrbeti.


Trenutno je na mladinskem treningu ekipe Guangdong veliko izjemnih igralcev, kot so Xu Xin, Zhang Mingchi in igralec z imenom Wang Huaiyu. Njihova višina je več kot 2,10 metra. Če se Sun Lijie ponovno pridruži, bo prihodnji kapital ekipe Guangdong zadosten, še posebej, če ekipe v Guangdongu trenutno primanjkuje, je zelo dobro, da se ti ljudje dopolnijo. 


Vsi vemo, da so igralci ekipe Guangdong izbrani med treningom mladih. Če se lahko Sun Lijie pridruži tej ekipi, bo to zelo koristilo njegovi prihodnosti, da ne omenjam, da ima ta igralec izkušnje s študijem v tujini.


Ko je bil otrok, je bila družina Lijie Sun relativno revna. Zaradi odlične telesne pripravljenosti se mu je razveselil trening košarkarske mladine na Univerzi za šport v Pekingu. Zberite vse šolnine. Kasneje je North Sports University izbrala izjemne talente za odhod na Hrvaško, evropsko državo, za bolj strokovno usposabljanje. Tudi Sun Lijie je cenil vsako priložnost za učenje. Ker je njegovo fizično stanje vse boljše, napreduje tudi njegova tehnologija. Trenutno se lahko ukvarja s strokovnim usposabljanjem. Sposobnost profesionalne košarke čaka na starost, da se pridruži profesionalni ekipi.



Sodeč po fizičnih talentih Sun Lijieja je njegov model Yi Jianlian. V marsičem so si podobni. Oba sta visoka in dolga do rok in imata tudi nekaj eksplozivne moči. Seveda Sun Lijie v istem obdobju zagotovo ni tako dober kot Yi Jianlian, vendar se lahko s svojimi prizadevanji ujema s tem predhodnikom. Trenutno je moška košarkarska ekipa Guangdong prazna in Yi Jianlian se stara. V naslednjih nekaj letih se bo zagotovo upokojil. 


Ko se je ZAE poškodoval, je spoznal to težavo. Zhu Fangyu si je želel najti naslednika za ZAE. Pred časom je Zhu Fangyu poskušal zasledovati Zou Yuchen. Vendar pa je bil Zou Yuchen zaradi zamude pri podpisu pogodbe blokiran. Sun Lijie je mogoče trenirati. Morda je bolj vreden od podpisa z Zou Yuchenom. Pravzaprav je glede na potencial talenta Sun Lijieja v celoti sposoben naslediti Yi Jianlian v prihodnosti.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti