Proizvajalec opreme za vadbo športnih žog Siboasi

29-10-2020

6. julija popoldne je Košarkarska zveza Guangdong izvedla slovesnost podeljevanja licenc za ključne baze / ustanove za trening (trening) mladinske košarke in seminar o ponovnem zagonu proizvodnje in proizvodnje košarkarske industrije v provinci Guangdong. To srečanje je košarkarskim kolegom iz Guangdonga omogočilo, da so med seboj komunicirali in se pogovarjali, kar je učinkovito spodbudilo nadaljevanje dela in proizvodnje košarkarske industrije v provinci Guangdong. Na simpozij sta bila povabljena g. Wan Houquan, predsednik družbe siboasi, in ga. Tan Qiqiong, generalna direktorica.

košarkarska oprema

(Dong Wan <štirje od leve v prvi vrsti>, predsednik Tan je naredil skupinsko fotografijo z gosti foruma)


pospeševanje gradnje prizorišč in objektov ter obogatitev športnih prireditev. Gojite nove vroče točke za športno porabo in spodbujajte stalen in zdrav razvoj športne industrije. Pokrajinski zavod za šport si bo letos še naprej prizadeval za spodbujanje nadaljevanja dela in proizvodnje športne industrije v naši pokrajini ter postopno obnavljal in spodbujal vitalnost športnega trga.

Kot posebni gost srečanja je predsednik Wan Houquan med srečanjem poročal o razvojnem statusu Siboasija, zlasti o nadaljevanju proizvodnje in proizvodnje košarkarske serije Siboaz, s poudarkom na uvajanju siboasija med epidemijo, zlasti v času kantona Fair, niz predstav, doseženih z aktivnim strežanjem svetovnim strankam prek neposrednega oddajanja v oblaku.

oprema za nogometno žogo

(Govor Wan Houquan, predsednik Dongguan Siboasi Sports Goods Technology Co., Ltd.)


Liu Kejun, podpredsednik kitajske košarkarske zveze in predsednik provincialne košarkarske zveze Guangdong, je dejal, da se je provincialna košarkarska zveza aktivno odzvala pozivu države, vlade in provincialnega urada za šport, pri čemer je dogodek prevzela kot vodjo za promocijo nadaljevanje dela in proizvodnje ter spodbujanje razvoja celotne košarkarske industrije Guangdong. Današnje srečanje je tudi signal vsem, naj gre za vadbeno ustanovo ali Pokrajinsko košarkarsko zvezo, morajo aktivno sodelovati pri ponovnem zagonu dela in proizvodnje. Ustanove za usposabljanje si morajo bolje prizadevati za nadaljevanje dela in proizvodnje,

oprema za badminton

(Govoril je Liu Kejun, podpredsednik kitajske košarkarske zveze in predsednik košarkarske zveze Guangdong)


Na srečanju so predstavniki poklicnih klubov, zavodov za socialno mladino, podjetij za športno opremo, podjetij za športno opremo, združenj, medijev in gostov delili svoje izkušnje, ukrepe in ideje pri nadaljevanju dela in proizvodnje na svojih področjih. Po srečanju je predsednik Wan sprejel intervju s televizijsko postajo Guangdong.

košarkarska oprema(Predsednik Wan Houquan je sprejel ekskluzivni intervju s televizijsko postajo Guangdong)




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti