Stroj za učenje tenisa badminton vadbeni stroj iz Siboasija

26-10-2020

neverjetno! Pametna športna oprema Siboasi je bila uspešno vključena v Šanghajski sistem izobraževanja in poučevanja

Iz ustreznih oddelkov so izvedeli, da je objavil Šanghajski center za izobraževalno tehnologijo in opremo. "Šanghajski splošni osnovnošolski in srednješolski katalog konfiguracije učne opreme" (v nadaljevanju "katalog konfiguracij"), pametna teniška oprema in pametna oprema za badminton, ki sta jih neodvisno razvila družba Dongguan Siboasi Sports Goods Technology Co., Ltd.

stroj za teniški trener

stroj za trening teniške žogice

stroj za teniško žogico

stroj za teniški trener

Pred kratkim sta državna generalna uprava za šport in ministrstvo za šolstvo skupaj izdala "Mnenja o poglabljanju integracije športa in šolstva za spodbujanje zdravega razvoja mladostnikov." "Mnenja" so poudarila, da je treba okrepiti delo šolske športne vzgoje, vključno s predmeti športne vzgoje v obseg manjših in višjih srednješolskih izpitov, in v točkovalne predmete na sprejemnem izpitu za srednjo šolo. Naša država je v veliki dobi preobrazbe izobraževanja. Telesna vzgoja postaja vse bolj pomembna. S pospeševanjem procesa informatizacije izobraževanja bo "znanost in tehnologija + šport" spodbudila tudi nov krog reforme športne vzgoje.

stroj za trening teniške žogiceŠanghajski urad za izobraževanje temeljito izvaja strategijo pomlajevanja države z znanostjo in izobraževanjem ter aktivno spodbuja posodobitev izobraževanja, prevzema vodilno vlogo pri vnašanju pametne športne opreme v učilnico, spodbuja globoko povezovanje sodobne tehnologije in šolskega izobraževanja ter vodenje šolskega pametnega izobraževanja. Po podatkih omrežja je športna industrija pohitel z ukrepanjem in se odzvala pozivu k uvedbi industrije za posodobitev izobraževanja in obveščevalnih učilnic, izdelavi visokokakovostne pametne športne opreme za izobraževalni sistem in zagotavljanju strojne podpore za športno izobraževanje. Siboasi je prevzel vodstvo in njegova športna oprema je bila prva, ki je vstopila v katalog nabave učne opreme šanghajskega izobraževalnega sistema (stroj za treniranje tenisa, stroj za teniško žogo,

stroj za teniško žogico

stroj za teniški trener

teniški trener  http://www.siboasi.net/product/hot-popular-new-t1600-tennis-ball-trainer-machine-with-built-in-battery

stroj za trening teniške žogice

igralni stroj za volan, stroj za badminton  http://www.siboasi.net/product/training-badminton-feeding-machine-equipment-h7


Razume se, da teniška oprema in oprema za badminton ed Siboasi, znani kot trenerji poklicnega usposabljanja, inteligentno učijo učilnico, vizualizirajo poučevanje in ustvarjajo zanimive športne učilnice, ki bodo učencem pomagale razumeti in absorpcijo; osvoboditev učiteljevih rok, razbijanje tradicionalnega načina poučevanja, nadgradnja s tradicionalnega načina poučevanja ena na ena na način poučevanja ena proti številnim, olajšanje učiteljev pri poučevanju v skladu z njihovimi sposobnostmi, učinkovito zmanjšanje učiteljevega pritiska in izboljšanje poučevanja kakovost in učinkovitost.

stroj za teniško žogico

Pomlajevanje države z znanostjo in izobraževanjem je temeljna naloga socialistične modernizacije, telesna vzgoja pa je pomemben del pomlajevanja države z znanostjo in izobraževanjem. Šanghajski zavod za izobraževanje je v ospredju sodobnega izobraževanja in pametnih učilnic, saj omogoča vstop znanosti in tehnologije v učilnico športne vzgoje ter pospešuje posodobitev izobraževanja. Športna industrija ima pogum za razmišljanje izven okvirov, zato so se pojavila številna inovativna in inteligentna podjetja, kot je Siboasi, ki spodbujajo strateške inovacije, zagotavljajo strojno podporo za športno vzgojo in nadalje spodbujajo povezovanje športa in izobraževanja.

stroj za teniški trener 

 

Poslovni pogovor:

Pozor: Sukie Chan-vodja prodaje

E-naslov: sukie@siboasi.com.cn

whatsapp: 0086 13662987261


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti