Sečuanski proizvajalec naprav za dvoransko žogo

04-01-2023

Inteligentni badminton servirni stroj B2100A je nov večnamenski servirni stroj, ki ga je na novo razvil Siboas Sports. 


B2100A avtomat za serviranje badmintonaima dva načina daljinskega upravljanja: pametni daljinski upravljalnik in APP za pametni telefon, zagon z enim gumbom, enostavno uživanje v športu; 

B2100A servirni stroj za badminton, inteligentni indukcijski servis, prosta nastavitev višine, hitrost servisiranja po meri, frekvenca, kot itd.; 


B2100AAparat za serviranje badmintonainteligentno programiranje pristajalne točke, 6 načinov križne žoge je mogoče poljubno preklapljati, kar simulira pravo vadbo na terenu; 

Aparat za serviranje badmintona B2100A omogoča večnamensko serviranje: žogica z dvema linijama, žogica s tremi linijami, mrežasta žogica, ravna žogica, žogica za velike razdalje, zabijanje, razbijanje žogice itd.; 

Naprava za serviranje badmintona B2100A lahko pomaga igralcem standardizirati osnovne gibe, vaditi forehand in backhand, delo z nogami in delo z nogami ter izboljšati natančnost vračanja žogice; 

Aparat za serviranje badmintona B2100A je opremljen z veliko zmogljivo kletko za žogo, ki lahko služi neprekinjeno in izboljša učinkovitost treninga; 

B2100A servirni stroj za badminton se lahko uporablja za vsakodnevne športe, poučevanje in trening ter je dober partner pri treningu badmintona. 


TheServirni aparat S4015lahko pomaga igralcem standardizirati osnovne gibe, vaditi forehand in backhand, korake in delo nog ter izboljšati natančnost vračanja žoge.

Siboasi ball shooting machinesKako deluje žogica? Splošni stroj za serviranje žoge je sestavljen iz štirih delov, in sicer iz podstavka stroja, mehanizma za podajanje žoge, mehanizma za serviranje žoge in mreže za zbiranje žog. 

Delovni princip serviranja je: po vklopu električnega toka mehanizem za pošiljanje žogice pošlje žogo v izhod žogice, nato pa jo servira torno kolo mehanizma za pošiljanje žogice. 

ball machines

Z vrtenjem smeri tornega kolesa lahko dosežete različne rotacije. Žoga bo padla v doseg zbiralne mreže. Dokler lahko dva v družini igrata namizni tenis, se ta šport lahko nadaljuje. Ni pomembno, če nimate uradne mize. Pisalna miza, klubska mizica in dva tabureja se lahko uporabljajo kot začasna miza za prijateljsko tekmo namiznega tenisa. Obstajajo celo golfisti, ki igrajo neposredno na tleh, kar je tudi zelo zabavno. 


Bolj depresivno je to, da je doma uradna miza za namizni tenis, jaz pa sem edini, ki lahko igra namizni tenis. Zaradi bolezni ne morem povabiti igralcev golfa, preveč neprijetno je gledati mizo in ne moreti telovaditi.

SIBOASI badminton machine

Pravzaprav lahko igralci golfa izkoristijo to obdobje vrzeli in uporabljajo stroj z žogicami za izboljšanje svojih veščin namiznega tenisa. Ko bodo lahko šli ven igrat igre, se bodo drugi čudili vašemu hitremu napredku. Stroj za serviranje odbojke Sichuan po tovarniški ceni Stroj za serviranje badmintona S4025 je opremljen z veliko zmogljivo kletko za žogo, ki lahko služi neprekinjeno in učinkovito izboljša učinkovitost treninga; vgrajena litijeva baterija velike zmogljivosti, z življenjsko dobo baterije 3-4 ure.

Siboasi ball shooting machines

Sklop za udarjanje žoge vključuje četrti pritrdilni okvir 13, udarno palico 10, motorno škatlo 9, vzmet 11 in napravo 8 za prilagajanje moči. V tej izvedbi je četrti pritrdilni okvir 13 neposredno pritrjen na ohišje 2. Udarna palica 10 se lahko vrti relativno glede na četrti fiksni okvir 13 okoli vrtljive gredi 103, ki je na njem, in udarja teniško žogico tako, da se zanaša na udarni konec 101, ki je razporejen na enem koncu udarne palice 10; Motorna škatla 9 je fiksno nameščena na četrtem pritrdilnem okvirju 13 in motor v motorni škatli 9 izvaja krmiljenje vrtenja udarne gredi 10 z manipulacijo vrtljive gredi 103. En konec vzmeti 11 je povezan z zadnjim koncem 102 udarne palice 10 stran od konca 101, ki udarja žogico, in drugi konec vzmeti 11 je fiksno nameščen na strani udarne palice 10 proč od držala krogle 7 v določenem položaju. V tej izvedbi je drugi konec vzmeti fiksno nameščen na napravi 8 za nastavitev sile. Nadalje naprava 8 za prilagajanje trdnosti vključuje premično ploščo 83, fiksno ploščad 84, navojno palico 82 in gumb 81. Pri čemer je premična plošča 83 opremljena s pritrdilno luknjo 831 in je drugi konec vzmeti 11 pritrjen na premično ploščo 83 skozi pritrdilno luknjo 831;

Fiksirna miza 84 miruje glede na četrti pritrdilni okvir 13 Nastavitev; navojna palica 82 poteka skozi premično ploščo 83 in fiksno ploščad 84, navojna palica 82 pa je primerna za vodenje premične plošče 83, da se približa ali odmakne od fiksne ploščadi 84 z vrtenjem; gumb 81 je nameščen na En konec navojne palice 82 je stran od pritrdilne mize 84. Nadalje je pritrdilna miza 84 neposredno pritrjena na ohišje 2.


Thepametni stroj za teniško žogicoS4015AW je večnamenski pametni stroj za žogo, ki ga je na novo razvil Siboas Sports. 

Naprava za teniško žogico S4015AW ima trojni nadzorni sistem pametne športne ure, brezžičnega daljinskega upravljalnika in APLIKACIJE za mobilni telefon po prosti izbiri; naprava za teniško žogico S4015AW lahko inteligentno zazna žogico in prilagodi hitrost, kot, frekvenco, vrtenje itd.

ball machines


Inteligentno programiranje pristajalne točke, možnosti 35 točk, samoprogramirani več načinov serviranja, učinkovitejše usposabljanje; stroj za teniško žogico S4015AW ima funkcijo vrtenja, 6 načinov navzkrižne žogice, način naključne žogice lahko poljubno preklopite; naprava za teniško žogico S4015AW lahko pomaga igralcem standardizirati osnovne gibe, vaditi forehand in backhand, delo z nogami in delo z nogami za izboljšanje natančnosti vračanja žogice; 


SIBOASI badminton machine

naprava za teniško žogico S4015AW je opremljena s košaro za shranjevanje velike prostornine, žogica pa se lahko servira neprekinjeno, da se poveča število igralcev, ki se je dotikajo; naprava za teniško žogico S4015AW je profesionalni partner za usposabljanje, na voljo Uporablja se lahko v različnih scenarijih, kot so dnevni športi, poučevanje in usposabljanje. Stroj za servis košarke S6839 lahko inteligentno zazna servis, ima edinstveno funkcijo vrtenja, način servisa pa je mogoče prilagoditi in prilagoditi.


Kaj je največja prednost stroja za košarkarsko žogo v primerjavi z ljudmi? Prvič, stroj z žogo lahko doseže zelo veliko stopnjo realizma. 

Siboasi ball shooting machines

Thestroj za košarkarsko žogouporablja izmet za izmet žogice in ima prilagoditve hitrosti in frekvence, tako da lahko doseže boljšo realističnost pri topspin in no-spin žogicah. , je razlika backspina večja, čeprav se lahko rotacija žoge poveča ali oslabi po nastavitvi hitrosti zgornjega in spodnjega kolesa za košarkarsko servisno napravo, vendar razlika še vedno obstaja. Stopnja pristnosti različnih znamk in modelov je različna. 

ball machines

Seveda mora biti pristnost izdelkov relativno blizu. Drugič, stroj za košarkarsko žogo lahko natančno pošilja žoge z različnimi območji pristanka. Poleg tega je največja razlika med strojem za serviranje košarke in človekom ta, da ga lahko spremlja dolgotrajna neprekinjena vadba. Naprava za teniško žogico S4015 ima funkcijo vrtenja, 6 načinov križne žogice in način naključne žogice je mogoče poljubno preklopiti, zaradi česar je vadba bolj profesionalna in učinkovita. Kje kupiti Chongqing Badminton Servirni stroj

SIBOASI badminton machine


Servirni stroj za badminton S8025lahko prilagodi hitrost serviranja, frekvenco, vodoravni kot in kot nagiba, kar je primerno za različne športne skupine. 


Pametni servirni stroj za badminton B2100AW je visoko zmogljiv servirni stroj, ki ga je na novo razvil Siboas Sports. Aparat za serviranje badmintona B2100AW ima trojni nadzor pametne športne ure, pametnega daljinskega upravljalnika in mobilne APLIKACIJE, tako da lahko preprosto uživate v športu; B2100AW servirni stroj za badminton lahko inteligentno zazna servis, prosto nastavitev, hitrost serviranja po meri, frekvenco, kot itd.; Aparat za serviranje badmintona B2100AW je mogoče inteligentno programirati in 6 načinov križanja žoge je mogoče poljubno preklapljati, kar simulira pravo vadbo na terenu; B2100AW servirni stroj za badminton lahko podpira večfunkcijsko serviranje: žoga z dvema linijama, žoga s tremi linijami, mrežasta žoga, ravna žogica, visoka žogica, žogica za razbijanje itd.; B2100AWavtomat za serviranje badmintonapomaga igralcem standardizirati osnovne gibe, vaditi forehand in backhand, delo z nogami, delo z nogami in izboljšati natančnost vračanja žoge; B2100AW badminton servis Naprava je opremljena z veliko zmogljivo kletko za žogo, ki lahko služi neprekinjeno in izboljša učinkovitost treninga; Naprava za badminton B2100AW se lahko uporablja za dnevne osebne športne in trenerske treninge. 

Siboasi ball shooting machines


Dongguan Siboas Sports Goods Technology Co., Ltd. je živahno podjetje z naprednimi razvojnimi koncepti in naprednimi vodstvenimi izkušnjami. Športne in prostočasne dejavnosti v provincah in drugih regijah so združile veliko kontaktov in strokovnjakov ter prejele veliko dobrih komentarjev v industriji. Vse to je posledica premajhnega dela in napredka skupaj z vsemi. Ti komentarji so za nas relativno pomembni. Dobra gonilna sila nas tudi nagovarja, da ohranimo podjetni in inovativni duh stremljenja k moči in neuklonljivemu napredku tudi v prihodnje ter si prizadevamo dvigniti razvojno strategijo podjetja v novo višino. S skupnimi močmi vseh zaposlenih bomo trdo delali za dosego skupnega cilja Siboasa v mestu Dongguan. Sporting Goods Supply bo združil roke z vami, da se pomaknete proti boljši prihodnosti in ustvarite bolj dragocene izdelke. Z boljšo državo, resnejšo držo in več energije bomo ustvarjali, se borili in trdo delali, da bomo skupaj ustvarili več. Dobra hitrejša rast!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti