Na razstavi Shanghai Sports Expo 2020 razstavna dvorana blagovne znamke Siboasi zasveti povsod!

29-09-2020

Chunhua kopiči energijo in začne se jesen. 28. septembra se je v Šanghajskem nacionalnem kongresno-razstavnem centru odprl mednarodni mednarodni razstavi športne opreme 2020 China. Kot znana avtoritativna blagovna znamka v industriji pametne športne opreme je Siboasi na svoj stoj B001 v dvorani 5.2 pripeljal vrsto družinskih izdelkov. Izdelki zajemajo badmintonski stroj, pametno košarkarsko opremo, odbojni stroj za košarko, prenosni komplet opreme za trening tenisa, vključno z novo razvito visoko zmogljivo polnofrekvenčno opremo za trening badmintona.

stroj za odboj košarke

Vedno samo-pritisk, vedno inoviranje in spreminjanje

Pojdite čez trnje in se dvignite proti soncu. Siboasi je trdno prepričan, da so izdelki strategija podjetja in temelj podjetja. Le dobri izdelki imajo možnost nenehnega pridobivanja visokokakovostnih kupcev. Čeprav je "incident s črnim labodom" povzročil socialno in gospodarsko trpljenje, sta se "nevarnost" in "priložnost" preoblikovali drug v drugega. Da bi dosegli to preobrazbo, je treba uporabnike prenesti skozi ustvarjanje vrednosti in jim pustiti, da hvalijo izdelke Siboasi. . Iz tega razloga, ko je "črni labod" povzročil, da je družba sprožila gumb za premor, je podjetje Siboasi stroj za kroglice storilo ravno nasprotno, povečalo rezervo talentov, okrepilo povpraševanje po inovacijah, razjasnilo poslanstvo podjetja in okrepilo strateško usmeritev .

stroj za badminton


Med razstavo Sports Expo 2020 so mediji obiskali siboasi

Prizadeta epidemija je mednarodni kitajski športni sejem 2020 (v nadaljnjem besedilu "kitajski športni sejem 2020") prestavljen na odprtje do danes! Vendar je letos v primerjavi s prejšnjimi leti več kot 500 razstavljavcev in 100.000 obiskovalcev. Kot vodja domačih izdelkov pametne športne žoge je Siboasi pritegnil pozornost iz vseh družbenih slojev.

oprema za nogometno žogo

stroj za odboj košarke


Vedno vodilni v industriji, vedno presegajoč sebe

Kot nacionalna znamka s petnajstletno globoko dediščino, ki služi več kot 100 državam in regijam po vsem svetu, je Siboasi dokazal z lastno rastjo: pogumom, da je močan, in pogumom, da presežemo samega sebe. Ko Siboasi preide skozi celotno obliko izdelka, od odraslega košarkarskega do otroškega košarkarskega stroja, vrednost postaja vse bolj vidna. Znana organizacija NOBY se je pridružila Siboasiju za izvedbo spletnega streljanja otrok PK med epidemijo. China Sports Daily je poročal o družbeni vrednosti Siboasijevega pametnega otroškega košarkarskega stroja. CCTV News Channel / Financial Channel in drugi kanali poročajo, da genialni Pudding uporablja Siboasi Slika otroškega košarkarskega stroja Aspen.

Vsa dejstva dokazujejo: resnične dragocene izdelke bo družba potrdila in prepoznala, nekateri dobri izdelki pa lahko govorijo sami zase.

stroj za badminton

oprema za nogometno žogo

Čezmorske stranke, ki obiščejo stojnico Siboasi



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti