Siboasi: Naj tehnologija okrepi visokokakovosten razvoj športne industrije

05-11-2022

V Humenu obstaja tako pametno športno visokotehnološko podjetje. 

Zanaša se na lastno pametno tehnološko opremo, uporablja računalništvo v oblaku, umetno inteligenco in druge tehnologije v športu ter je postal ključni akter pri preoblikovanju industrije proizvodnje športne opreme v provinci iz"proizvodnja"do"inteligentna proizvodnja". tipični predstavnik.


SIBOASI


Ob sprehodu v Dongguan Siboasi Sports Goods Technology Co., Ltd. (v nadaljnjem besedilu Siboasi), športno prizorišče v vrtnem slogu z avantgardnim dizajnom in smislom za tehnologijo, se prikaže. New Era Smart Sports Demonstration Park. 

Park je sestavljen iz standardiziranih pametnih projektov 9P, vključno s pametno opremo za žogo, pametnim košarkarskim sistemom, večnamenskim teniškim sistemom, večnamenskim digitalnim smučarskim sistemom, pametnim sistemom za preskakovanje vrvi, pametnim sistemom za dotikanje višine, sistemom upravljanja brez posadke, pametno športno potjo sistem in sistem upravljanja pametnih prizorišč je devet značilnih pametnih projektov, ki niso opremljeni le z raznolikimi produkti športnih objektov, ki poudarjajo uspešnost športa in fitnesa, ampak tudi v celoti upoštevajo rekreacijske in vadbene potrebe ljudi različnih starosti. Inteligentni sistem upravljanja lahko tudi natančno analizira podatke o telesni pripravljenosti vadbene množice, kar državljanom pomaga učinkovito izboljšati znanstveno naravo telesne pripravljenosti.

Manufacturer for sports

Poročajo, da je Siboasi, ustanovljen leta 2006, pametno športno visokotehnološko podjetje, ki združuje raziskave in razvoj, proizvodnjo, prodajo in storitve. 

Ima pametno športno opremo z žogo, pametne športne parke, pametno telesno vzgojo v kampusu, pametne domače športe, pet osrednjih poslovnih sektorjev športne platforme za velike podatke in več kot 230 nacionalnih patentiranih tehnologij. 

Leta 2020 je bil ocenjen tudi kot predstavitvena enota športne industrije v provinci Guangdong. 

Trenutno se podjetje zanaša na lastno znanstveno in tehnološko inteligentno raziskovalno in razvojno tehnologijo in začenja graditi obsežen športni park (Doha Paradise) in popolnoma nov športni park pametne skupnosti 9P v Humenu.



















Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti