Siboasi je prejel čast "2021 vodilna kitajska športna znamka inteligentne opreme za trening, inovativna blagovna znamka"

07-09-2022

26. novembra 2021 je"2021 Kitajska vodilna športna znamka"Podelitev nagrad je potekala v Guangzhou Poly World Trade Center! DongguanSiboasiSporting Goods Technology Co., Ltd. je bil na vrhu seznama"Serija inovacij vodilnih kitajskih športnih znamk 2021"in osvojil čast"Inovativna blagovna znamka inteligentne vadbene opreme"! Organizator dogodka, Asia Data Collective, je Siboasiju podelil licenco na slovesnosti. Gospa Tan Qiqiong, generalna direktoricaSiboasi, se je udeležila podelitve.

"Izbor vodilnih kitajskih športnih znamk"je na pobudo Asia Data Group, soorganizira Tsinghua PBC Sports Finance Research Center, izvaja pa iQI Sports Co., Ltd. 

Izdano je avtoritativno po strokovnem pregledu preiskovalne prakse in poglobljeni analizi celovitih letnih športnih podatkov. V selekcijski dejavnosti,SiboasiHuawei, Xiaomi in druge izjemne tehnološke znamke so bile izbrane v"2021 Kitajska serija inovacij vodilnih športnih znamk". Visoko zaupanje in potrditev dosežkov na treh glavnih področjih športa pametnega doma.

Siboasise vodi po politikah, kot je npr"Nacionalni fitnes","Močno razvijajte kitajsko zdravstvo","Trije globalni projektni načrti", in vzame visokotehnološko inteligentno tehnologijo, internet stvari in velike podatke kot notranje gonilne sile za izpolnjevanje vse večjih potreb ljudi v novi dobi. Naraščajoče povpraševanje po fitnesu je jedro storitve. Na podlagi športov s pametno žogo, kot je nprnogomet, košarka, odbojka, tenis, badminton, namizni tenis in baseball, uporablja tehnologijo za opolnomočenje športa in popolno integracijo razvoja tekmovalnega športa, množičnega športa in športne industrije.

Ustvarite nove izdelke, nove formate in nove modelešportna industrija!






Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti