Inteligentna športna oprema SIBOASI blesti na China International Intelligent Industry Expo

14-09-2022

17. septembra 2020 spletna kitajska mednarodna konferenca Smart Industry Expo Smart Sports Conference s temo"Pametni športi izboljšujejo življenje"je potekalo v Wansheng Economic Development Zone, Chongqing. SIBOASI je avtoritativna blagovna znamka pametne športne opreme. K sodelovanju so vabljena podjetja. Na razstavišču aplikacijske scene konference Smart Sports, SIBOASIpametna športna oprema je postala središče občinstva, ki je pritegnilo številne znane medije, lokalne ljubitelje športa, vladne voditelje in znane osebnosti iz industrije.

Razume se, da ta sejem sosponzorirajo Ministrstvo za industrijo in informacijsko tehnologijo, Nacionalna komisija za razvoj in reforme, Ministrstvo za znanost in tehnologijo, Kitajska nacionalna uprava za kibernetski prostor, Kitajska akademija znanosti, Kitajska akademija za inženiring, Kitajsko združenje za znanost in tehnologijo, singapursko ministrstvo za trgovino in industrijo in mestna ljudska vlada Chongqing. Da bi uresničili"Oris za izgradnjo močne športne države", ustvariti platformo pametnih športnih storitev v korist ljudi in spodbujati inteligenten razvoj športne industrije.


18. septembra je tematski forum 2020 Online China International Smart Industry Expo pametne športne konference potekal v črnogorskem centru za množične kulturne in športne dejavnosti v coni gospodarskega razvoja Wansheng. Med tematskim forumom,SIBOASI, skupaj s številnimi priznanimi blagovnimi znamkami podpisal"Chongqing Smart Sports Big Data Platform Strateško sodelovanje"dogovoru z organizacijskim odborom konference, ki je postala prva serija strateških zadružnih podjetij.

Gospa Tan Qiqiong (druga z leve), generalna direktoricaSIBOASI, na odru podpisala pogodbo o strateškem sodelovanju s partnerskimi podjetji


Kot avtoritativna blagovna znamka in reprezentativno podjetje v industriji inteligentne športne opreme, SIBOASIje postala glavna sila inteligentne proizvodnje v industriji športne opreme in je izvažala izdelke, vključno znogomet, košarka, odbojka, netball in tenisv več kot 100 državah in regijah po vsem svetu. 

Oprema za inteligentno delovanje SIBOASI (del)


Spletna kitajska mednarodna razstava pametne industrije Smart Sports Conference 2020 SIBOASIRazstavna ekipa


Med tematskim forumom je bil g. Tan povabljen, da poda osrednji govor. G. Tan je celovito strukturiral ogromen potencial, ki se sprosti vpametna športna opremaindustrije z vidikaSIBOASIPojasnjene in deljene osnovne zmogljivosti, možnosti za razvoj industrije, politična usmeritev in podpora ter z vidika odgovornosti, prenosa vrednosti, nacionalne sposobnosti nove dobe, globalizacije industrije in drugih razsežnostiSIBOASImišljenje in poglede na industrijo.

Kot eden glavnih razstavljavcev te pametne športne konference, SIBOASIje razstavil svojo glavno inteligentno športno opremo: inteligentno opremo za serviranje badmintona, inteligentno opremo za servisiranje košarke (različica za odrasle), pa tudi trenutno zelo hvaljeno SIBOASIinteligentni otroški košarkarski stroj in druga oprema.



Športni navdušenci, ki si prišli ogledat razstavo, so doživeli SIBOASIinteligentna oprema za serviranje badmintona

Velika priljubljenost področja izkušenj v živoSIBOASI inteligentna športna oprema


Med razstavo so ustrezni voditelji vlade okrožja Wansheng eden za drugim prihajali na prizorišče v dežju in doživeli SIBOASIinteligentne športne opreme in zelo afirmiran SIBOASIizdelkov. Prišli so tudi številni kolegi in medijski prijatelji SIBOASIstojnica za izkušnjo in razumevanje SIBOASIpametna športna črna tehnologija.

Voditelji obiskali in doživeliizdelki SIBOASI

Na razstavišču aplikacijske scene, SIBOASIpotekal niz"vojna človek-stroj"interaktivni izzivi. Prijatelji, ki so sodelovali v izkušnji, so skozi izziv človek-stroj občutili čar inteligentne športne opreme in se bolj strinjali zSIBOASIindustrijski koncept prinašanja"zdravje in sreča"do ljudi.


SIBOASI je bil ustanovljen leta 2006, njegova poslovna področja pa pokrivajo štiri glavne sektorje:nogomet,košarka, odbojka,in drugo mainstream žogopametna športna oprema, pametni športni kompleks, športni veliki podatki in pametni kampus. Zanašajoč se na močne raziskave in razvoj, je podjetje pridobilo več kot 110 nacionalnih patentov in osvojilo vrsto priznanj, kot so nacionalna visokotehnološka podjetja, predsedniška enota Svetovne lige Ball Training Equipment Research Association itd. vodilni pri pridobitvi ISO, BV, SGS, CE in mnogih drugih mednarodnih avtoritativnih certifikatov.


Drži se velike vizije"postaja najbolj zaupanja vredna vodilna blagovna znamka v industriji pametnega športa", ki izvaja korporativno poslanstvo"s ciljem prinesti ljudem zdravje in srečo", in s kulturnim konceptom"hvaležnost, integriteta, služenje in zmaga", Spoa Šrilanka se osredotoča na globalni trg in nenehno izboljšuje iterativne zmogljivosti in inovacijske prednosti svojih izdelkov ter uspešno zagotavlja izdelke in storitve v več kot 100 državah in regijah po vsem svetu.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti