Južnokorejska moška košarkarska reprezentanca kaznovana? Izključen je iz predtekmovanja za svetovno prvenstvo

15-03-2022

28. februarja po pekinškem času je južnokorejska moška košarkarska reprezentanca sporočila, da se je umaknila iz drugega okna kvalifikacij za svetovno prvenstvo, ker je igralec v ekipi sklenil novo krono. Izpustil svetovno prvenstvo.

Prej je korejska moška košarkarska trenerska ekipa uspela zmanjšati število udeležencev zaradi igralca, okuženega z novo krono. Na koncu se je Korejska košarkarska zveza odločila, da ne bo sodelovala v drugem oknu. 

23. februarja je FIBA ​​objavila tudi obvestilo, da je prejela obvestilo Korejske košarkarske zveze, da se je korejska ekipa odločila, da ne bo potovala na Filipine, da bi sodelovala v drugem oknu azijsko-pacifiških kvalifikacij za svetovno prvenstvo v košarki FIBA ​​2023.


Lestvica po prvi tekmi



Lestvica po dveh tekmah

Glede na pretekle izkušnje bodo tekme, ki jih je izpustila južnokorejska ekipa, neposredno obsojene na poraze z 0-20. V drugem oknu so štiri igre. Južna Koreja bo v tretje okno vstopila z 0 zmagami, 4 porazi in 0 točkami ter skupno neto izgubo 80 točk. Pričakovati. Po prvi tekmi je bila po uradni spletni strani dogodka južnokorejska ekipa res obsojena na izgubo tekme z neto negativnim rezultatom 20 točk. Po dveh tekmah je ime Južne Koreje izginilo z lestvice, razveljavljen je tudi rekord.


Zadnji rezultati Koreja diskvalificirana



Do konca tretjega kroga je morda prav FIBA ​​kaznovala Južno Korejo. Južnokorejska reprezentanca je bila diskvalificirana in ni več dosegala točk v skupini A, kar je pomenilo, da jih tudi južnokorejska moška košarkarska reprezentanca ni mogla pripeljati. Z rekordom 0 zmag in 4 porazi je igral v tretjem oknu in izpustil svetovno prvenstvo pred rokom. FIBA uradno ni objavila, kakšno kazen je naložila Korejski košarkarski zvezi.


Članek Napisala Sicilija 

Elektronski naslov: sicily@siboasi.com.cn

WhatsApp: 0086 15770844317




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti