Siboasi je na povabilnem turnirju za tri okrožja in tri države sklada Yao osvojil "nagrado ljubečega partnerja"

25-12-2020

Proizvajalec strojev za vadbo žog Siboasi je na povabilnem turnirju Yao Fund Three Districts and Three States (ZDA) osvojil nagrado "Loving Partner Award".


Naslednje je najboljše 

oprema za trening košarkarske žoge

19. decembra se je v vadbeni bazi Kunming Haigeng končal pokalni kitajski pokal za sezono košarkarske sezone osnovne šole Yao Fund Hope 2020 - Kitajski pokal · Tri okrožja in tri države. Ye Li, predsednik dobrodelne fundacije pekinškega sklada Yao, in namestnik generalnega sekretarja Kitajske fundacije za razvoj mladih Yang Chunlei, inšpektor druge stopnje provincialnega odbora Yunnan Komunistične mladinske lige Shen Guangxin in namestnik sekretarja Zaključne slovesnosti se je udeležil Odbor za stranko normalke univerze Yunnan Li Hong. Siboasi je bil povabljen na slovesnost kot ljubeči partner sklada Yao in je prejel nagrado ljubečega partnerja sklada Yao.

naprava za košarkaški trener

košarkarski strelski robot

"Košarkarska sezona osnovne šole Hope Foundation Ype" je projekt javnega blaginje, ki so ga skupaj organizirali in gostili Kitajska fundacija za razvoj mladih, Fundacija za javno blaginjo fundacije Peking Yao in Kitajska košarkarska zveza v letu 2012. Podpira koncept javne blaginje "odpiranje novega upanja z športniki ". Dajejo osnovnošolcem priložnost, da spoznajo košarko, začutijo športni duh in uživajo v športnem veselju, da mladim pomagajo, da uživajo v zabavi s telesno vadbo, okrepijo svojo telesno pripravljenost, izboljšajo svojo osebnost in uresničijo svojo voljo.

oprema za trening košarkarske žoge

Fundacija Yao od svoje ustanovitve ob podpori številnih ljubečih partnerjev upa, da se bo osnovnošolska košarkarska sezona osredotočala na "stara, mlada, mejna in revna" območja. "Kitajski pokal za življenje - povabilo na turnirju treh okrožij in treh držav", ki ga skupaj organizira China Life Športna praznik za osnovne šole Hope v treh okrožjih, treh zveznih državah in vaseh. Njegov namen je igrati posebno vlogo in podporno vrednost športa pri splošnem delu za zmanjševanje revščine s pomočjo športa in izobraževanja, da bi revnim podeželskim območjem pomagal izboljšati šolsko športno vzgojo. Mladi odraščajo zdravo in resnično uresničujejo cilj "športnih ljudi".

naprava za košarkaški trener

Kot ljubeči partner fundacije Yao je Siboasi, ki se dobro znajde v izdelovanju opreme za trening košarkarske žoge, s srcem vedno zavzet za izobraževanje, hkrati pa aktivno prevzema družbeno odgovornost državljanov in vrača državi in ​​družbi. z močjo in dejanji. Pred tem je aktivno sodeloval pri dnevu Lei Feng, varoval zapuščene otroke, izobraževalne in dobrodelne projekte za odpravljanje revščine. Od uradnega podpisa sporazuma o sodelovanju s skladom Yao je Siboasi aktivno sodeloval v javnih dobrodelnih dejavnostih in se pridružil "Yao Fund" za izvajanje športne vzgoje, treningov košarke in trening lige ter zagotavljanje strojne opreme podpora, kot sta košarkarski strelski robot in športna oprema za dejavnosti. .

košarkarski strelski robot

Siboasi v prihodnosti upa na tesno sodelovanje s fundacijo Yao, da bi skupaj raziskali več možnosti za zmanjševanje revščine z izobraževanjem in vadili ideal izobraževanja. Kot pionir in raziskovalec spletnega poklicnega izobraževanja odraslih na Kitajskem bo Siboasi tudi v prihodnje dejavno sodeloval v dejavnostih javne blaginje, izpolnjeval veliko poslanstvo "prizadevanja za zdravje in srečo človeštva" in aktivno prispeval k družbi.


Podjetje z žogami: Telefon in Whatsapp: 008613662987261

Dobrodošli, da nas kontaktirate, hvala!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti