Tenis v kampusu vstopi v razred športnega športa

18-01-2021

Tenis v kampusu vstopi v razred športnega športa 


 Pozimi ljudem daje občutek tišine in slovesnosti, toda v kampusu so živahni otroci še vedno navdušeni nad znanjem in raziskovanjem. 

stroj za teniško žogico

Mednarodna šola Rizhao Yew Wah prinaša tenis v tečaj športne vzgoje otrok. Ob 2.30 popoldan so otroci pravočasno prišli na prizorišče pod vodstvom učiteljice in začeli z ogrevalnimi aktivnostmi pred poukom. 

robot za igranje tenisa

Ne glejte na te otroke, saj so stari le 5-12 let, vendar čas, ko so bili izpostavljeni tenisu, sploh ni kratek. Veste, od spretnega postavljanja mrež do čakanja loparjev so otroci redni obiskovalci tečaja. To je vzgojna filozofija, ki se je mednarodna šola Yew Wah držala, da bi gojila samozavest in zdravo osebnost otrok, spodbudila učence k aktivnemu učenju in spodbujala vsestranski razvoj otrok. 

naprava za teniški trening

Tenis kot visokokakovosten šport, ki ga imajo starši naklonjeni, izraža pravičnost in tekmovalnost. , Modrost in bonton, zato tudi to sovpada z edinstvenim temperamentom te šole. Naša šola je začela uvajati tenis kot del našega šolskega programa pred tremi leti. 

stroj za teniško žogico

V zadnjih treh letih so otroci zelo, zelo uživali v tečajih tenisa in z našim teniškim trenerjem so se dobro razumeli. , Med učenjem otrok več kot tri leta so se nekateri otroci začeli učiti v šoli, da bi se pridružili strokovni vaji zunaj šole; Nato tudi upamo, da se bodo otroci lahko veliko gibali z aktivnostmi na prostem, kot je tenis, bolj prišli v stik z naravo in lahko okrepili svoja telesa ter dosegli celovit razvoj morale, inteligence, telesne lepote in upamo, da bodo naši otroci bolj zdravi . Tenis je šport, primeren za udeležbo ljudi skoraj vseh starosti. 

robot za igranje tenisa

naprava za teniški trening

Otroci imajo igrivo naravo. V primerjavi s čistim tekom in drugimi športi lahko sledenje teniškemu teku, nihanju in drugim gibom privabi otroke k športnim aktivnostim. Prav tako lahko izboljša otrokovo voljo in koncentracijo z učenjem športnih veščin, kot so prijemanje, udarjanje, prečkanje mreže in protinapad, vadba otrokove mišične vzdržljivosti, gibčnosti in telesne koordinacije ter otrokom pomaga, da odraščajo fizično in duševno. Igrajte dobro vlogo pri promociji.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti