SIBOASI je prejel naziv "Demonstracijske enote športne industrije Guangdong 2019".

08-10-2020

23. septembra 2020 je športni urad province Guangdong objavil ionske rezultate "Demonstracijske baze, enote in projekti za športno industrijo Guangdong 2019", SIBOASI pa je prejel naziv "Demonstracijske enote za športno industrijo Guangdong 2019".

stroj za treniranje teniške žogice

Razume se, da je provincial Sports Bureau, da bi vodil razvojno smer športne industrije v provinci Guangdong, postavil industrijska merila in gojil športni trg, organiziral industrijska združenja in ustrezno osebje iz visokošolskih zavodov, da bi sledili načelom strogega nadzorujejo standarde, spodbujajo inovacije in upoštevajo distribucijo industrijskih struktur. Po pregledu prijavnega gradiva, terenskih obiskih in preiskavah, pregledu strokovne skupine in pridobivanju mnenj lokalnih in občinskih upravnih oddelkov za šport so bila vzorčna podjetja strogo izdana in uradno objavljena 23. septembra letos.


Kot predstavitvena enota športne industrije v provinci Guangdong se je Siboasi zdaj razvil v celovito podjetje pametne športne skupine z globalno vizijo in mednarodnim slogom. Njegova poslovna področja zajemajo opremo za pametne športne žoge (stroj za nogomet, košarko, opremo za trening odbojke, stroj za treniranje teniške žogice, stroj za badminton shuttlecock, robot za namizni tenis, naprava za treniranje reakcijskih luči, stroji za loparje). In druga pametna strežna oprema), pametni športni kompleks, pametni športni kompleks v kampusu in športna platforma za velike podatke. Nekateri izdelki zapolnjujejo tehnične vrzeli v svetovni športni industriji. Je pobudnik Združenja za raziskovanje opreme za trening žoge World League, več kot 110 nacionalnih patentnih tehnologij, nacionalnih visokotehnoloških podjetij,

košarkarski stroj

Do zdaj so izdelki in storitve Siboasi pokrivali več kot 100 držav in regij po vsem svetu. Ustanovila je 5 čezmorskih tržnih centrov, vključno z Dansko, Japonsko, ZDA, Avstralijo in Južno Korejo, in ima 197 globalnih agencijskih partnerjev. Z osnovnimi vrednotami "hvaležen, iskren, altruističen in skupen" Siboasi začenja drugo podjetje; stoji na novem izhodišču v zgodovini, je Siboasi odprl novo poglavje strateškega razvoja.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti