SIBOASI prinaša teniško črno tehnologijo za pomoč teniškemu festivalu Jingshan 2021

03-09-2022

Od 19. do 26. septembra teniški finale 14. množičnih državnih iger in 4. (Kitajska) JingshanTeniški festivalso veličastno potekali v Peking Mountain, Hubei. SIBOASI je prinesel teniško črno tehnologijo-inteligentni teniški športoprema za pomoč!


Masovni tenis 2021 se je prvič uvrstil na državne igre kot tekmovalni dogodek, kar dokazuje, da je tenis sprejet in vzljubljen pri več ljudeh.Tenisje tekmovanje med močjo in lepoto, njen zunanji izraz je lep in eleganten ter ima svojevrsten umetniški čar. Kot je"National Sports Advanced County"in"Domači kraj tenisa na Kitajskem", Jingshan že več kot 30 let izvaja množični tenis.

 Izkusil je povezavo iz nič in zanimanje za celoto ter vzpostavil nacionalno privlačno teniško znamko Jingshan.


SIBOASI ekipa obiskala Jingshan Tennis Town


SIBOASI je posvečen raziskavam, razvoju in proizvodnjiizdelki z inteligentnimi žogami. Njegovointeligentna teniška športna opremanavdušeno išče večina teniških navdušencev. podporo. Vendar pa je vstop vinteligentna teniška opremav Jingshan je le začetek vzpostavitve odnosa sodelovanja med obema stranema.SIBOASIPomoč Jingshan športu je večplastna in na več ravneh. 


19. septembra je g. Wan Houquan, ustanovitelj SIBOASI, sodeloval na slovesnosti podpisa 4. kitajske (Jingshan)Teniški festivalKoncentracija industrijskih naložb in dosegel strateško sodelovanje z vlado Jingshan.


Wan Houquan, ustanovitelj SIBOASI (1. vrsta, 6. z leve)

Sodeloval pri slovesnosti podpisa teniškega festivala Jingshan


Poroča se, da SIBOASIgradi prvorazredno pametno mesto nacionalni fitnes center v Jingshan, edino prvorazredno pametno mesto v celotni provinci in celo v vsej državi, da ustvari nacionalno merilo uspešnosti za Jingshanpametni športi. Projekt načrtuje pokrivanje površine 200 hektarjev s skupno naložbo v višini 150 milijonov juanov. 


Projekt vključuje aninteligentna športna produkcijain inteligentna proizvodna industrijska baza, industrija-univerza-raziskovanje, izobraževalna baza za socialno prakso, nacionalnapametni športikompleksna demonstracijska baza, nacionalna mladinska vadbena baza z žogo in skupnostna izobraževalna baza za dejavnosti staršev-otrokov, nacionalna inšpekcijska inšpekcijska baza za sprejemne izpite v višjih srednjih šolah in baza za usposabljanje, značilni nacionalni športni park za prosti čas v skupnosti za fitnes, nacionalna baza za usposabljanje trenerjev z žogo, svet čarobnih športov, Raj za vodne športe, pametna hiša Demi itd. 


Popolnpovezovanje tehnologije in športa, z"Internet stvari + šport + tehnologija + izkušnje + storitve", omogoča visokokakovosten razvoj kitajske športne industrije.


Wan Houquan, predsednik SIBOASI, je imel govor na prizorišču


SIBPASI je bil globoko vključen vpametna športna industrijaže 16 let. 

S svojo odlično močjo izdelka in inovativnim duhom se zavzema za razvoj in proizvodnjo izdelkov, ki lahko resnično zadovoljijo potrebe uporabnikov, imajo kitajske značilnosti in so v skladu s telesno zgradbo Kitajcev ter prinašajo zdravje in srečo vsemu človeštvu. 


Vedno verjamemo, da tehnologija naredišportboljši!Pametni športi na Kitajskemuspevajo. 


SIBOASI se je pripravljen združiti z vsemi sektorji družbe, služiti industriji s sodelovanjem in odnosom, ki koristi vsem, prispevati k razvojukitajski športvzrok in uresničite šport!






Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti