Siboasi nov izdelek za otroški stroj za igranje košarke

21-11-2020

Center za raziskave in razvoj Siboasi: Otroci poskakujejo 50-krat na dan, kostne celice pa rastejo 5–10-krat bolje kot običajni ljudje


Raziskava je pokazala, da imajo mnogi starši velike nesporazume glede višine svojih otrok. Precej staršev nima navade spremljati višine svojih otrok. Starši zaradi zanemarjanja višine svojih otrok in nepravilnih metod vzgoje povzročajo, da imajo njihovi otroci kratko življenje.


Ali se otroška kratkost lahko pozdravi? V zadnjem času je navdihujoče vroče iskanje # Deček nizke postave z vadbo zraste 16 cm. "Takoj ko so ga začeli odčitavati, je bilo 2,3 milijarde odčitkov. Šestinpoletnemu dečku Bau so pri dveh letih diagnosticirali nizko rast. S trdim delom Fu Fa in njegovih staršev je z vadbo zrasel 16 cm.


Mednarodni otroški raziskovalni center Siboasi je ugotovil, da imajo otroci, ki poskakujejo 50-krat na dan, desetkrat boljšo delitev kostnih celic kot običajni otroci. Košarka lahko učinkovito izvaja otroške sposobnosti skakanja in obsežno moč, nato pa otroke spodbuja k višji rasti in je močno orodje za zdravljenje otrok z nizko rastjo. V ta namen je znana pametna športna znamka Siboaz razvila pametni otroški košarkarski stroj "Zrasel sem višji", da bi zagotovila znanstveni in sistematičen program vadbe za otroke z nizko rastjo. Najpomembnejše je, da lahko "Zrasel sem višji" spodbudi otrokovo navdušenje nad športom s spremembo načina košarke in nastavljivih parametrov. Kot družinski zdravnik, otroka vedno spremlja pri gibanju in rasti višje. košarkarski vadbeni stroj iz Siboasija bo najboljše darilo za otroške družine na svetu

otrok, ki igra košarkarski stroj

Otroke z nizko rastjo je nujno treba zdraviti. Ne dovolite, da vaš otrok izgubi na štartni črti, ne pustite, da je otrok od otroštva "nižji od drugih", otroški košarkarski stroj "Zrasel sem višji", naj bo otrok odslej nadrejen!


Vodja prodaje: sukiechan

E-naslov: sukie@siboasi.com.cn

whatsapp: 0086 136 6298 7261


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti