Oprema za vadbo tenisa bi vam bila všeč

12-12-2020

Oprema za vadbo tenisa bi vam bila všeč 


Danes sem prejel kurirski poziv in končno je prišel težko pričakovani kurir! To so bili trije teniški mečevalci, ki sem jih pred časom videl na Shanghai Sports Expo. To ime zveni zelo mogočno. Takrat mi je bilo všeč, ko sem ga doživel sproti.

naprava za teniški trening

Ne shujšajte julija, Zhang Huimei avgusta. Če septembra ne shujšam, me oktobra žalosti. Ob pogledu na "plavalni obroč" okoli njegovega pasu si nisem mogel ne zavzdihniti, da bi bilo lepo, če bi obžaloval zdravilo. Zdravo! Če razmišljam o tem, razmišljam o teniškem artefaktu tistega dne, je ženska najboljše, če ga ne more dobiti! Po nekaj dneh samoprepričevanja sem stisnil zobe in naročil.

mreža za igranje tenisa

Pravzaprav se ne šteje za impulzivno porabo. Od nekdaj sem si želel poskusiti tenis. Ker mi je Li Na zelo všeč, hrepenim po tem lepem in elegantnem športu, vendar ga še nikoli nisem upal preizkusiti. Prvič, Xiaobai je težko novinec. Za razliko od badmintona ga lahko igrajo navadni ljudje. Poleg tega so pristojbine za prireditve in trenerske takse zelo drage, zaradi česar sem reven.


Ko sem videl ta izdelek mreže za trening teniške žogice, sem nenadoma zadel kri, obudil navdušenje nad tenisom in odstranil vse skrbi. Ko ste toliko govorili v solzah, ne pohitite in preverite, ali je ta izdelek vreden!

oprema za igranje tenisa

1. Razpakiranje izdelka

Takoj, ko je ekspres prišel, nisem mogel prenesti svojega nemirnega srca in ga nisem mogel ne odpreti ob cesti. Ekspresna škatla je bila tesno zavita, tako da je bila škatla dolga.


Ekspresna dostava je precej težka, navsezadnje je veliko delov. Namestitev sploh ni zapletena, gre v bistvu za kombinacijo delov, ki jih privijemo z vijaki, na voljo pa je tudi komplet orodij, ki je zelo intimen. Vendar pa so dekleta še vedno malo naporna, potijo ​​se od vročine, najbolje je, da jo namestite z dvema osebama, lažje bo.

Na sliki piše, da gre za Tri mušketirje tenisa, ki so pravzaprav kombinacija treh orodij. Ta kombinacija barv je bila sprva precej fascinantna, toda bolj ko pogledam pozneje, se še vedno počutim nekoliko športno in energično.

naprava za teniški trening

mreža za igranje tenisa

Nagnjena površinska mreža in mreža za odboj sta lahke kakovosti in enostavna za nošenje. Stroj za kroglice ima tudi kolesa za enostavno premikanje. Tako intimen dizajn zasluži pohvalo! Propaganda trdi, da se lahko kateri koli prizor zavihti kadar koli. Je tako vsestranski? Ne verjemi? Naložite avto, se odpravite na pot in poskusite!


2. Izkušnje z izdelkom

Danes ne gremo po običajni cesti, ne igramo običajne žoge, na plaži, gremo!


Premaknite opremo za igranje tenisa na izbrano mesto "Feng Shui Treasure Place", sestavite nagnjeno mrežo in mrežo za odboj, jih postavite v primeren položaj in začnite igrati!


Na začetku je bilo malo napake. Žoga ni padla na odbito mrežo. Ta kot je treba večkrat prilagoditi, da bi našli pravo točko, toda početje velikih stvari je neformalno.

Po zadetku stožčaste mreže kroglica pade v stroj, še naprej servira in v zanki igra žogo. Uporablja se lahko tudi s stožčasto mrežo in mrežo za odboj. Stroj za kroglice je opremljen tudi z daljinskim upravljalnikom, ki lahko prilagodi frekvenco in višino žoge. Če pridete ven v naglici, priročnika ni. Na gumbih ni besedila, zato si ga ne upam naključno pritisniti.

oprema za igranje tenisa

V nekaj minutah sem postopoma ugotovil občutek nihanja. Bolj ko igram, bolj sem zasvojen. Rek "Težko je igrati tenis" se res ne hvali in je do novincev Xiaobai resnično prijazen.


Videl sem tudi, kako se posnetek naprave za teniški trening sam uporablja na internetu, in v prihodnosti mi ni treba "kroglati" ljudi, da bi šli na teniško igrišče. Daljinski upravljalnik, ki se uporablja skupaj z daljinskim upravljalnikom, je nekoliko podoben avtomobilskemu ključu s teksturo.


Po vaji ni zapleteno shranjevanje. Razstavljen je, zložen in shranjen. Prostor za shranjevanje je majhen in ne zaseda območja. Običajno se vogali ne uporabljajo, kar prihrani prostor.


Tri, povzetek

Po nekajdnevnih izkušnjah globlje razumem funkcije teniške igralne mreže iz Siboasija. Njegov videz je nedvomno porušil tradicionalni teniški model in rešil boleče točke številnih teniških športov.

slike

1. Priročno gibanje, izpolnjevanje potreb več scenarijev, odklepanje številnih omejitev glede tenisa in ena oseba lahko igra kadar koli in kjer koli.

2. Različne kolokacije in obsežne funkcije, ki ustrezajo vsem potrebam tenisa.

3. Xiaobaiev sparing artefakt pomaga novincem, da hitro najdejo občutek in si ustvarijo samozavest. Težko je igrati tenis.

4. Visoko razmerje med zmogljivostjo in ceno, čeprav je cena več kot 4.000, vendar je v primerjavi s svojimi funkcijami vredna cene.

naprava za teniški trening

Čeprav ima ta izdelek številne prednosti, ima tudi nekaj pomanjkljivosti. Manj je izbire barv, preprosta zasnova videza, pomanjkanje občutka za tehnologijo in če bi nagnjeno mrežo spremenili v zloženo, bi bilo bolje. Vendar s tako zmogljivo funkcijo lahko rečete le, da dobite tisto, za kar ste plačali. Na splošno so trije mušketirji tenisa zelo stroškovno učinkoviti in imajo dober občutek za uporabo. Za ta nakup ni pasti. Tisti, ki želijo ves čas preizkušati tenis, je dvojni enajst popust precej močan in si lahko sekate roke, če ga potrebujete!


Za nakup:

Whatsapp & Mobile: 0086 13662987261

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti