Stroj za teniško žogo siboasi, ne jastog

28-10-2020

Neverjetno! Siboasi je bil v projektu razvoja strategije blagovne znamke One Belt One Road (Kitajska) nagrajen z dvojnima priznanjem "Vplivna znamka" in "Neodvisna nacionalna znamka"


30. decembra 2019 sta bila v Medijskem središču pekinške CCTV slavnostno organizirana 3. mednarodni razvojni vrh Kitajske blagovne znamke One Belt One Road in 2. letni forum Kitajske nacionalne inovacije in razvoj. Dongguan Siboasi Sports Goods Technology Co., Ltd. je osvojil častna naslova "One Belt One Road (China) Brand Strategy Development Engineering Sporting Goods Industry Influential Brand" in "China Independent Brand Development Engineering Sporting Goods Industry Independent National Brand".

Ta vrh so skupaj organizirali kitajski neodvisni projekt razvoja blagovne znamke, projekt blagovne znamke One Belt One Road, neodvisni kitajski projekt izboljšanja vrednosti blagovne znamke, kitajsko nacionalno združenje za strateški razvoj blagovne znamke, stolpec "Kitajska domiselnost" in "osredotočena znamka" stolpec. Cilj teme "Prizadevanje za novo dobo" je dobro pripovedovati zgodbe kitajskih blagovnih znamk, širiti glas kitajskih blagovnih znamk, pomagati podjetjem, da se globoko vključijo v gradnjo "One Belt One Road" in aktivno sodelovati v globalnih virih. dodelitev.

stroj za teniške žogice jastogteniški stroj jastog

Ustvari kitajsko vizitko, Siboasi si pribori čast

Da bi spodbudili navdušenje večine podjetij, da gradijo lastne blagovne znamke, pohvalite podjetja, ki so dosegla izjemne dosežke v procesu raziskovanja pobude Belt and Road in ustanavljanja lastnih kitajskih blagovnih znamk. Organizacijski odbor vrha je izdal skupino podjetij, ki predstavljajo panogo in so dosegla izjemne dosežke pri oblikovanju blagovnih znamk s kombinacijo priporočil industrijskih združenj in korporativnih samopriporočil, glasovanja uporabnikov interneta in glasovanja v medijih.

Dobra podoba mednarodne blagovne znamke je osnova, da Siboasi pridobi "Projekt razvoja strategije kitajske blagovne znamke za en pas in eno cesto, ki vpliva na blagovno znamko industrije športnih izdelkov" in "Razvoj neodvisne blagovne znamke na področju neodvisne nacionalne blagovne znamke inženirske industrije športnih izdelkov". V zadnjih letih je Siboasi izkoristil pobudo "Pas in pot" za pospešitev preobrazbe in nadgradnje z inovacijami ter promocijo "Mednarodne strategije blagovnih znamk", da bi dosegel vodilne višine globalne strategije. Njegova mreža tržnih storitev pokriva več kot 60 držav in regij ter vzpostavlja čezmorsko tržno osnovo. Drugič, s stroškovno učinkovito storitvijo in kakovostjo je pridobil soglasno priznanje in zaupanje uporabnikov po vsem svetu ter spoznal čudovit vzorec globalnega razvoja.

košarkarski stroj

stroj za teniške žogice jastog

teniški stroj jastog

"En pas, ena cesta" ponuja nove razvojne priložnosti za nacionalne blagovne znamke


Langlang Shenzhou, Zuo Chuan že tisoče let; dolga svilena pot, sto generacij. Pobuda "Pas in pot" je kot nov ukrep za spodbujanje odpiranja Kitajske zunanjemu svetu odprla nove razvojne poti za podjetja in zagotovila širši prostor za razvoj neodvisnih kitajskih blagovnih znamk. Hkrati je razvoj lastnih kitajskih blagovnih znamk pobuda "Pas in pot". Gradnja države zagotavlja močno materialno jamstvo.

Ta vrh je skladen z nacionalno strategijo blagovnih znamk in zahtevami podjetja za razvoj blagovne znamke ter združuje razvoj lastnih kitajskih blagovnih znamk s strategijo "Pas in pot", da bi podjetjem pomagal doseči "preboj blagovne znamke". V novih razmerah se lahko le skupina znanih kitajskih blagovnih znamk uveljavi v odprtem mednarodnem gospodarskem in trgovinskem okolju pobude "Pas in cesta". Kot je na vrhu dejal nekdanji namestnik direktorja Raziskovalnega centra za razvoj državnega sveta in znani ekonomist Hou Yunchun, so gospodarska preobrazba in nadgradnja moje države ter preoblikovanje načina razvoja dosegli zelo kritično stopnjo. Poslovni subjekti morajo okrepiti prepoznavnost blagovne znamke in ustvarjanje ozaveščenosti o kakovosti kitajskih neodvisnih blagovnih znamk.

Da bi dejavno spodbujali promocijo lastnih blagovnih znamk Kitajske in gradnjo lastnih blagovnih znamk Kitajske, je na koncu tega vrha devet podjetij, objavljenih na "Neodvisnem nacionalnem seznamu blagovnih znamk Kitajske za leto 2019", organiziralo skupinsko slovesno podpisovanje, da bi v celoti predstavili malim in srednjim podjetjem Kot skupinska prednost kot temelj gradbenega gospodarstva "Pas in cesta" bo malim in srednje velikim podjetjem pomagala, da se dejavno vključijo v nov vzorec mednarodnega sodelovanja pri ekonomski globalizaciji in bodo imeli vlogo pri delitvi virov pri projektu, kapitala in industrijske povezave.

košarkarski stroj

Siboasi s pomočjo "One Belt One Road" oblikuje nov načrt za nenehno vodenje

Nekoč je Kitajska uvažala zahodno tehnologijo in opremo ter izvažala surovine in izdelke nižjega cenovnega razreda. Dandanes vse več kitajskih podjetij svetu ponuja visokotehnološke izdelke in napredne inovacijske izkušnje. Pobuda "Pas in pot" je podprla najdaljši gospodarski koridor na svetu in zgradila platformo brez primere za internacionalizacijo kitajskih podjetij.

V intervjuju za medije je predsednik Siboasija Wan Houquan dejal, da močna blagovna znamka pomeni močno državo. Neodvisne blagovne znamke so hrbtenica in zaupanje gospodarstva države. Trdo si moramo prizadevati za izvedbo treh sprememb "Made in China to Create in China, China Speed ​​to Chinese Quality in China Products to Chinese Brands", kar zadeva kakovost, korporacijsko kulturo, zadovoljstvo uporabnikov, kakovost zaposlenih, inovacije, upravljanje , tehnologija Še naprej si prizadeva za ovire in druge vidike za spodbujanje nenehne preobrazbe in nadgradnje podjetij. V prihodnosti Siboasi, katerih glavni proizvodi so stroj za teniške žogice http://www.siboasi.net/product/tts2000-tennis-playing-equipment-3-units-together-as-a-set , teniški stroj ne jastog, košarka stroj   http://www.siboasi.net/product/kids-basketball-playing-machine-for-fun-6809a , igralni stroj za badminton http://www.siboasi.net/product/economical-model-2025-badminton-playing -stroj, stroj za nogometne žoge, odbojkarska oprema, stroj za loparje z vrvicami, stroj za skvoš itd. pospešili bodo globoko integracijo novih tehnologij, kot so umetna inteligenca, 5G in veliki podatki s športno opremo in pametnimi športi, s promocijo pametnih športov in šport kot njegove temeljne naloge; tehnološke inovacije, inovacije izdelkov in inovacije poslovnega modela Podprte z inovacijami storitev, strategijo talentov in strategijo informatizacije; z jedrom globalizacije in tridimenzionalne poslovne strategije; ki jih poganja delovanje blagovne znamke skupine, zgraditi mednarodno skupino Siboasi, zgraditi sanje o "One Belt One Road" in deliti s svetom Modri ​​dosežki "Inteligentne proizvodnje na Kitajskem" pomagajo spodbujati vzlet "Inteligentne proizvodnje v Kitajska ".

stroj za teniške žogice jastog

(G. Wan Houquan, predsednik Siboasija, sprejema spletno mesto za medije)


Kitajske nacionalne blagovne znamke niso povezane samo s celotnim gospodarskim razvojem podjetja, regije in celo države, temveč so tudi most in povezava med različnimi trgi in različnimi gospodarstvi. S celotnim gospodarskim in socialnim razvojem je Kitajska stopila v najboljše obdobje oblikovanja blagovnih znamk.

V prihodnosti bo Siboasi še naprej podpiral korporacijsko poslanstvo "Prinesti zdravje in srečo človeštvu", s poudarkom na ključnih točkah, intenzivnem gojenju in natančnem spremljanju nacionalne pobude "Pasu in ceste" ter razširitvi "Pasu in Cesta "s konceptom odprtosti, strpnosti in vzajemnega sodelovanja na trgu" One Road ", iščejo širši tržni prostor in razvojne priložnosti na mednarodnem trgu, vztrajno spodbujajo globalizacijo ter povečujejo mednarodno prepoznavnost in vpliv!


Pozor: Sukie Chan

E-naslov: sukie@siboasi.com.cn

whatsapp: 0086 13662987261 


teniški stroj jastog


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti