Igranje teniške žoge z več zabave

03-12-2020

Fredette čezmejni tenis? V teniški Grand Prixu "One Goal" je toliko "novih" trikov!


V Šanghaju, ki je v luči zasneženih sončnih pogojev, je temperatura močno padla in vdrla hlad, toda teniški center Qizhong je bil poln navdušenja. Včeraj je družba Jiushi Sports lansirala "Veliko nagrado za tenis z enim ciljem 2020 - Šanghajska serija Rolex Masters". Ko je nasprotnik žogo vrnil v mrežo, je Guo Yimin, "stari voznik tenisa po Shenchengu po 70-ih", postal končni zmagovalec in odnesel tudi milijon juanov denarne nagrade.

stroj za teniško žogico

Napis: Guo Yimin je osvojil nagrado v višini 1 milijon juanov. Foto reporter Xinmin Evening News Li Mingshen


"To je povsem nov dogodek. Največji občutek po nekaj dneh igranja je svežina," je med pokalnim prvenstvom povedal Lao Guo Kan. "V preteklosti so bili v amaterskih krogih večina tie-breakov in tie-breakov, kot je ta. Sistem iger, pri katerem žoga določa zmagovalca, je nova in posebna izkušnja za igralce in zdi se zelo zanimivo." Pravzaprav poleg novega sistema iger marsikje v tej "One Goal Wins Tennis Grand Prix" ni mogoče ločiti od ene.


Novi poskusi pripeljejo nove prijatelje


Prvotni letni Shanghai Tennis Masters, ki ga je prizadela nova epidemija kronske pljučnice, letos ni uspel priti po načrtih, zaradi česar so se številni navijači nekoliko razočarali. V tem kontekstu je organizatorjem prišla na misel poskus, da bi gostili "lastne teniške mojstre". "Z vodilno vlogo Shanghai Masters se potencial tenisa v tem mestu postopoma spodbuja." V prejšnjem intervjuju z novinarji je namestnik generalnega direktorja Shanghai Jiushi Sports Industry Development (Group) Co., Ltd. in športni dogodek Shanghai Jiushi Yang Yibin, predsednik Operation Management Co., Ltd., izrazil upanje, da bo dogodek mogoče spremenil v karneval, tako da lahko sodeluje več oboževalcev, hkrati pa dal bo dober zgled za delovanje več domačih dogodkov v prihodnosti in postavil merilo. Sodeč po povratnih informacijah vseh strani je ta dogodek dosegel želeni učinek.

oprema za igranje tenisa


Pripis: Tekmovalci Foto reporterja Xinmin Evening News Li Mingshen


Dejansko velika nagrada za tenis "One Goal Win" ni le nov poskus za organizatorje, organizacijski odbor in udeležence. Fredette, ki je bila včeraj povabljena kot gostja, je prvič gostila tudi vrhunski ATP dogodek. Začutil sem čar tenisa. "Moj tast je teniški trener, zato mi je tudi ta šport všeč." "Osamljeni bog" na igrišču včasih zamahne z ogromnim posebnim loparjem, stoji pred mrežo, da izkusi vznemirjenje volejev, včasih pa se umakne v spodnjo črto in poskuša metati žogo. Iz bolj kočljivega zornega kota je bila skupaj z glasbo plesna predstava, ki je bila videti zabavno. "Sem sem prišel gledat tekme, ko sem pred nekaj leti igral za Sharks. Tokrat sem stal na igrišču in začutil toplo vzdušje ter visokokakovostne in visokokakovostne storitve. Spoznal sem tudi veliko novih prijateljev in bil sem zelo vesel. "

stroj za metanje teniške žogice


Napis: Fredette doživi poseben teniški lopar Foto: Xinmin Evening News reporter Li Mingshen


Novi izzivi prinašajo nova pričakovanja


"Na tem tekmovanju je veliko sodnikov, ki so uveljavili Shanghai Masters. Lahko rečemo, da gre za visokokakovostno in kakovostno ekipo. Končni rezultat je prav tako zadovoljiv." Po podelitvi je služil za to tekmovanje. Sodnik Lu Yinghao je novinarjem dejal, da je novi sistem igre, v katerem en gol določa izid, tudi nov izziv za sodnika.


Po mnenju Lu Yinghao novi sistem tekmovanja postavlja višje zahteve do sodnikov: "Tekma je zelo razburljiva in verjetnost je večja, vendar bo vsaka sodnikova malomarnost neposredno zadušila prizadevanja igralcev." Da bi se izognili nepričakovanim situacijam, je sodniška ekipa v finalu. Plenarno zasedanje je bilo namenoma pred prvim dnem tekme. »Pred prvim igralnim dnevom smo imeli sestanek, da smo vse opozorili, naj izkoristijo najkrajši čas za prilagoditev novemu načinu igre. Učinek je bil dober. Toda po drugem igralnem dnevu sem začutil, da je malo ohlapno, zato sem se odločil, da se ga dotaknem še zadnji dan. "Lu Yinghao je razkril, da je tema tega srečanja, da bodo sodniki bolj pozorni." Čeprav je ljubiteljski dogodek, prizorišče ter različna programska in strojna oprema temeljijo na Mastersu.



Napis: sodnik na sodišču Fotografija: poročevalec Xinmin Evening News Li Mingshen


"Prihodnje leto zagotovo pridem še enkrat. Super je, če lahko igram na prizorišču, kjer so igrali Federer, Nadal in Xiaode." Zhang Xiaotian, edina igralka v polfinalu turnirja, čeprav ni uspela osvojiti prvenstva. In denarna nagrada, vendar jo je ta novi dogodek močno pritegnil. "Številni prijatelji in sošolci so spremljali prenos v živo na internetu in me spraševali o igri. Rekel sem jim, da za to igro ni praga. Dokler imate pogum, lahko pridete, lahko igrate lahko igrate, lahko tudi sklenete prijateljstva. " Ne samo igralci, sodniki, gledalci in celo varnostno osebje stadiona z letošnjimi uspešnimi izkušnjami in podporo vseh strani razpravljajo o temi naslednje tekme po tekmi. Navdušenje,


stroj za teniško žogico

Naprava za igranje teniške žoge Siboasi bi vam bolj zabavala pri igranju tenisa,

če vas zanima nakup ali poslovno sodelovanje, dodajte whatsapp: 008613662987261

E-naslov: sukie@siboasi.com.cn




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti