Stroj za teniško žogico Siboasi in stroj za badmintonsko žogico se uporabljata pri sprejemnem izpitu za športne srednje šole v Šanghaju

28-09-2022

Še polovica marca, april in maj nista daleč, kar pomeni, da je letni sprejemni preizkus v športni gimnaziji vse bližje! 

Sprejemni izpit iz športne vzgoje je prva ovira več pomembnih izpitov v življenju. Uspešno premagana ovira je začetek vzpona na vrh!


Izvedbeni načrti za leto 2022sprejemni izpit za športno gimnazijon v različnih provincah in mestih so bili sproščeni. Po natančnem branju je urednik ugotovil, da poleg tradicionalnih izpitnih predmetov, kot so tek, skok v daljino in suvanje krogle,nogomet, košarka, odbojka, mreža, badminton in drugi športi z žogoso tudi danes. Fokus športnih testiranj.


Ključ do teka, skoka v daljino in suvanja krogle je odvisen od telesne pripravljenosti, vzdržljivosti in moči skoka. Pri športih z žogo je bolj pomembno, da se zanašajo na tehnologijo, ki je celovita manifestacija več sposobnosti. Kako doseči preboj v kratkem času brez blagoslova talenta?


Da bi rešil ta problem, mora urednik predstavitiSiboasi'ekskluzivna inteligentna športna oprema za igre z žogo in pametni sistem sprejemnih izpitov za srednje šole!


Siboasi se zavzema za ustvarjanje standardiziranega testnega sistema, ki se lahko uporablja za ocenjevanje testov in vsakodnevno usposabljanje spretnosti.


Trenutno Siboasiinteligentni stroj za teniško žogicoininteligentni stroj z žogico za badmintonso bili uporabljeni v projektu enotnega fizičnega pregleda šanghajske srednješolske mature.


Inteligentna športna oprema SIBOASI se uporablja kot ocenjevalni strežnik za samodejno serviranje žoge. Hitrost, frekvenco in kot žoge je mogoče nastaviti glede na zahteve specifikacije in ozadje upravljanja. oceniti rezultat.


Siboasi je poleg tenisa in badmintona razvil tudi sistem sprejemnih izpitov za srednje šole za nogomet, košarko, odbojko in drugo.pametni športi.Te sisteme je mogoče prilagoditi in prilagoditi glede na dejansko vsebino testa in zahteve lokalnih provinc, mest in okrožij po vsej državi.


1)Nogomet Pametni športiSistem sprejemnih izpitov za višjo srednjo šolo


Sistem za prepoznavanje obrazov samodejno spremlja informacije o kandidatu, sistem pa začne delovati po uspešni potrditvi identitete kandidata;

Thestrežnik za ocenjevanje nogometa samodejno servira žogo, hitrost, frekvenco in kot žoge pa je mogoče nastaviti glede na specifikacijske zahteve in ozadje upravljanja;

Nogometna odbojna stena se odbija naravno in simulira pravo osebo, ki se bori proti podajam;

Trojni inteligentni sistem merjenja časa in točkovanja, beleženje časa v realnem času, števila servisov, števila golov in točk.

Po prejemu žoge iz avtomata, kandidat brcne žogo do odbojne plošče, nato pa vrnjeno žogo brcne v gol. Vsak sprejem, podaja in udarec kandidata bodo zabeleženi z indukcijo.



2)Košarka Pametni športiSistem sprejemnih izpitov v srednji šoli


Sistem za prepoznavanje obrazov samodejno spremlja informacije o kandidatu, sistem pa začne delovati po uspešni potrditvi identitete kandidata;

Strežnik za ocenjevanje košarke samodejno servira žogo, hitrost, frekvenco in kot žoge pa je mogoče nastaviti glede na specifikacijske zahteve in ozadje upravljanja;

Košarkarski postavljalec zbira žogo za zadetek, žoge ni treba dvigniti;

Trojni inteligentni sistem merjenja časa in točkovanja, beleženje časa v realnem času, števila servisov, števila golov in točk.


Po prejemu žoge od košarkarskega podajalca, kandidat vrže žogo v koš za odstotek zadetka, nato pa jo pobere in vrže košarkarsko žogo v podajalca.


3)Odbojka Smart SportsSistem sprejemnih izpitov za višjo srednjo šolo


Sistem za prepoznavanje obrazov samodejno spremlja informacije o kandidatu, sistem pa začne delovati po uspešni potrditvi identitete kandidata;

Stroj za ocenjevanje odbojkarske žoge samodejno servira, hitrost, frekvenco in kot serviranja pa je mogoče nastaviti glede na specifikacijske zahteve in ozadje upravljanja;

Naprava za servis odbojkarskega podajalca servira drugič in simulira pravo osebo, ki se bori proti podaji;

Blaženje, podajanje in zbiranje žoge ter doseganje zadetkov, žoge ni treba dvigniti;

Štirikratni inteligentni sistem merjenja časa in točkovanja, beleženje časa v realnem času, števila servisov, števila golov in točk.

Po tem, ko strežnik za ocenjevanje odbojke služi, bo preiskovanec poslal odbojko v stroj za zbiranje odbojke na način blaženja; Vsakič, ko kandidat ulovi, poda in vrže žogo, se zabeleži z indukcijo.


Čeprav imajo športi z žogo različne načine gibanja zaradi različnih lastnosti žoge, je pri športu ključna kontrola hitrosti in smeri žoge. Trening in ocenjevanje tradicionalnih športov z žogo morata sodelovati z ljudmi, rezultati pa so omejeni z usposabljanjem sparing partnerja. Nemogoče je objektivno analizirati pravo moč trenerja. Športni sistem sprejemnih izpitov za srednje šole s pametno žogo se lahko učinkovito izogne ​​odstopanjem, ki jih povzroči človek, doseže nadzor brez napak, izboljša učinkovitost testiranja/usposabljanja in doseže pravičnost, pravičnost in odprtost v pravem pomenu besede.





Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti