oprema za trening siboasi nogometa

24-10-2020

Uradno obvestilo | Doha Sports World je prejel nagrado "Nogometni projekt · Standardna testna enota za nivo mladostne športne spretnosti"


Ocenilo nacionalno zavezništvo za športno vzgojo

Uradno podeljena znamki Spoaz

Doha Sports World

"Razred športnih spretnosti mladostnikov"

Testna enota nogometnega projekta

To pomeni

Lahko ste v Humenu v Dongguanu

Pojdite neposredno na "Nogometno spričevalo"

stroj za trening nogometne žoge

nogometni strelski stroj

Razume se, da so Državna generalna uprava za šport, Ministrstvo za šolstvo, Centralni urad za civilizacijo, Komisija za razvoj in reforme, Ministrstvo za civilne zadeve, Ministrstvo za finance in Centralni odbor Komunistične mladinske lige skupaj izdali "Mladinsko športno dejavnost Promocijski načrt ", ki jasno predlaga" preučevanje in določanje ravni športnih spretnosti mladih. Standardi vrednotenja "in zahteva, da" izobraževalni oddelki na vseh ravneh vključijo stopnjo motorike v celovit sistem vrednotenja kakovosti študentov. " V 4-stopenjskem 12-stopenjskem sistemu "Standardi ravni mladostniških športnih spretnosti" za vsak projekt so stopnje 1-3 vstopne stopnje, stopnje 4-6 so izboljšane stopnje, stopnje 7-9 so strokovne ravni, in stopnje 10-12 so elitne ravni. , Stopnja 9 je enakovredna stopnji športnika.

Zavezništvo za športno izobraževanje, ki ga je skupaj ustanovilo in ustanovilo 15 strokovnih šol za šport, vključno s Pekinško športno univerzo in Šanghajskim športnim inštitutom, ter Usmerjevalni odbor za poučevanje športnega poklicnega izobraževanja. Je nacionalna poklicna zadružna organizacija pod vodstvom Oddelka za znanost in izobraževanje državne športne splošne uprave. Vrednotenje in ocenjevanje "standardov" različnih športnih prireditev je določeno znotraj.

Z izčrpnim upoštevanjem operativnih kvalifikacij Doha Sports World, prizorišč, fakultete in rezultatov usposabljanja je Sports Education Alliance uradno pooblaščen za preizkusno enoto, kar pomeni, da je država prepoznala celovito moč Doha Sports World in družba.

oprema za nogometno žogo

stroj za trening nogometne žoge

Park Siboasi DuoHa prikaže naš stroj za trening nogometne žoge http://www.siboasi.net/product/siboasi-soccer-ball-shooting-machine-s6526 tam, za stroj za nogometne treninge  http://www.siboasi.net/product/ visoko-inteligenten-nogomet-vadbeni stroj-s6526 , bi lahko pripomogel k izboljšanju vaših spretnosti in vas naredil bolj profesionalnega.

nogometni strelski stroj

Tisti, ki imajo radi nogomet, so blagoslovljeni

Ko prijatelji pokažejo košarkarsko stopnjo 8

Čas je, da vzamemo naše potrdilo o nogometni oceni

Želite pridobiti prednost na fizičnih izpitih?

Ali želite imeti certifikat nogometnega nivoja prej kot drugi?

Čakam vas v Doha Sports World

oprema za nogometno žogo 

OblekeChan
Vodja

SIBOASI Športne naprave za trening
žog
E-pošta:  sukie@siboasi.com.cn / sukie@dksportbot.com 
Splet: www.siboasi.net     Tel: + 86-769-8572 1067
Whatsapp & Wechat & Mobile: + 86-136 6298 7261 (vsi so na spletu 24 ur)


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti