Teniške zvezde navdušeno nihajo, vrhunec pa razsvetli Macau!

07-12-2021

5. decembra, China Tennis Tour 2021 "Celovita zabava v Macau" profesionalni finale (Makao) in tiskovna konferenca državnega teniškega prvenstva sta potekala v Grand Lisboa Hotel Auditorium, Macau. 


Po 6 profesionalnih turnirjih v Anningu, Rizhau, Changshi, Changzhouju, Linfenu in Guangzhouju, bo Kitajski teniški turnir 2021 začel zadnjo bitko v Macau. Vrhunski domači strokovnjaki so se zbrali v Macau in se potegovali za najvišjo čast leta!


Ta turnir ima štiri dogodke: 

moški posamezno, ženske posamezno, moški dvojice in ženske dvojice. Sestava enojnih in dvojic je izjemno močna.


Pri moških so najboljši trije moški posamezniki Zhang Zhizhen, Li Zhe in Bai Yan ter moški samski prvak profesionalnega finala China Tennis Tour 2020 Wu Yizhen; za igralke so se pojavile Zhu Lin, Wang Yafan, Han Xinyun in druge zvezdnice prve vrste. 


Letos so Liu Fangzhou, ženska posamična prvakinja CTA800 Rizhao in CTA800 Changzhou, Guo Hanyu, ženska posamična prvakinja CTA1000 Changsha Wangcheng, Gao Xinyu, ženska posamična prvakinja CTA800 Linfen, in Zheng the CTA 10 prvakinja v posamičnem tekmovanju CTA800 Linfen Guangzhou Huangpu. Tudi gladko v ožjem izboru.



Pan Yongquan, direktor urada za šport vlade posebne upravne regije Macau, Huang Wei, namestnik direktorja Nacionalnega centra za vodenje tenisa in podpredsednik Kitajske teniške zveze, Yin Rutao, namestnik direktorja oddelka za obveščanje in kulturo zveze Urad osrednje ljudske vlade v posebni upravni regiji Macau, izvršni direktor Macau Entertainment and Holiday Co., Ltd. 


Liang Anqi, Li Li, namestnik direktorja urada za vodjo postaje v Šanghaju Centralne radiotelevizije Kitajske, Zhang Bin, predsednik partijskega odbora skupine za kulturni turizem Chengdu, Liu Chuyuan, namestnik direktorja urada za šport posebne upravne regije Macao Vlada, Lin Lianjiao, namestnik direktorja urada za šport vlade posebne upravne regije Macao, Chengdu Xu Yabin, namestnik generalnega direktorja skupine za kulturni turizem in predsednik Chengdu Sports Investment, Wei Shengfan, predsednik Beijing China Open Tour Sports Management Co. , doo, 


Wu Yuling, predsednik Macau Tennis Association, in Peng Lingchang, generalni direktor Beijing China Open Tour Sports Management Co., Ltd., Li Jun, direktor Da Sei (Macau) Cultural Technology Consulting Co., Ltd., predstavniki igralcev Li Zhe, Zhu Lin in predstavniki prijateljev iz medijev so se udeležili tiskovne konference.



Direktor urada za šport posebne upravne regije Macau Pan Yongquan je imel govor na tiskovni konferenci. 

Povedal je, da se Macau Sports Bureau zavzema za organizacijo različnih vrst športnih aktivnosti, da bi prebivalcem Macaa in turistom, ki obiščejo Macao, prinesla čudovito izkušnjo dogodkov. China Tennis Tour je dogodek kitajske teniške blagovne znamke. Pričakuje se, da bo ta dogodek okrepil izmenjavo športnih aktivnosti med Macaom in celino ter spodbudil razvoj tenisa v Macau.



Na tiskovni konferenci je imel govor Huang Wei, namestnik direktorja Centra za upravljanje tenisa državne uprave za šport in podpredsednik Kitajske teniške zveze.

Povedal je, da je območje večjega zaliva Guangdong-Hongkong-Macao ena najbolj odprtih in gospodarsko najbolj živahnih regij na Kitajskem. To je v splošnem razvoju države. 


Ima pomemben strateški položaj. Macau, ki gosti profesionalni finale teniške turneje China Tennis Tour, prispeva k izvajanju dejavnega spodbujanja centralne vlade pri izgradnji območja velikega zaliva Guangdong-Hongkong-Macao, spodbuja strateško razporeditev Macaa za boljše vključevanje v celoten razvoj državo ter spodbuja strateško sodelovanje med Kitajsko centralno radio in televizijo in izvajanjem vlade SAR Macau, da bi pridobil izkušnje pri gostovanju naslednjih državnih iger za območje večjega zaliva Guangdong-Hongkong-Macao, da bi spodbujal celostni razvoj športa, gospodarstva in kulture na območju večjega zaliva Guangdong-Hongkong-Macao, da bi povečali celovito konkurenčnost območja večjega zaliva Guangdong-Hongkong-Macao,



Anqi Leung, izvršni direktor Australia Entertainment Integrated Holidays Co., Ltd., je na tiskovni konferenci napovedal, da bosta med dogodkom potekala dva dogodka lokalne skupnosti. 


8. decembra bodo sodelujoči igralci obiskali Univerzo v Macau in pripeljali sejo izmenjave za študente v kampusu. 9. decembra je v soorganizaciji Teniške zveze Macau potekalo"Macao Entertainment Celovit teniški interaktivni kamp Specialne olimpijade" bo potekala, da bi Macau in svetu še bolj prikazala konotacijo, navdušenje in čar kitajskega športa.



Predstavnik moških igralcev Li Zhe je na tiskovni konferenci povedal, da je bil zelo vesel, da je prišel v Macau, da bi sodeloval: "Hvala za podporo vseh strani, da smo lahko gostili tekmo v posebnem obdobju epidemije in skupaj spodbujali razvoj kitajskega tenisa. Še naprej se bomo borili in izzivali na igrišču za vse. Posvečeno čudoviti igri."



Predstavnica igralk Zhu Lin je dejala: "Posebna zahvala platformi Chinese Tennis Tour, ki nam je omogočila, da pokažemo svojo tekmovalno sposobnost. Temu turnirju želim uspeh v Macau in spodbujam nadaljnji razvoj teniške industrije Macau. Upam, da bom v prihodnosti pritegnil več ljudi k sodelovanju v tenisu. športne."



To tiskovno konferenco je vodil Wan Jianbin, direktor tekmovalnega oddelka Teniškega centra za upravljanje splošne uprave za šport.



Teniška turneja po Kitajski 2021 "Zabavni kompleks Macao"Profesionalna finala (Makao) in državna teniška posamična prvenstva gostijo Teniški center za upravljanje državnega športa, Programski center za športne mladine Kitajske centralne radiotelevizije, Kitajska teniška zveza in Športni urad Macau. , ki ga soorganizira Teniško združenje Macau, skupaj pa upravljajo Beijing China Open Sports Management Co., Ltd., International Media Port (Shanghai) Cultural Development Co., Ltd. in Big Color (Macau) Cultural Technology Consulting Co. , Ltd. Dogodek se bo predvajal v živo na CCTV-jevi avtoritativni medijski platformi na državni ravni in v živo na odjemalcih CCTV in CCTV športnih aplikacij.


Članek napisala Sicilija 



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti