Pameten šport pomaga lepim vasem. Preiskovalna skupina podokrožja Laohekou Guanghua je šla globoko v Siboas, da bi raziskala pametne športne parke

28-02-2023

Nacionalno okrožje za oživljanje podeželja——Yang Haicheng, sekretar partijskega delovnega odbora ulice Guanghua v mestu Laohekou, in njegova delegacija so 21. februarja obiskali Sipoas, da bi opazovali in izkusili športni park pametne skupnosti 9P, ki ga je pionirsko razvilo podjetje, in obiskali Sipoas Šrilanška linija za proizvodnjo inteligentne športne opreme, predsednik družbe Wan Dong in njegova vodstvena ekipa so spremljali dogodek.

Razume se, da se mesto Laohekou v mestu Xiangyang tesno osredotoča na splošne zahteve"uspešne industrije, bivalna ekologija, civilizirani podeželski običaji, učinkovito upravljanje in premožno življenje", močno razvija podeželske industrije, spodbuja podeželsko gradnjo in spodbuja upravljanje podeželja. Storjeni so bili novi koraki in velika podeželska območja predstavljajo razveseljivo prizorišče čudovitega okolja, uspešne industrije in novega podeželskega vzdušja. Ministrstvo za kmetijstvo in podeželje ter Nacionalni urad za oživitev podeželja sta ga leta 2022 izbrala kot eno od 100 demonstracijskih okrožij za nacionalno oživitev podeželja.

Sekretar Yang in njegova stranka so povedali, da je mesto Laohekou ob reki Han in da je to tretja serija obsežnih nacionalnih pilotnih projektov urbanizacije novega tipa v državi. Zavzeto izvaja revitalizacijo podeželja. Ena izmed pomembnih nalog je zagovarjanje novega življenjskega koncepta nacionalnega športa in delitve zdravja. Zelo je potrdil športni park pametne skupnosti 9P, ki ga je uvedel Siboas, in upal, da bi te inovativne in pametne športne parke lahko naselili v Laohekouju in na ulici Guanghua, kar bi običajnim ljudem prineslo bolj bogato in čudovito življenje. Prizor zdrave vadbe.


Wan Dong je izrazil hvaležnost sekretarju Yangu in njegovi stranki. Po podrobni predstavitvi športnega parka 9P Smart Community Sports Park je Wan Dong enega za drugim razložil razvojno strategijo podjetja in stanje industrijske nadgradnje ter izrazil, da bo združil preživetje ljudi, ljudske običaje in naravne prizore ulice Guanghua v mestu Laohekou, smernice politike , zdrave športne in druge zahteve, celovito upoštevati lokalne razmere in prilagoditi ukrepe času za vključitev v Športni park Pametne skupnosti 9P ter prispevati k zdravju domačinov, obogatiti kulturno življenje in zgraditi lepo vas.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti