Siboasi čestita košarkarski ekipi Dongguan za zmago na štirih zaporednih prvenstvih

26-05-2021

Po zaporedju košarkarske ekipe Dongguan Hongyuan "enajsto prvenstvo" v kitajski košarkarski ligi za moške je ženska košarkarska ekipa Dongguan uresničila sanje o zmagi "štiri prvenstva" zapored v ženski košarkarski ligi Guangdong! 

basketball equipment

Dongguanska ekipa Zhu Lin (desno) je v igri napadla


11. maja se je na stadionu Guangdong Luoding končala ženska košarkarska liga Guangdong Pisces Changhong 2021! Ženska košarkarska ekipa Dongguan je bila na tem turnirju nepremagljiva in je na koncu premagala moštvo Foshan z dobrim rezultatom 91:69 ​​in osvojila končno prvenstvo! Kot starejši strateški partner tega dogodka je Siboasi dogodek vedno podpiral! Siboasi čestita, da se ženska košarkarska ekipa Dongguan kopiči in dosega velike dosežke v areni.


Košarkarska liga žensk v Guangdongu je prva kitajska ženska košarkarska liga na ravni provinc, ki jo gosti provincialni športni urad Guangdong. Zagotavlja vrhunsko profesionalno tekmovalno platformo za izkopavanje in prevoz visokokakovostnih ženskih košarkaških talentov. Neprekinjeno je potekalo s skupnimi močmi vseh strani. Održali šest sej. 


Letošnja ženska liga je zbrala 232 športnic iz 17 ekip, kar pomeni, da je to največje število sodelujočih ekip in športnic v zgodovini. To pomeni, da je ženska košarkarska liga Guangdong dosegla novo višino. Liang Xiangyuan, podžupan občinske ljudske vlade Luoding, je dejal, da meni, da lahko to tekmovanje igra pomembno vlogo pri aktivnem spodbujanju športne industrije in razvoju množičnega športa.

basketball shooting machine

Siboasi rad pomaga ženski košarkarski ligi Guangdong in v celoti podpira razvoj lokalnih športov v Guangdongu. Spoaz je bil ustanovljen pred 16 leti s sedežem v Dongguanu in je služil svetu in je bil vedno zavezan raziskavam in razvoju ter proizvodnji pametne športne opreme z žogo in kitajski športni industriji pomagal pri"šport + tehnologija"nova športna oprema in izboljšanje kitajske športne opreme z odlično močjo izdelka. Tekmovalni nivo podobnih športov zagotavlja opremo in z vztrajnim inovativnim duhom prispeva k uresničitvi sanj o kitajski športni moči. 

basketball machine

Košarka Guangdong cveti in je postala povsem nova športna karta v provinci Guangdong! Nedolgo nazaj je bila košarkarska ekipa Guangdong Dongguan Hongyuan okronana za CBA"Enajsti prvak", postavlja zgodovinski zapis. V letošnji ženski košarkarski ligi Guangdong se je pojavilo veliko število košarkaric. Ženska košarkarska ekipa Dongguan je osvojila štiri zaporedna prvenstva, ne da bi izgubila proti junaštvu moških, in postala še ena medalja v zgodovini košarkarskega razvoja Guangdonga! 

basketball equipment

Z dokazovanjem sloga ženske košarkarske Guangdong in promocijo duha kitajskega športa bo ženska košarkarska liga 2021 popoln uspeh! Siboasi je znova čestital ženski košarkarski ekipi Dongguan za uresničitev sanj"štiri prvenstva" in pisanje nove slave za Guangdong košarko! 

basketball shooting machine

Če kupujete ali poslujete za košarkarski strelski stroj , se obrnite neposredno:

M & Whatsap: + 86-13662987261
E-naslov: sukie@siboasi.com.cn




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti