Šport bo v prihodnosti postal pomemben del poti do visokošolskega izobraževanja

05-12-2020


Po dolgem čakanju je oktobra v Zlati jeseni uspešno potekal Nacionalni mladinski kampus za mladinski kampus 2020. Wang Dengfeng, direktor urada vodstvene skupine za mladinsko nogometno mladino v kampusu in direktor oddelka za šport, zdravje in umetniško izobraževanje na ministrstvu za izobraževanje, je sprejel ekskluzivni intervju.

oprema za trening nogometa

V ekskluzivnem intervjuju je direktor Wang Dengfeng obravnaval tudi vprašanje vstopa v višjo šolo in povedal, kakšno vlogo bodo imeli športi v prihodnosti študentskega visokošolskega izobraževanja.


1. V zadnjih letih so z razvojem nogometnega kampusa tudi univerze, kot sta Univerza Tsinghua in Univerza v Pekingu, povečale število mest za nogometne specialitete.


To je pravzaprav težava nadaljnjega odblokiranja celotnega našega kanala za usposabljanje talentov. Ker z vidika gojenja izjemnih športnih rezervnih talentov v našem sedanjem šolskem izobraževalnem sistemu v preteklosti nismo vzpostavili celovitega sistema, zato bomo tokrat skozi kampus v nogometu sprejeli obstoječi sistem in ga naredili bolj gladkega. Gor. Športniki različnih stopenj uživajo takšno politiko sprejemnega izpita na fakulteti, tako da lahko vstopijo na univerzo, ki je popoln naraščajoč kanal, na univerzi pa še bolj izpopolnijo univerzitetno ligo. V prihodnosti mislim, da je zelo možno, da bodo iz teh ljudi nastali igralci naše reprezentance in zvezde svetovnega razreda. Seveda morda ne bodo igrali tako dobro, bodo pa vsaj odlični diplomanti, ki znajo igrati nogomet. To je celovita razvojna pot za gojenje konkurenčnih talentov iz nacionalnega izobraževalnega sistema.

 stroj za nogometno žogo

Naš šolski nogomet želi pravzaprav skozi nogometni projekt še naprej pokazati popolnoma razvitega otroka. Kako bo videti, ko bo v prihodnosti postal zvezda? In ta videz je v skladu z zakonom o izobraževanju, zakonom o športu in zakonom o rasti talentov. Ti otroci, ki so odrasli skozi nogomet v kampusu, imajo veliko ljudi, ki so vstopili v mednarodne in domače klube. Njihove predstave so zelo dobre. Veliko je tudi takih, ki so se poglobili v univerze. Njihove predstave so prav tako zelo dobre, vsestranski razvoj in njihove nogometne veščine v bistvu niso izgubljene za tiste otroke, ki nogomet vadijo samo vsak dan, mislim, da je to nekaj, na kar smo zelo ponosni.


2. Močan razvoj nogometa v moji državi danes ni le v konkurenci, ampak tudi v krepitvi telesne pripravljenosti ljudi, oblikovanju trde volje in kakovosti ter gojenju talentov s kitajskim srcem, nogomet v kampusu pa je poslanstvo Lide Shuren Kje. Najprej izobraževanje, nogomet, igra funkcijo nogometnega izobraževanja in utrjuje temelje nogometnih talentov, je temelj močne rasti nogometnega kampusa.


Otroci naj uživajo v športu, okrepijo svojo telesno pripravljenost, izboljšajo svojo osebnost in ublažijo voljo. Dejansko je v opredelitvi generalnega sekretarja zapisano, da je funkcija športne ali nogometne vzgoje zelo obsežna. Rekel sem, da moramo zdaj ponovno razumeti koncept in vrednost šolskega športa. Jedro je tukaj. V preteklosti smo mislili, da gre pri šolskem športu za skakanje, tek, izvajanje vaj in ohranjanje zdravja telesa. Zato je brez kakršne koli vsebnosti zlata težko izvajati svojo izobraževalno funkcijo in težko usklajevati razvoj pouka kulture. Ključno je popuščanje volje in zdrave osebnosti. Šele s športnimi tekmovanji, torej se večina vzgojne funkcije šolskega športa uresničuje s športnimi tekmovanji.


3. Ko imajo štiri besede nogometne vzgoje jasno predstavo in praktično metodo, je treba tem štirim besedam vbrizgati dušo, da ne bodo več posplošene. Kot vzgojni učitelj učiteljev nogometa v kampusu regionalne razlike ne morejo zagotoviti enotnosti učiteljske stopnje. Kot odgovor na to situacijo je način, kako v kampusu uvesti trenerje na visoki ravni, postal odgovor, ki ga ljudje v tej fazi zelo želijo.


Vsi učitelji nogometa v posebnih nogometnih šolah v kampusu izvajajo spletno izobraževanje. Zdaj smo zaključili predstavitev in bomo kmalu v celoti uvedeni, to pomeni, da se lahko vsi brezplačno učijo na naših spletnih tečajih. Hkrati lahko po končanih spletnih tečajih obiščete tudi spletne tečaje usposabljanja naših trenerjev, tako da lahko usposobim veliko število izjemnih lokalnih trenerjev, ki so trenerji na ravni D, kar je osnovna funkcija . Tako je drugi, v resnici, Nacionalni šolski nogometni urad ustanovil več kot 80 kampov za trening gipsofile po vsej državi. Tabor za trening gipsofile je zgrajen znotraj okrožja. Vsaka okrožja ima kamp za trening gipsofile. Trening kamp Tianxing je poslal trenerja na visoki ravni, ki je vodil vse nogometne trenerje in vse nogometne učitelje v okrožju, da bi jih trenirali, jih organizirati za izvajanje učnega usposabljanja in tekmovalnih dejavnosti, nato pa ob koncu tedna in praznikih izvesti usposabljanje zanje. Odlični otroci se dodatno izobražujejo, tako da je poskrbljeno za popularizacijo in izboljšanje.

 

4. Kako si drznejo rože v rastlinjaku cveteti, ne da bi občutili veter in dež? Kako lahko nogometni najstniki v kampusu odrastejo visoki in naravnost brez težav? In to mleto je konkurenca. Ustanovitev nogometnih lig v kampusu na vseh ravneh ni le platforma za pridobivanje odlikovanj, temveč tudi trening za izjemno voljo in lastnosti mladinskih nogometašev. Na tekmovanjih imajo veliko koristi.


Prva stvar, ki jo športno tekmovanje uči otroke, je zavedanje pravil, in če želite zmagati na igrišču, se morate zanesti na svoje soigralce. To je duh timskega dela. Če želite, da se igra uspešno zaključi, morate spoštovati nasprotnike. To je tehnika medsebojne komunikacije, sodelovanja in usklajevanja. Če želite zmagati, morate igrati vlogo, ki bi jo morala igrati vaša pozicija na igrišču, in ko najdete luknjo v položaju nekoga drugega, jo morate nadoknaditi, zato vaš nastop na igrišču določa življenje in smrt vaše ekipe. Popularizacija tekmovalnega športa med mladimi lahko ustvari skladne mlade. Lahko spodbuja socialno stabilnost in spodbuja svetovni mir. To je funkcija izobraževanja ljudi.

 nogometni stroj

Temelj nogometnega kampusa je izobraževanje ljudi. Zato bi se morala za avro tekmovanja kultivirati zdrava osebnost. Championshipizem ni prvotni namen razvoja nogometnega kampusa. Ko vadimo lastna prizadevanja za razvoj nogometnega kampusa, bi morali tudi jasno razumeti svoje, kam naj grem, namesto da bi slepo navijali. Široko modro nebo nogometnega kampusa je treba zgraditi z enim srcem in enim srcem, delo pa traja dolgo. Uspeh ni nujno v moji veri.


Nogometna oprema za trening siboasi ima zelo koristno vlogo za sedanje nogometaše 

športna industrija nogometnih žog. Za nakup ali zanimanje za več informacij dodajte whatsapp:

0086 136 6298 7261

oprema za trening nogometa





Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti