Stroj za otroško košarko Siboasi vam pomaga, če ni časa za vaše otroke

14-12-2020

Stroj za otroško košarko Siboasi vam pomaga, če ni časa za vaše otroke 


V sedanjem vse hitrejšem življenjskem tempu je delo mnogih staršev nasičeno, saj se dela, druženja in druženja zaposlijo in niso zastonj. To povzroča problem družinske vzgoje. Večini otrok resnično primanjkuje družbe staršev pri njihovi rasti. , Osebnost postane vase zaprta, celo umaknjena.

otroški košarkarski stroj

G. Fan je iz Shaoyanga, Hunan. Njegova družina in otroci so v Shaoyangu. Otrok je star 10 let in hodi v četrti razred osnovne šole. G. Fan deluje na drugem področju in je profesionalni vodja inteligentnega podjetja za strojno opremo v Nanshanu v Shenzhenu. Zaradi močnega delovnega tempa skoraj vsak dan delam nadurno v podjetju in sem vodja oddelka, zato prevzamem vodstvo tudi ob koncu tedna.


Globoki driftarji! Z otrokom je le 24 dni na leto. Danes bi to morali početi 24 ur ...

Zaradi dela v drugih krajih in zasedenega dela gospod Fan obožuje čas s svojimi otroki. Z otroki lahko preživlja čas le ob vikendih in praznikih. Končno se vrne domov in končno vidi otroke. Ker pa pogosto ni z otroki, imajo otroci prav. Oče je malo zarjavel.


G. Fan je molčal in Nuan prosil, naj poklepeta z otrokom, in tudi otrok je odmeval, zaradi česar se je gospod Fan počutil nenaravno, vendar se mu ni mogoče izogniti. Pogovorimo se o drugih stvareh. Otrok je na koncu semestra in mu je mar za študij, ko pa vpraša o učni situaciji in ocenah, otrok še bolj nerada komunicira z njim.

otroški košarkarski stroj

Globoki driftarji! Z otrokom je le 24 dni na leto. Danes bi to morali početi 24 ur ...

Gospod Fan se je počutil bolj nerodno in potrto. Po premisleku je še vedno moral sodelovati z otrokom. Želim samo uporabiti Ipad za igranje ugank z otrokom, vendar trenutno ne morem pomisliti, da bi se kaj igral. Ne morem igrati kralja časti skupaj. Zaradi tega je lahko otrok zasvojen z igro, otrok pa je že malo kratkoviden. Z elektronskim zaslonom.


Nenadoma je pomislil gospod Fan, vzemite otroke, da bodo skupaj igrali košarko. Vadba je vedno v redu. Olajšanje pritiska na študij in vadbo sta prav tako odlična za povišanje. Gospod Fan je pomislil na košarkarski stroj, postavljen v prtljažnik avtomobila. Prvotno je bilo darilo, ki so ga za otroka pripravili mimogrede, vendar ni pričakoval, da bo v veliko korist. Pozimi je zunaj mraz, zato lahko to igrate doma.


Seveda so otroci naravno aktivni. Gospod Fan je z otroki igral košarko. Vzdušje je postalo bolj aktivno in otroci so se veliko pogovarjali. Kmalu se je pomešal z gospodom Fanom, se zasmejal in odnos med očetom in sinom se je hitro okreval. Vesel sem in doživljam otrokovo nedolžnost in vitalnost.


Globoki driftarji! Z otrokom je le 24 dni na leto. Danes bi to morali početi 24 ur ...

Po tem je otrok poklical bližnje otroke, naj se skupaj igrajo. Tekmovanje je bilo videti, kdo je posnel največ strelov in najhitreje. G. Fan je menil, da bi igranje z otroki zelo koristilo otrokom, da bi se spoprijateljili in imeli zdravo osebnost.


Po igranju je gospod Fan tudi spremljevalce otrok povabil, naj več pridejo domov, se skupaj igrajo, se skupaj učijo in komunicirajo.

stroj za treniranje košarke

Končno je gospod Fan namerno našel prostor doma, kjer je lahko postavil ta stroj za igranje otroške košarke siboasi, tako da lahko otroci vsak dan igrajo igro po pouku. Vadba je koristna tudi za rast otrok in čez nekaj časa se vrne domov. Takrat lahko komuniciramo z otroki, hitro olajšamo nepoznavanje in hitro ogrevamo odnos med starši in otroki. To je res orodje za izboljšanje odnosa med starši in otroki.


Za nakup ali sodelovanje:

Whatsapp / Mobile: 0086 136 6298 7261

OblekeChan


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti