tovarna strojev za teniške žogice siboasi rada pomaga mednarodnemu maratonu Dongguan 2019

11-11-2020

Konji v galopu, hoja s sanjami | Siboasi rad pomaga mednarodnemu maratonu Dongguan 2019

oprema za trening košarke

Zakaj teči?

Z gibanjem in hitrostjo lahko telo sledi duši

teči

Ustvari svojo hitrost

teči

Odkrijte novega sebe

Drža za lovljenje vetra, enakomerni koraki, močna volja

Pustil

Oglejte si širši in boljši svet

...

17. prvenstvo v azijskem maratonu in mednarodni maraton v Dongguanu 2019

22. decembra, 07:30

Odpuščeno na stadionu Dongguan

Pomoč maratonu, zdrava prihodnost

Siboasi

vedno tam

teniška hranilnica

Tek za novo dobo, navijajte za zdravje

V Guanchengu se je zbralo več kot 30.000 tekačev iz 16 držav in regij po vsem svetu, ki so s tekaškim odnosom prečkali krajino mesta in s trdnimi koraki merili razvojni kontekst mesta. Kot podjetje, ki močno podpira mednarodni maraton Dongguan-Dongguan Siboasi Sports Goods Technology Co., Ltd., za pomoč pri tekmovanju ponuja najnovejšo pametno športno opremo. Z razstavljanjem izdelkov, izkušnjami z aktivnostmi itd. Naj državljani začutijo neskončen čar pametnega športa in koncept "šport + tehnologija" prenesejo v "Guanma" Vbrizgajte več strasti in vitalnosti!

stroj za podajanje teniške žogice

Inteligentno opolnomočenje, pametna športna črna tehnologija zasije v občinstvu

Na prizorišču je Siboasi pripravil dovolj vzdušja in priprav za sprejem tekmovalcev z vsega sveta. Pred občinsko gimnazijo je širša javnost navdušeno pozdravila razstavni prostor tržnih dejavnosti in številni mladi se potegujejo za izkušnjo izdelkov podjetja. Naj bo to s strokovnega vidika športnih treningov ali z vidika popolne integracije zabavnega športa in pametne tehnologije, športni navdušenci, ki pridejo opazovati in doživeti, zelo hvalijo pametno športno opremo Siboasi!

Prizor je tako živahen, da smo skrbno zasnovali vrsto dejavnosti, kot je "Streljanje košar, da osvojimo darila", in privabili številne občane, da so se ustavili in bili pozorni. Morda bodo pred velikim zaslonom gledali promocijski video podjetja, da bodo razumeli trenutne razmere v razvoju pametnega športa; ali vzemite otroke, da izkusijo izdelek in uživajo v veselem času med starši in otroki.

oprema za trening košarke

Oprema za trening otrok v košarki je majhna in izvrstna ter samodejno streže žogo in privabi veliko otrok k sodelovanju v tej izkušnji.

teniška hranilnica

Igrajte pametno teniško opremo "Almighty King" T3

stroj za podajanje teniške žogice

stroj za podajanje teniške žogice

oprema za trening košarkePametna športna oprema za badminton omogoča igranju badmintona eno osebo


Mahanje z rokami in rokami, da pokaže svojo ženstvenost

Takoj, ko je bila predstavljena vrhunska pametna športna oprema, je pritegnilo nešteto športnih navdušencev, da so prišli gledat in izmenično preizkusiti svoje spretnosti, sprožiti edinstven izziv človek-stroj in začutiti nove lastnosti in edinstven čar pametne opreme .

Različne dejavnosti mladim in otrokom omogočajo razumevanje pametnih športov in stik z njimi ter spodbujajo gojenje znanstvenih športnih konceptov. Kot "pogost gost" maratona Siboaz aktivno sodeluje v dejavnostih, povezanih z maratonom. To ne samo, da večini mladih omogoča, da v celoti izkusijo novo športno zabavo s pametnimi izdelki, temveč tudi, da družbo pozovejo z vidika družbene odgovornosti podjetij. Na vseh področjih življenja smo pozorni na "zdravo življenje", spodbujamo maratonski duh izzivanja in nikoli ne odnehajmo ter skupaj gradimo socialno duhovno civilizacijo.

Tek s sanjami in postavitev novih razvojnih mejnikov

Maraton je pozitiven, pogumen, vztrajen in nikoli ne odnehajte je odlika, ki se je drži vsak Siboasi! Od svoje ustanovitve leta 2006 se je Siboasi vedno osredotočal na raziskave in razvoj, proizvodnjo in prodajo pametne športne opreme. Njegova poslovna področja pokrivajo štiri glavne sektorje: pametna športna oprema, pametni športni kompleks, pametni kampus nove dobe in športna platforma za velike podatke ter ima v lasti svetovno znanstvenoraziskovalno bazo inteligentne športne opreme na vrhunskem nivoju, proizvodno bazo in poslovno bazo. Že 13 let iščemo modrost, obvladamo jedro tehnologije in nenehno ustvarjamo "prvega" in "edinega" v panogi, od "sledilca panogi" do "vodje panoge" popolno preobrazbo.

teniška hranilnica

Letos je Siboasi zaporedoma organiziral vrh podjetniškega srečanja Siboasi Global Sports League 2019 in 32. letno srečanje Nacionalnega združenja za srednješolsko športno sodelovanje, ki svetu v celoti prikazuje podjetje, ki "gradi mednarodno skupino Siboasi Group", razvojne rezultate.

Če želite preučevati spremembe vseh stvari, ustvarite prve, ki bodo dosegle prihodnost. Siboasi bo še naprej nadaljeval maratonski duh, se držal za roke s svetom, vodil prihodnost, še naprej spodbujal poglobljeno povezovanje novih tehnologij in športne opreme, spodbujal inteligenten razvoj nacionalne kondicije, služil družbi z boljšo kakovostjo izdelkov in boljše rešitve ter še naprej oddajati Nov razvojni mejnik odpira novo pot športne moči v novi dobi!

stroj za podajanje teniške žogice

Eno mesto, en pomik slike, en čudovit korak

Začnite iz srca in izpolnite svojo mladost

Zdravo življenje, tek s sanjami

Siboaz je s praktičnimi akcijami navijal za maraton Dongguan!

Pokličimo CALL za Dongguan!

Wanma, naslednjič se bomo spet srečali!

Vsi zaposleni v Siboasiju iskreno čestitamo 17. azijskem prvenstvu in mednarodnemu maratonu Dongguan 2019 za popoln uspeh!


oprema za trening košarke

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti