Pametna športna oprema Siboasi zasveti na Kitajskem mednarodnem sejmu inteligentne industrije

22-09-2020

Pametna športna oprema Siboasi zasveti na Kitajskem mednarodnem sejmu inteligentne industrije


17. septembra je bila v coni gospodarskega razvoja Chongqing Wansheng slavnostno organizirana spletna konferenca Smart Industry Expo in Smart Sports 2020 na Kitajskem s temo "Pametni šport · boljše življenje". SIBOASI je avtoritativna znamka pametne športne opreme. Podjetja so povabljena k sodelovanju na konferenci. Na razstavnem prizorišču aplikacije Smart Sports Conference je pametna športna oprema Siboasi postala središče občinstva, ki je privabilo številne znane medije, lokalne ljubitelje športa, vladne voditelje in znane osebnosti v industriji.

stroj za hranjenje tenisa

Razume se, da to razstavo sofinancirajo Ministrstvo za industrijo in informacijsko tehnologijo, Državna komisija za razvoj in reforme, Ministrstvo za znanost in tehnologijo, Državna uprava za kibernetski prostor Kitajske, Kitajska akademija znanosti, Kitajska akademija znanosti in Inženirstvo, kitajsko združenje za znanost in tehnologijo, singapursko ministrstvo za trgovino in industrijo in občinska ljudska vlada Chongqing. Za izvedbo "Osnutka za izgradnjo močne športne države" zgradite servisno platformo za pametne športe, ki bo koristila ljudem in spodbujala pametni razvoj športne industrije.

18. septembra je bil v centru za množično kulturno in športno dejavnost Heishan v coni gospodarskega razvoja Wansheng tematski forum Kitajske mednarodne konference pametne industrije Expo · Smart Sports Conference. Med tematskim forumom je SIBOASI skupaj s številnimi znanimi blagovnimi znamkami z organizacijskim odborom podpisal sporazum o strateškem sodelovanju platforme za velike podatke Chongqing Smart Sports Platform in tako postal prvi sklop strateških zadružnih podjetij.

stroj za košarkaški trener

Tan Qiqiong, generalna direktorica podjetja SIBOASI (druga z leve), je na odru podpisala sporazum o strateškem sodelovanju s partnerskimi podjetji

Kot avtoritativna blagovna znamka in zastopniško podjetje v industriji pametne športne opreme je SIBOASI že postal glavna sila v pametni proizvodnji industrije športne opreme. Vrhunska pametna športna oprema vodi industrijo k raziskovanju in napredovanju.

stroj za hranjenje badmintona

Deli genetske generacije izdelkov inteligentne operativne opreme Siboasi (aparat za tenis, stroj za hranjenje tenisa, stroj za treniranje košarke, podajalnik teniške žogice, oprema za košarko, oprema za trening nogometne žoge, stroj za streljanje badmintona, stroj za hranjenje badmintona, stroj za nanizanje, stroj za trening squash žoge, trening odbojke oprema, otroški košarkarski stroj itd.)


2020 Online China International Smart Industry Expo · Skupina pametnih športov razstavljavcev Siboasi. Med tematskim forumom je bil predsednik Tan povabljen na slavnostni govor. G. Tan je izčrpno strukturiral ogromen potencial industrije pametne športne opreme iz temeljnih kompetenc, možnosti za razvoj industrije, usmeritev politike in podpore podjetja SIBOASI Globalizacija in druge razsežnosti, pojasnil in delil Siboasijevo razmišljanje in poglede na industrijo.

stroj za hranjenje tenisa

Predsednik Tan iz SIBOASI je imel slavnostni govor na konferenci o pametnih športnih konferencah

Kot eden glavnih razstavljavcev te pametne športne konference je SIBOASI predstavil glavno pametno športno opremo Siboasi: inteligentno opremo za serviranje badmintona, inteligentno opremo za streljanje v košarki (različica za odrasle), pa tudi trenutno uveljavljeni inteligentni otroški košarkarski stroj Siboasi in drugo opremo, kot je Stroj za teniško žogo, oprema za trening nogometa, oprema za streljanje z squashom, stroj za nanizanje loparjev, stroj za streljanje odbojke, naprava za reakcijske luči itd.


stroj za košarkaški trener

Otroci hvalijo otroški pametni košarkarski stroj SIBOASI kid

stroj za hranjenje badmintona

Športni navdušenci, ki so prišli na razstavo, so doživeli pametno opremo za badminton SIBOASI

stroj za hranjenje tenisa


SIBOASI Pametno področje športne opreme je zelo priljubljeno 

Med razstavo so ustrezni voditelji vlade okrožja Wansheng v dežju prišli na prizorišče, da bi izkusili inteligentno športno opremo SIBOASI in visoko afirmirane izdelke SIBOASI. Številni kolegi in prijatelji iz medijev so prišli tudi na stojnico Siboasi, da bi izkusili in razumeli pametno športno črno tehnologijo SIBOASI.

SIBOASI je na razstavnem prizorišču prizorišča priredil vrsto interaktivnih izzivov "vojna človek-stroj". Prijatelji, ki so sodelovali v izkušnji, so skozi izziv človek-stroj začutili čar pametne športne opreme in prepoznali industrijski koncept "Zdravje in sreča", ki ga je ljudem prinesel SIBOASI

.

O podjetju SIBOASI——

Podjetje SIBOASI je bilo ustanovljeno leta 2006. Njegova poslovna področja zajemajo štiri glavne sektorje: nogomet, košarko, odbojko, mrežo, badminton, namizni tenis in drugo splošno pametno športno opremo, pametni športni kompleks, športne podatkovne baze in pametni kampus. Podjetje je, opirajoč se na močne raziskovalne in razvojne moči, pridobilo več kot 110 nacionalnih patentov in prejelo vrsto priznanj, kot so nacionalno visokotehnološko podjetje, predsedniška enota Raziskovalnega združenja za opremo za trening žoge Svetovne lige in prvo v industriji, da opravi certifikate ISO, BV, SGS, CE in druge mednarodne avtoritativne certifikate.

Upoštevanje velike vizije, da "postanemo vodilna blagovna znamka na področju pametne športne industrije, ki ji najbolj zaupajo", uresničuje korporacijsko poslanstvo "prizadevanje ljudem prinesti zdravje in srečo" s kulturnim konceptom "hvaležnost, integriteta, storitev in win-win ", se SIBOASI osredotoča na svetovni trg, nenehno izboljšuje zmožnosti ponovitve izdelkov in inovacijske prednosti ter uspešno ponuja izdelke in storitve več kot 100 državam in regijam po vsem svetu ter se močno približuje cilju" nacionalizacije Skupina SIBOASI ".


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti